Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Niusia jamnik, nietoperz? JUZ W NOWYM DOMU

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GameBoy']ciotka jak sie cos dowiesz o transporcie daj plz znac:eviltong:[/quote]
Kochana... Luka już wraca do domu i pewnie sie wywiedziala wszystkiego czy już są do adopocji czy jeszcze mama je karmi.
A z transportem damy rade tylko będziesz musiała mi napisać na kiedy byś chciała psiaki :cool3:
Upsss....i nie napisałyśmy tu najważniejszego, że u nas w schrinie płaci się za psiaki za szczeniaka 50 zł za sunie po sterylce 60 złotych a bez sterylki 30 złotych lub 40....ale jakoś ciotka damy rade :razz:...musimy dać rade....cholera

Posted

No byłam. Szczeniaki szaleją, Niusia ma ich dosyc, są do brania. Niusia troszeczkę wypiękniała i jest jeszcze bardziej przylepna i bardzo chciała z nami iść.
Zabierajcie ja ze schroniska bo jej tam smutno.

Posted

[quote name='GameBoy']widzialam, jezeli ta mala od Kory do mnie nie przyjedzie moge ja wziac juz, pomimo, ze oni beda za tydzien po co ma tam siedziec
zobaczymy jutro[/quote]
Ok to czekamy na rozwój sprawy ze szczeniakiem Kory.

Posted

Jestem teraz, ale zdjęć - nowych - nie mam. Natomiast moge powiedzieć że psiaki są niesamowite, jak błyskawice przemieszczają się między nogami. Ta najmniejsza z najkrótszą sierścią chyba rozrabia najbardziej. A Niusia tylko czeka by śmignąć od nich i poprzytulać sie.

Posted

luka mam do ciebie pytanie
moi znajomi chcą sunie i teraz wlasnie, powiedz prosze, czy ta sunia dlugowlosa jest taka sama wielkosciowo jak ta krotkowlosa??

czy one sa szczepione?

Posted

Psiaki są różnej wielkości najwiekszy jest piesek, ta "króciutka" jest najmniejsza, no a suczka z troszkę dłuzszą sierścią jest srednia.
Były szczepione w ubiegłym tygodniu, ale czym - nie wiem jakąś szczepionke dla szczeniaków,