luka1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 ciągle czekam na wiadomość, że jednak po niego przyjechali. Może sie doczekam? Quote
luka1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 dziś nawet Apacz skomlił. Ten pies strasznie ma dość siedzenia w schronisku Quote
luka1 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 on dzisiaj siedział ze spuszczoną głową i popiskiwał. O mało sie nie rozbeczałam. Quote
Ziutka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 luka1 napisał(a):on dzisiaj siedział ze spuszczoną głową i popiskiwał. O mało sie nie rozbeczałam. :sad::sad::sad::sad::sad: Quote
Ziutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Już ponad 4 miesiące ogłaszamy Apacza i doopa :shake: Quote
luka1 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 czy potraficie wyobrazić sobie że pewnego dnia tracicie rodzinę, swoich bliskich którzy są waszym sensem istnienia. Czy potraficie sobie wyobrazić, że tracicie ten sens życia po raz drugi? Z taką tęśknotą żyje Apacz. Quote
Ziutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 luka1 napisał(a):czy potraficie wyobrazić sobie że pewnego dnia tracicie rodzinę, swoich bliskich którzy są waszym sensem istnienia. Czy potraficie sobie wyobrazić, że tracicie ten sens życia po raz drugi? Z taką tęśknotą żyje Apacz. :shake: :shake: :shake: pięknie napisałaś :oops: Quote
luka1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 o Apacza już dwa razy pytał pan i ojecywał przyjechać żeby go zabrać i nic - może zaganiany jakiś? Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 luka1 napisał(a):nie zapeszam, ale trzymajcie kciuki Tak...tak...trzymajcie kciuki razem z nami ;) :razz: :cool3: :smokin: Quote
Ziutka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 A cio to za maleństwo z Apaczem ??? Albo ja nie poznaję albo jakaś nowa bidka :roll: Quote
luka1 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 TO KAZIUK !!! Ratujcie Kaziuka Dzis Kaziuk gdzy go głaskałam, najpierw połozył łeb na moim ręku, póżniej przednie łapki. Przytuliła sie i strasznie płakała :placz:. STRASZNIE PŁAKAŁA. Sunia jest zagubiona, samotna, przerażona. Apacz traktuje ją jak gówniarstwo, warczy jak coś mu nie pasuje, a ona bez siosty jest bardzo samotna. Quote
Ziutka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='luka1']TO KAZIUK !!! Ratujcie Kaziuka Dzis Kaziuk gdzy go głaskałam, najpierw połozył łeb na moim ręku, póżniej przednie łapki. Przytuliła sie i strasznie płakała :placz:. STRASZNIE PŁAKAŁA. Sunia jest zagubiona, samotna, przerażona. Apacz traktuje ją jak gówniarstwo, warczy jak coś mu nie pasuje, a ona bez siosty jest bardzo samotna. Ciotka....napisz to na jej wątku :placz: Może taki tytuł dać " Ratujcie Kaziuka :placz: " Quote
Wola Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 a ja się zgubiłam... :roll: Kaziuk to on tak? a potem jest wzmianka o suczce... nie wiem :roll: Quote
majqa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wola napisał(a):a ja się zgubiłam... :roll: Kaziuk to on tak? a potem jest wzmianka o suczce... nie wiem :roll: Tak i ma osobny wątek z imieniem w tytule. Quote
luka1 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 to wątek KAZIUKA Kaziuk to ona http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10119573#post10119573 Quote
Wola Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 aha to już wszystko wiem. Rano chyba gorzej się myśli. Śliczne maleństwo :loveu: na pewno nie będzie problemu z domkiem. Quote
luka1 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Apacza wczoraj dopadło kąpanie. Psisko wypucowane i wyczesane ale nadal w boksie - piszczy Quote
Recommended Posts