Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
yh :(
u mnie w schronisku jest 70.

Wiem, robiłam kiedyś ogłoszenia waszej Agatce :).
A tak na marginesie, masz jakie wieści o Agatce? Czy oswoiła się? Zaufała człowiekowi?

Posted

Suczka z postu #2. Może nazwać ją Trixie ?
Jest w końcu trójkolorowa, a z takim imieniem może gdzieś w wyszukiwarkach pokazać się przyszłemu właścicielowi ;-)

Posted

justynam napisał(a):
Suczka z postu #2. Może nazwać ją Trixie ?
Jest w końcu trójkolorowa, a z takim imieniem może gdzieś w wyszukiwarkach pokazać się przyszłemu właścicielowi ;-)

OK :) Już zmieniam! :loveu:

BlackSheWolf, mam jeszcze jedno pytanie, czy może być szczeniorek? Mam 4 szczeniaczki - suczki w schronie, a szczeniaki mają w tym schronie gehennę. Nie mają oddzielnego pawilonu, siedzą w boksie w szpitalu, otoczone przez chore psy. Przez to często chorują i umierają. Staramy się je regularnie zabierać do DT, ale ostatnio nie mamy już DT. :(

Posted

ocelot napisał(a):
BlackSheWolf witaj na naszym wątku;)

a może sama do nas się wybierz?

a witam witam :)

wiesz co jakby to ode mnie zalezalo to bym byla... ale niestety ja nie zmotoryzowana jestem :roll:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
OK :) Już zmieniam! :loveu:

BlackSheWolf, mam jeszcze jedno pytanie, czy może być szczeniorek? Mam 4 szczeniaczki - suczki w schronie, a szczeniaki mają w tym schronie gehennę. Nie mają oddzielnego pawilonu, siedzą w boksie w szpitalu, otoczone przez chore psy. Przez to często chorują i umierają. Staramy się je regularnie zabierać do DT, ale ostatnio nie mamy już DT. :(

oj niestety... mama chce tylko psa od 6 miesiecy.