Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
on dzisiaj siedział ze spuszczoną głową i popiskiwał. O mało sie nie rozbeczałam.

:sad::sad::sad::sad::sad:

Posted

czy potraficie wyobrazić sobie że pewnego dnia tracicie rodzinę, swoich bliskich którzy są waszym sensem istnienia. Czy potraficie sobie wyobrazić, że tracicie ten sens życia po raz drugi? Z taką tęśknotą żyje Apacz.

Posted

luka1 napisał(a):
czy potraficie wyobrazić sobie że pewnego dnia tracicie rodzinę, swoich bliskich którzy są waszym sensem istnienia. Czy potraficie sobie wyobrazić, że tracicie ten sens życia po raz drugi? Z taką tęśknotą żyje Apacz.

:shake: :shake: :shake: pięknie napisałaś :oops:

Posted

TO KAZIUK !!!

Ratujcie Kaziuka
Dzis Kaziuk gdzy go głaskałam, najpierw połozył łeb na moim ręku, póżniej przednie łapki. Przytuliła sie i strasznie płakała :placz:. STRASZNIE PŁAKAŁA.
Sunia jest zagubiona, samotna, przerażona. Apacz traktuje ją jak gówniarstwo, warczy jak coś mu nie pasuje, a ona bez siosty jest bardzo samotna.

Posted

[quote name='luka1']TO KAZIUK !!!

Ratujcie Kaziuka
Dzis Kaziuk gdzy go głaskałam, najpierw połozył łeb na moim ręku, póżniej przednie łapki. Przytuliła sie i strasznie płakała :placz:. STRASZNIE PŁAKAŁA.
Sunia jest zagubiona, samotna, przerażona. Apacz traktuje ją jak gówniarstwo, warczy jak coś mu nie pasuje, a ona bez siosty jest bardzo samotna.
Ciotka....napisz to na jej wątku :placz:
Może taki tytuł dać " Ratujcie Kaziuka :placz: "

Posted

Wola napisał(a):
a ja się zgubiłam... :roll: Kaziuk to on tak? a potem jest wzmianka o suczce...
nie wiem :roll:

Tak i ma osobny wątek z imieniem w tytule.