GameBoy Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 jezeli tylko tez jej ktos nie wydal :roll: Quote
asiamm Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='GameBoy']jezeli tylko tez jej ktos nie wydal :roll: już słodziaczka nikt Ci nie podkradnie :) właśnie pojechał do Ziutki przesłodki, bardzo spokojny, śliczny maluch :loveu: Quote
GameBoy Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 wiem, wiem Ziutka napisała mi sms'a ale bardzo dziękuję za info i ciesze sie, ze w koncu pozytywne :loveu: Quote
Ziutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Maluszek już u mnie :loveu: Zapoznaje się z Aresem - a raczej Ares z nim :evil_lol: Nie wie co to takie małe i gryzące go po nosie :diabloti: Wyjęłam małego żeby sobie pobiegał ale mój Ares chcąc go powąchać cały czas trąca go łbem i mały robi bach :cool3:...za silny chyba ten mój zwierz do takich maluchów. mały jest po prostu Boski :loveu: Quote
GameBoy Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ziutka dziekuje Ci serdecznie :loveu: nawet nie mam telefonu, zeby zadzwonic i podziekowac- przepraszam Cie:oops: Quote
Ziutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 GameBoy napisał(a):Ziutka dziekuje Ci serdecznie :loveu: nawet nie mam telefonu, zeby zadzwonic i podziekowac- przepraszam Cie:oops: Ciotka nie żartuj :loveu: Odrobimy sobie kiedyś A z nowości : - Mały zasikał boksowi posłanie :diabloti: - Mały zwalił niezłą rzadką koopę na boksa posłanie :diabloti: - Po załatwieniu posłania Aresowi poszedł smacznie spać - bo ma gdzie :evil_lol: a mój boks nie :mad: Quote
luka1 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Dziękuj, dziękuj. Jak zajechałam do schroniska to P. Rafał "wiszacy" na pocie woła do mnie że ludziska o szczeniaka sie prawie leją :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. I że Ziutka wygrała :evil_lol: ( dzielna dziewczyna, a niepozorna taka :eviltong:) Quote
Ziutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='luka1']Dziękuj, dziękuj. Jak zajechałam do schroniska to P. Rafał "wiszacy" na pocie woła do mnie że ludziska o szczeniaka sie prawie leją :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. I że Ziutka wygrała :evil_lol: ( dzielna dziewczyna, a niepozorna taka :eviltong:) Luka - miło było Cię poznać :loveu: Chociaż wiem z kim teraz piszemy :lol: A mały właśnie wstał i zrobilam mu szybko fote telefonem - mała bo mała ale jest :evil_lol: ON JEST TAKI CAŁY JAK ŁEB MOJEGO BOKSA Quote
GameBoy Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ale fajnisty, dawac mi go tutaj szybko (do szpitala najlepiej od razu) Quote
oktawia6 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 widzę i poznaję:lol: a mówiłam, że się przyda?:p torba jak znalazł i jeszcze niejednego malucha będzie wozic na pewno!;) Quote
GameBoy Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 biegunke ma biedaczek ( z krwia) [SIZE=2]ale wierzymy, ze bedzie ok:roll: Quote
majqa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='GameBoy']biegunke ma biedaczek ( z krwia) [SIZE=2]ale wierzymy, ze bedzie ok:roll: O kurczę...:shake:...albo pierdoła albo...ale ta krew...mogło z wysiłku polecieć naczyńko ale i może być to sygnał czegoś poważniejszego. 3majcie rękę na pulsie, w odpowiedniej, przeliczonej wadze na maleństwo warto pomyśleć o smekcie, nifuroksazydzie lub zwykłym węglu...no i wet, wet, wet !!! Quote
Esia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 mam nadzieje że bedzie OK. dajcie znać co i jak Quote
GameBoy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 dziewczyny moge Was prosic o podrzucanie bazarku co jakis czas z mojego podpisu?? kazdy grosz sie przyda... Mały lepiej, dostał smectę i cos tam jeszcze co mi poradziła Malagos... ugotowalam mu kurczaczka z ryzem i marchewka ale on wyjada miesko i ew marchwi skubnie nie jest oslabiony, je, pije, gryzie klapki moje gumowe i wierci wierci tym ogonkiem i mała dooopką - cud miód jest tak slodki i cudowny, ze mozna sie wzuszyc od slodyczy:oops: Quote
luka1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Dopiero teraz moge dogadać sie z komputerem. Ziutka odebrałam twoja wiadomość i dzwoniłam do P. Małgosi ale nikt nie odbiera. Quote
Ola164 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Niusia, jak dobrze że to cudo ma dom! :loveu: Quote
GameBoy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Mały był u weta, dostał 2 zastrzyki, mamy obserwowac, pilnowac zeby pil trzymajcie kciuki :roll: Quote
Ziutka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 luka1 napisał(a): Ziutka odebrałam twoja wiadomość i dzwoniłam do P. Małgosi ale nikt nie odbiera. Jak możesz to spróbuj jeszcze za jakiś czas OK ?? Quote
GameBoy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Czy ktoś mógłby mi odpowiedziec na kilka pytan? pytam od wczoraj i nic...zapwniam Was, ze mnie to prywatnie nie jest do niczego potrzebne..poprostu szukam pomocy u wetów i kazdy pyta o to samo - bo od tego zalezy jego lecznie: - czy to prawda ze maly siedzial od urodzenia do wczoraj w izolatce? - czy kot ktory z nimi siedzial jest zdrowy? - czy pies zostal wczoraj przed wydaniem odrobaczony? - czy jego rodzenstwo jest zdrowe? podobno suczki wzial ktos pracujacy w schronie? nie pytam dlatego, ze sie czepiam ale nie jest lepiej i musze cos z nim robic...mam tez swoje zwierzaki, nie chce go oddawac i nie mam do nikogo pretensji ale prosze o jakies info!!! Quote
asiamm Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='GameBoy'] - czy to prawda ze maly siedzial od urodzenia do wczoraj w izolatce? na pewno [quote name='GameBoy'] - czy kot ktory z nimi siedzial jest zdrowy? kot ma katar i zaropiałe oczy :shake: Quote
Recommended Posts