Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sie ogromnie cieszę.Co prawda pieski ozdobne to nie moja sercowa działka ale on jakos do serca mi przypadł.

Ps. Moja skromna osoba jutro jedzie do Wrocławia na trzy tygodnie. Jeżeli ktoś sie chce mną zaopiekować to mój nr 790 211 920.

Posted

Jest juz u mnie, zachowuje sie jakby mieszkał tu całe zycie. Biega po ogrodzie z czipsami, zjadł obiad, wzazł do łożka. Świetny jest i faktycznie coz w tym pyszczku na z pekinka, moze oczka takie zapadniete jak pekinki mają?
Ale chciał mnie chapnąc jak mu zabierałam maskotke.

Posted

jak się cieszę :multi::multi:
A co ,ma rację,jakaś obca ciocia będzie mu zabawkę zabierać :mad:
To super,że tak sie odnalazł :loveu:
A jak było w podróży?coś ta pani mówiła? jechał w budce czy luzem?

Posted

No właśnie, jak piesek zniósł podróż?

Przecudne stworzenie:loveu::loveu::loveu: Wystarczyła mi godzinka i zakochałam się :loveu::loveu::loveu:

Posted

O podrozy nie nie wiem, bo przekazanie nastapiło szybko, przy zjezdzie z autostrady.
Natomiast mam problem, bo troje chetnych a jednego psiaka:evil_lol:

Posted

Nie dziwię się:loveu: Mnie zauroczył od razu. Śliczny, delikatny piesek. Przynajmniej możesz wybrac mu domek najlepszy z tych najlepszych (mam nadzieję)

Posted

Poker napisał(a):
Ewadr,to zaproponuj Moriska z mojego podpisu :lol:

Morisek jest wiekszy, trudniej znalezc dobry dom dla wiekszego psiaka. Takie maleństwa to kazdy przygarnie.

Posted

ewadr napisał(a):
Morisek jest wiekszy, trudniej znalezc dobry dom dla wiekszego psiaka. Takie maleństwa to kazdy przygarnie.

Niech biorą Snoopika!! Ja się o niego boję, bo ta baba mówiła, że go na zbity ryj wywali!!!

Posted

niech biorą jakiekolwiek psiaki :cool3:
Morisek nie jest taki duży,teraz waży 11 kg,powinien ok.13 - 14 .
W końcu ludzie adoptują i wieeelkie psy.Chodzi o to by je pokazywać i dawać szanse,nigdy nic nie wiadomo co komu wpadnie w oko :evil_lol:

Posted

Karen026 napisał(a):
W jaki sposób mogę adoptować pieska, z kim się kontaktować?

Karen, skąd jesteś? Pytam, bo juz widziałam na innym wątku że pytałaś o szczeniaki.

Posted

Z wielkim bolem serca oddałam dziś Kleksa, decyzje przemyslałam, mieszka dwie przecznice ode mnie.:evil_lol: Ma domek z ogrodkiem, wazne bo uwielbia biegac po ogrodzie, a domu pilnuje jak pies obronny. Dwoje dzieci takich juz madrych i kota, ktorego nie cierpi ( mojego tez nie cierpiał).
Mysle,ze bedzie miał dobrze. To naprawde swietny pies, moj TZ wczoraj mu powiedział, ze jakby nie te dwa potworki ( moje shih-tzu) to zostałby u nas na stałe.:lol: