Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i co z tym transportem? Dzisiaj jadę na wizytę przedadopcyjną do pani,która jedzie w poniedziałek z Wrocławia do Krakowa na 2 dni i w drodze powrotnej zabiera dla siebie kota -Zarę.Może się jej spytać czy by go nie zabrała?Nie wiem czym jedzie.Ale to chyba nie jest takie istotne.Dajcie mi znac na priva do godz.17.30 dziś czy mam z nią rozmawiać.

Posted

Poker napisał(a):
i co z tym transportem? Dzisiaj jadę na wizytę przedadopcyjną do pani,która jedzie w poniedziałek z Wrocławia do Krakowa na 2 dni i w drodze powrotnej zabiera dla siebie kota -Zarę.Może się jej spytać czy by go nie zabrała?Nie wiem czym jedzie.Ale to chyba nie jest takie istotne.Dajcie mi znac na priva do godz.17.30 dziś czy mam z nią rozmawiać.

Jakby sie udało to byłoby super, z Krakowa odbiorę go sobie.
O Morisku pamiętam, sprobuje mu znalezc domek.

Posted

wyklarowało sie pozytywnie :multi::multi::multi:
Pani może zawieźć małego w poniedziałek.Wyjeżdża z Wrocławia samochodem z Bajana o 6.30,a z Żeromskiego ok.7 i trzeba dostarczyc jej psa.W Krakowie przekaże psa pod hotelem na ulicy Miodowej ok .9.30.Mam jej zgodę na podanie Wam jej telefonu komórkowego.No i co? da radę?

Posted

to świetnie,podaję mumer na pm.
Tak myślę czy on noie będzie jej cuchnął z tego schronu?:shake:
Jaki on jest duży,ile może ważyć,bo moze się zmieści do tej kociej budki.:roll:

Posted

bea_m napisał(a):
No mowiłam że jakiś znawca od ozdobnych psiaków sie pozna na tym elegancie. Ewa dzięki :loveu:

No jakbym nie mogła rozpoznac w nim mojej miłosci - shih-tzu i to w takim oryginalnym kolorze:evil_lol:
Nie wiem nawet jak maluszek ma na imię?
Moje czipsy bedą zachwycone nowym kolega:lol:

Posted

Mały jest u nas.To typowy piesek kanapwy.. pierwsze co zrobił, to wskoczył na łóżko :loveu::loveu:Jest grzeczny, słodki, garnie się do człowieka.Cierpliwie znosi wszelkie zabiegi pielęgnacyjne i akceptuje inne czworonogi.Ktoś bez wątpienia będzie miał z niego pociechę.To zwierze idealne :cool3:

Posted

bardzo sie cieszę,szczególnie ,że zastanawiałam sie czy zabrać Moriska czy własnie jego.
Kontaktowałaś się już z panią która ma go jutro wieźć? Ewadr,czy
Ty też?