ewadr Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ulaa napisał(a):napisać, że gdzie jest? W Libiążu? Napisz, że jest w Libiążu mam nadzieję, że tak szybko sie stanie. Quote
Ulaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A ja mam nadzieję, że psiaka widać już na stronce, bo niestety nie dam rady tego sprawdzić Quote
Poker Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ja mam kudłatego ze schroniska w eWrocławiu z tego wątku,to może przy okazji 2 pieczenie sie da upiec :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102493&highlight=poker Jest u mnie od 10 dni i jest bardzo słodki,jeszcze się boi ,ale jest coraz lepiej,dogaduje się z moimi psami i wnusię roczną potraktował też bardzo przyjaźnie. Quote
Poker Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 i co z tym transportem? Dzisiaj jadę na wizytę przedadopcyjną do pani,która jedzie w poniedziałek z Wrocławia do Krakowa na 2 dni i w drodze powrotnej zabiera dla siebie kota -Zarę.Może się jej spytać czy by go nie zabrała?Nie wiem czym jedzie.Ale to chyba nie jest takie istotne.Dajcie mi znac na priva do godz.17.30 dziś czy mam z nią rozmawiać. Quote
Poker Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Błagam,pamiętajcie o moim Morisku :evil_lol:z mojego podpisu.Visenna wiesz, o którego chodzi :eviltong: Quote
ewadr Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Poker napisał(a):i co z tym transportem? Dzisiaj jadę na wizytę przedadopcyjną do pani,która jedzie w poniedziałek z Wrocławia do Krakowa na 2 dni i w drodze powrotnej zabiera dla siebie kota -Zarę.Może się jej spytać czy by go nie zabrała?Nie wiem czym jedzie.Ale to chyba nie jest takie istotne.Dajcie mi znac na priva do godz.17.30 dziś czy mam z nią rozmawiać. Jakby sie udało to byłoby super, z Krakowa odbiorę go sobie. O Morisku pamiętam, sprobuje mu znalezc domek. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 przepraszam,dopiero weszlam do internetu :placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 To, że Poker trzeba było dać znać do 17.30 czy transport potrzebny napewno.Z tym, ze Ewadr potwierdzila, wiec moze cos sie wyklaruje.Oby, oby. Quote
Poker Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 wyklarowało sie pozytywnie :multi::multi::multi: Pani może zawieźć małego w poniedziałek.Wyjeżdża z Wrocławia samochodem z Bajana o 6.30,a z Żeromskiego ok.7 i trzeba dostarczyc jej psa.W Krakowie przekaże psa pod hotelem na ulicy Miodowej ok .9.30.Mam jej zgodę na podanie Wam jej telefonu komórkowego.No i co? da radę? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Poker !!!!!!! :multi::multi: Jesteś cudowana :loveu:poprosze numerek :cool3: wszystko da rade :).. byle tylko piesio pojechal po lepsze zycie.. :D Quote
Poker Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 to świetnie,podaję mumer na pm. Tak myślę czy on noie będzie jej cuchnął z tego schronu?:shake: Jaki on jest duży,ile może ważyć,bo moze się zmieści do tej kociej budki.:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Jest mniejszy od Morusa, ale ja mam zasadniczy problem z wyceną wagową :cool1: gdyby miał jechać w poniedziałek o 7, to ze Schroniska musiałabym go odebrać w niedzielę, czyli przed wyjazdem napewno go wykapie-bedzie mozliwosc. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Ewadr, poprosze na pw dane osoby chetnej do adopcji psiaka, adres, numer dowodu i pesel. Ja jutro bede dzwonic do Pani wiozacej i sie dokladnie umowimy :multi: Quote
Poker Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 to fajnie,ze go wykąpiesz.Gdyby budka okazała się za mała,to może szelki samochodowe byłyby dobre.?Mogę na te 3 dni pozyczyć. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Nie wiem, chyba powinien sie zmiescic do transportera, ale to nie na 100%. Ewadr- pw. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 dodzwonilam sie do Ewadr, jeszcze musze srobowac skontaktowac sie z transportem i wszystko jednoznacznie potwierdzic :) Quote
bea_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 No mowiłam że jakiś znawca od ozdobnych psiaków sie pozna na tym elegancie. Ewa dzięki :loveu: Quote
ewadr Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 bea_m napisał(a):No mowiłam że jakiś znawca od ozdobnych psiaków sie pozna na tym elegancie. Ewa dzięki :loveu: No jakbym nie mogła rozpoznac w nim mojej miłosci - shih-tzu i to w takim oryginalnym kolorze:evil_lol: Nie wiem nawet jak maluszek ma na imię? Moje czipsy bedą zachwycone nowym kolega:lol: Quote
Poker Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 On chyba jeszcze nie ma imienia. Ewadr,dostałaś moje pm z numerem telefonu do wiozącej go pani? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Mały jest u nas.To typowy piesek kanapwy.. pierwsze co zrobił, to wskoczył na łóżko :loveu::loveu:Jest grzeczny, słodki, garnie się do człowieka.Cierpliwie znosi wszelkie zabiegi pielęgnacyjne i akceptuje inne czworonogi.Ktoś bez wątpienia będzie miał z niego pociechę.To zwierze idealne :cool3: Quote
Poker Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 bardzo sie cieszę,szczególnie ,że zastanawiałam sie czy zabrać Moriska czy własnie jego. Kontaktowałaś się już z panią która ma go jutro wieźć? Ewadr,czy Ty też? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Kontaktowalam sie z ta Pania, z Ewadr tez :loveu:wszystko jest ustalone ;) Quote
Recommended Posts