Karilka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Miś w nowym domu, biszkopciki - maluszki w nowych domkach, jest cały miot chyba 3 tygodniowych szczeniaków, (nie jedza same i sie przewracają:loveu:) kilka nowych psów, ruda76 wszystko pięknie załatwiła i może być tylko lepiej;). Lordzikowi cyknęłam fotke ale on cały czas z radości biegał z budynku - do krat i to było ciężkie zadanie mu zrobić zdjęcie. Łapki wyglądają o Nieeebo lepiej. Quote
ZUZANNA11 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Karilka - nie leń się tylko foty wstawiaj ! :razz: Quote
Kara. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ocelot napisał(a):Wstaw zdjęcie Lorda - Kara się ucieszy;) Pewnie, że tak. I to bardzo. :multi: Czekam sobie. I wcale nie powiem że cierpliwie;) Quote
Karilka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kto sie leni ten sie leni... Troche ostatnio na głowie mam. Szczeniaki, kociaki i chorobe psią x 2 i różne inny problemy którymi nie będe się tutaj dzielić:shake:. Brak czasu na siedzenie przed komputerkiem i poganianie INNYCH.:mad: Co do zdjęć to ja tu musze najpierw z telefonu IRDĄ na inny telefon i blutaczem na laptoka, mailem wysłać bądź pendrakiem na PC bo w laptoku internetu nie mam. Więc ekhem...:roll: Wstawiam zdjęcia jakie mam. Jakość bardzo kiepska. Heidi. Szczekajaca. Własciwie przerwa między szczekaniem... Nie wiem jak ona ma na imie ale w ostatnim momencie sie odwróciła... Tolusia. Tłuścioszek rozhahany. No i na koniec: Pan Lordzik. Tylko jak odchodziłam stał i patrzył smutno, machajac kitą, skomląc cichutko i przeciskając nos przez kratę zapewne mówiąc "wróć do mnie! ...Proszę!"...- inaczej biegał w tą i z powrotem:mad: Tutaj własanie widać jak wykręcał, zeby wbiec z powrotem do budynku i znowu wybiec... Wariat. Dzika radość, że ktoś podszedł;). Łapki wyglądają już ładnie. Dziękujemy za witaminki!!!:loveu: Quote
Kara. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 :multi::multi::multi: Nareszcie:lol: Dziękuję:loveu: Naprawdę jest duży:crazyeye: Mówicie, że jeszcze urośnie:crazyeye: Straszne musiał mieć te łapki:-( Jeśli teraz jest lepiej:shake: Witaminki na razie ma??? Quote
Karilka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Teraz jest op niebo lepiej! Wcześniej miał stawy prawie przy ziemi.:shake::roll: Witaminki raczej ma;). Teraz będziemy walczyć żeby go kastrować i szukać domku. Quote
ocelot Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Możliwe, że będziemy mieć troszkę desek, ale one są w Warszawie. Czy możliwy byłby odbiór desek na Mokotowie? To nie jest jeszcze nic pewnego, ale być może do wzięcia byłyby w przyszły piątek. Czy ktoś z Warszawy mógłby pomóc i odebrać, ewentualnie przechować do czasu znalezienia transportu? Quote
ZUZANNA11 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Karilka napisał(a):Kto sie leni ten sie leni... Troche ostatnio na głowie mam. Szczeniaki, kociaki i chorobe psią x 2 i różne inny problemy którymi nie będe się tutaj dzielić:shake:. Brak czasu na siedzenie przed komputerkiem i poganianie INNYCH.:mad: Karilka, co takie nerwy na mnie...:icon_roc: Bardzo Cię podziwiam...jesteś moim no.1 na liście osób podziwianych. :iloveyou: Chciałabym pomagać w tomaszowskim schronie, ale co z moich chęci ? :roll: Rodzice nie pozwalają, bo przecież 'te moje pieski to czysta głupota, zajmij się lepiej ludźmi'. Co robić..nic nie mogę...:placz: Quote
GrubbaRybba Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 ocelot napisał(a):Możliwe, że będziemy mieć troszkę desek, ale one są w Warszawie. Czy możliwy byłby odbiór desek na Mokotowie? To nie jest jeszcze nic pewnego, ale być może do wzięcia byłyby w przyszły piątek. Czy ktoś z Warszawy mógłby pomóc i odebrać, ewentualnie przechować do czasu znalezienia transportu? Aniu, ja mieszkam na mokotowie, ale w piątek jestem w Lublinie. Poza tym mam małe autko i nie mam, gdzie przechować desek. :shake: Chyba zatem się nie przydam. Quote
justynam Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Mnie nie ma przez tydzien do nastepnego poniedzialku. Moge je odebrac najwczesniej we wtorek 27.05 Quote
GrubbaRybba Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Wystawiłam na allegro podhalana. Nazwałam go Borys. http://www.allegro.pl/item367683307_borys_owczarek_podhalanski_marnieje_w_schronie_.html Quote
GrubbaRybba Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Wystawiłam na allegro podhalana. Nazwałam go Borys. http://www.allegro.pl/item367683307_borys_owczarek_podhalanski_marnieje_w_schronie_.html No i już jest odzew. Zadzwonił pan z Częstochowy. Pan w średnim wieku, ma domek z dużym podwórkiem. Szuka dużego i spokojnego psa. Takiego, co straszy wyglądem, ale jest spokojny. Opowiedziałam mu o Borysie. Powiedział, że mu się podoba i że zadzwoni do schroniska i w razie czego pojedzie po psa. Być może Borys znajdzie domek. Quote
