GrubbaRybba Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Ciotki, zmodyfikowałam pierwsze posty i psy do adopcji. Wydaje mi się, ze tak jest czytelniej. :) Co o tym myślicie? Quote
ocelot Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ja myślę, że zrobiłaś kawał świetnej roboty;) Quote
GrubbaRybba Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 ocelot napisał(a):Ja myślę, że zrobiłaś kawał świetnej roboty;) Dziękuję Aniu! :loveu::loveu::loveu: Quote
ZUZANNA11 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Agnieszka, bardzo ładnie. Jak zwykle....:) Dowiedz się coś o mini suniach...BlackSheWolf szuka.... Quote
GrubbaRybba Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 ZUZANNA11 napisał(a): Dowiedz się coś o mini suniach...BlackSheWolf szuka.... Wiem, już z nią rozmawiałam o małym psiaku. Quote
BlackSheWolf Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 tak juz wszystko ustaliłysmy :) bede w pon. czekac na zdjecia i krotki opis :) a tak z ciekawosci spytam ile macie psow w schronisku ? Quote
GrubbaRybba Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 BlackSheWolf napisał(a):tak juz wszystko ustaliłysmy :) bede w pon. czekac na zdjecia i krotki opis :) a tak z ciekawosci spytam ile macie psow w schronisku ? około 150 biedaków. :( Quote
GrubbaRybba Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 BlackSheWolf napisał(a):yh :( u mnie w schronisku jest 70. Wiem, robiłam kiedyś ogłoszenia waszej Agatce :). A tak na marginesie, masz jakie wieści o Agatce? Czy oswoiła się? Zaufała człowiekowi? Quote
justynam Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Suczka z postu #2. Może nazwać ją Trixie ? Jest w końcu trójkolorowa, a z takim imieniem może gdzieś w wyszukiwarkach pokazać się przyszłemu właścicielowi ;-) Quote
BlackSheWolf Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A u Agatki wszystko ok :) juz sie oswoiła. Jednak strasznie boi sie kabla... obojetnie od czego. Quote
GrubbaRybba Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 justynam napisał(a):Suczka z postu #2. Może nazwać ją Trixie ? Jest w końcu trójkolorowa, a z takim imieniem może gdzieś w wyszukiwarkach pokazać się przyszłemu właścicielowi ;-) OK :) Już zmieniam! :loveu: BlackSheWolf, mam jeszcze jedno pytanie, czy może być szczeniorek? Mam 4 szczeniaczki - suczki w schronie, a szczeniaki mają w tym schronie gehennę. Nie mają oddzielnego pawilonu, siedzą w boksie w szpitalu, otoczone przez chore psy. Przez to często chorują i umierają. Staramy się je regularnie zabierać do DT, ale ostatnio nie mamy już DT. :( Quote
ocelot Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 BlackSheWolf witaj na naszym wątku;) a może sama do nas się wybierz? Quote
BlackSheWolf Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ocelot napisał(a):BlackSheWolf witaj na naszym wątku;) a może sama do nas się wybierz? a witam witam :) wiesz co jakby to ode mnie zalezalo to bym byla... ale niestety ja nie zmotoryzowana jestem :roll: Quote
BlackSheWolf Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 GrubbaRybba napisał(a):OK :) Już zmieniam! :loveu: BlackSheWolf, mam jeszcze jedno pytanie, czy może być szczeniorek? Mam 4 szczeniaczki - suczki w schronie, a szczeniaki mają w tym schronie gehennę. Nie mają oddzielnego pawilonu, siedzą w boksie w szpitalu, otoczone przez chore psy. Przez to często chorują i umierają. Staramy się je regularnie zabierać do DT, ale ostatnio nie mamy już DT. :( oj niestety... mama chce tylko psa od 6 miesiecy. Quote
papudraczek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 troszkę się zapuściłam ale teraz już obiecuję poprawę!! super że Brenda ma domek!! oby kochany i stały!! psiaki szukają nadal domków Quote
Recommended Posts