GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Nina - nadal czeka w schronisku. Trixie - też czeka a tu razem z Tolą i Tola Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Mały pies - i jego smutne spojrzenie. Biedak jest w schronisku już tak długo. :( Musimy mu wymyśleć jakieś szczęśliwe imię. Może to przyniesie mu domek. Dyzio - nadal błaga o dom Albi - nadal bez domku Spanielkowata piękność - nie wiem czy to sunia, czy pies. Może Ania coś dopowie. Ruda Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Miś - tak się nim wszyscy zachwycają, a on niezmiennie siedzi w schronie Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Biało rudy pies - bezimienny, średniej wielkości. Bywa zaczepny w stosunku do innych psów. I szczeniaki... Beżowa sunia z czerwoną obróżką. Będzie średnia. tu z czarnym podpalanym psem i z resztą szczeniąt PS - Aniu, co to za pies też biały długowłosy? Czy to szczeniak? Pies, czy sunia? i znów z czarnym podpalanym Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Ciąg dalszy szczeniąt mała, beżowa sunia czarny podpalany pies biały, kudłaty - tu więcej nic nie wiem. Aniu dodaj coś na temat tego psa. Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 i jeszcze małe szczeniaki - rodzeństwo wraz z mamą. Mama jest mała, sięga poniżej kolana. Rodzeństwo to dwie dziewczynki - czarna i beżowa oraz beżowy piesek. Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Buba - czyli łaciata towarzyszka Albi z boksu Quote
Karilka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ehh...nowy nabytek... ile to maciupkie może mieć? Quote
ocelot Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Na pewno, też się zdziwiłam. Wczoraj mi przy zdjęciach kierownik powiedział. Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 ocelot napisał(a): to jest piesek, nie sunia;) Na pewno? Mi się wydaje, że to sunia. Ona kiedyś przebywała w boksie z taką rudą sunią z chorymi oczkami. No i po sterylce przebywa z sunią, a kierownik raczej nie umieszcza w jednym boksie psów różnych płci. Quote
ZUZANNA11 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ile piękności ? :o Agnieszka...czy Miś jest po kastarcji ? :) Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Wystawiłam na allegro małe psy i sunie. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=363606238 Quote
ocelot Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Ile piękności ? :o Agnieszka...czy Miś jest po kastarcji ? :) Tak jest po kastracji Quote
justynam Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ocelot napisał(a):Na pewno, też się zdziwiłam. Wczoraj mi przy zdjęciach kierownik powiedział. Jeśli to jest piesek może niech się nazywa Zorro ;) Pasuje mu to imie do takiej zamaszystej sierści... PS. Emma od piątku ma cieczkę, nie dawała wcześniej żadnych sygnałów aż w piątek Kuś (pies, lat 14) nagle wyprężył dumnie pierś, postawił uszki i ogon i rozpoczął prezentację własnej osoby Emmie - jaki to on atrakcyjny. Więc pojechał do rodziców na zesłanie, a my pilnujemy Emmy. Quote
ocelot Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Biedny Kuś:evil_lol: Odmłodniał;) Emmy pilnujcie;) Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Justyna, no to macie już w domu małą kobietkę. :lol:. A masz jakieś zdjecia Emmy? Wstaw coś, aby nacieszyć nasze oczy. Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Aniu, zmieniam w takim razie Lili na Zorro. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to pies, ale niech tak będzie. Quote
ocelot Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Aga tak mówił kierownik, bo ja wczoraj się też dziwiłam, że pies siedzi z dwiema suczkami:terrierowatą i Nietoperkiem. Acha Nietoperek po sterylizacji Quote
justynam Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Z powodu cieczki i nieobecności Kusia Emma jest w nastroju melancholijnym. Więc zdjęcia po ręką mam tylko takie :-) Emma śpi w domu Emma śpi w samochodzie po całym dniu biegania na działce Emma śpi na siedząco bo jej się nudzi na szkoleniu Quote
justynam Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ale już przetarłam szlaki do samodzielnego wstawiania zdjec to jeszcze coś z domu podrzuce Quote
Recommended Posts