ocelot Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 justynam napisał(a):Mnie nie ma przez tydzien do nastepnego poniedzialku. Moge je odebrac najwczesniej we wtorek 27.05 Informacja nie jest jeszcze pewna i chyba chodziło o piątek w przyszłym tygodniu.;) A dalam informację teraz, żeby znaleźć chętnego do pomocy;) Justynko w razie czego liczymy na Ciebie i bardzo, ale to bardzo dziękujemy;) Quote
Argat Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ocelot napisał(a):Informacja nie jest jeszcze pewna i chyba chodziło o piątek w przyszłym tygodniu.;) A dalam informację teraz, żeby znaleźć chętnego do pomocy;) Justynko w razie czego liczymy na Ciebie i bardzo, ale to bardzo dziękujemy;) Chodzi o piątek 30- tego. Dokładne informacje i ew. potwierdzenie będą dopiero koło soboty. Quote
GrubbaRybba Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Argat napisał(a):Chodzi o piątek 30- tego. Dokładne informacje i ew. potwierdzenie będą dopiero koło soboty. Jeśli tak, to ja też melduję się do pomocy. 30 maja jadę akurat do Tomaszowa. :) Tylko mam mały samochód, a nie wiem, ile macie tych desek. Quote
Argat Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Jeśli tak, to ja też melduję się do pomocy. 30 maja jadę akurat do Tomaszowa. :) Tylko mam mały samochód, a nie wiem, ile macie tych desek. Desek jest sporo, z tego co wiem są one różnej wielkości. Nie mam pojęcia do jakiego samochodu wejdą, ale pewnie do soboty się dowiem. Jeśli tylko wszystko dobrze pójdzie. Quote
ZUZANNA11 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Wystawiłam na allegro podhalana. Nazwałam go Borys. http://www.allegro.pl/item367683307_borys_owczarek_podhalanski_marnieje_w_schronie_.html Hehe...Borys-jak mój owczarek, szczęśliwe imię :evil_lol:. Quote
ocelot Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No kochani trzymamy kciuki za te dechy;) I Borysa;) Quote
GrubbaRybba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Ciotki, dostałam taką informację od Argat :loveu: Chodzi o deski dla schroniska. Podobno ta firma jest chętna do pomocy zwierzętom. Centrala firmy na ul. Wał Miedzeszyński 584 . W wypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny lub e-mail. [email protected] (0-22) 672-00-10 Ponoć dla dobra zwierząt na pewno znajdzie się coś w przystępnej cenie, mają też sporo "odpadków" w innej siedzibie. Quote
GrubbaRybba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 A tu jeszcze odpowiedź, którą dostała Argat od tej firmy z deskami z Warszawy Witam!Zapraszam państwa do naszego głównego sklepu na ul. Wał Miedzeszyński 584. W sklepie tym znajduje się dział przecena gdzie lądują wszystkieniepotrzebne deski, ścinki, itd. itp. ze wszystkich naszych sklepów.W tej chwili również trwa tam budowa nowego biura zatem być może będzie zczego wybrać. Nie mogę nic powiedzieć co do zasad uzyskania tych materiałówgdyż nie jestem osobą decyzyjną w takich kwestiach-natomiast właśnie wtamtym sklepie znajduje się kierownictwo firmy i tam należało by się udać ztym pytaniem.Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Jodłowski Quote
GrubbaRybba Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Czy ktoś kontaktował się z tą firmą z Warszawy? Cioteczki, pewnie nie wiecie, ale zaraz wam powiem. Ocelot w cudowny sposób zdobyła kilka fajnych gadżetów na aukcję allegro i bazarki. Kasa oczywiście pójdzie na deski. :) I tak mamy: dwie piłki oryginalne z podpisami kadry siatkarzy (reprezentacji) koszulkę Świderskiego (nie praną, czyli unikat, dla prawdziwych fanów :evil_lol:) pocztówkę z autografem Otylii Jędrzejczak koszulkę z podpisami kadry zapaśników w stylu wolnym Lada dzień dostaniemy też nowe obróżki, smyczki, szeleczki i tym podobne od Taks :loveu:. Będą też obróżki ręcznie malowane, prawdziwe unikaty. W piątek wystawię "sportowe" gadżety na allegro. Smyczki i obróżki wystawię na bazarkach i na allegro, jak tylko dojdzie do mnie przesyłka. Już możecie przygotowywać się do ostrej licytacji :razz:, który bowiem pies nie chciałby pięknej, ręcznie wykonanej obróżki i smyczki, a który TZ nie chciałby dostać w prezencie piłki z podpisami siatkarzy. Quote
Argat Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Na koszulke pewnie będzie mój brat chętny. Świderski to siatkarz ;) Quote
Kara. Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Taaa Szczególnie ta koszulka wydaje mi się super atrakcyjna:diabloti: Ale skoro niektórzy zbierają nawet używane majtki byle były na sławnym tyłku:evil_lol: to pewnie pójdzie za ciężką kasę.I oby:lol: Ocelot gratulacje Zabijcie mnie ale kto to jest ten świderski???:oops: Skoro lata w koszulce to pewnie sportowiec ale jaki:oops: Quote
Recommended Posts