Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Parę dni nie zaglądałam i widzę, że wielkie zmiany! Edi ma nowy dom i kilka innych psiaków. Czy to wasze akcje tak ściągają chętnych? Może się w Tomaszowie robi głośno o schronisku?

Posted

Ocelot, mamy jakiś plan? :razz: Czy ja o nim wiem? :eviltong:

Papudlaczku, Agnieszka, właścicielka Ediego / Thora jedzie do Tomaszowa do schronu w niedzielę. Może byśmy się wszystkie razem umówiły. Zrzucimy się na paliwo. Zabierzemy karmę. Porobimy zdjęcia. Może zabierzemy jakieś bidy na spacerki? Co ty na to?

Posted

Mam ogromną prośbę...czy możesz pomyśleć o tekście dla młodziutkiej suni...:razz:
Bardzo byłabym wdzięczna ,ponieważ mała wpadła mi w oko i chciałabym jej założyć wątek...:)

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Mam ogromną prośbę...czy możesz pomyśleć o tekście dla młodziutkiej suni...:razz:
Bardzo byłabym wdzięczna ,ponieważ mała wpadła mi w oko i chciałabym jej założyć wątek...:)

Dla której suni?

Posted

To samo chcialam napisać, tylko wtedy jeśli jest po sterylce możemy ogłaszać.
A to zdjęcie z kwarantanny, czyli jest malutka nadzieja, że właściciel ją odnalazł.

Posted

Ciotki:
Jak będziecie w schronisku dowiedzcie sie dokładnie co jest potrzebne, jakiego typu.Jak będzie zbiórka, żeby dzieciakom dokładnie powiedzieć.

i...

Jaki pomysł na tą akcje ma kierownik...?

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mój kochany przyjaciel-Błażej Jóźwik ...napisał mi taki tekst...cudo...:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]MŁODA SUNIA - na kwarantannie znalazłam takie cudo.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jej piękne oczy patrzyły na mnie i wydawało mi się, że proszą mnie o litość... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]o swój własny dom... o codzienne pożywienie i troske... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jej drżące ciało podkreślało ból jaki musiała wtedy odczuwać ta niewinna istota... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jęk jaki wydobywał się z jej pyska był nie do zniesienia... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ta bezbronna sunia nie miała siły szczekać... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przykro mi to mówić ale swoim wyglądem nie przypominała nawet psa. Przeżycie, które wtedy doświadczyłem równało się [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ze stratą bliskiej mi osoby... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Życie zwierząt nie powinno być nam obce - to także żywa istota pragnąca ciepła i miłości. Pamiętajmy o tym...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ten jeden z WIELU takich przypadków jest dowodem na to [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]jak okrutny może być człowiek wobec zwierząt - swych własnych przyjaciół. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Czyż to nie "pies jest najlepszym przyjacielem człowieka"?? Jak to się ma do tej sytuacji?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jak człowiek może być tak bezwzględny na los innych żywych stworzeń? [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kieruje nami egoizm, która każe nam patrzeć w własne ego... [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Są jednak ludzie dobrej woli, którzy rozumieją los bezbronnych i niewinnych stworzeń,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]i mam nadzieję, że tacy ludzie właśnie to czytają. Proszę, pomóżcie! [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nie bądźcie obojętni względem tych, którzy potrzebują was i waszej pomocy! [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Takich istot na świecie jest ogromnie dużo, wystarczy sie rozejrzeć...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Napisałam o niej właśnie tutaj, gdyż wiem, że ludzie odwiedzający tą strone to ludzie o wilekim sercu, [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]którzy bez chwili zwątpienia pomogą nawet najmnijeszej istocie...[/FONT]

Posted

Poprosiłam go o tekst dla mlodej suni, a on na podstawie tego króciótkiego tekstu...
To młodziutka sunia. Na około ma około 7 m-cy.
Ma piękne umaszczenia i wspaniały charakter.
Gdy podeszłam do boksu, ona przewróciła się na plecki.
Kooochana.
Napisał mi takie cudeńko...:razz:
Agnieszka jeśli będziesz mogła to dopiszesz o jej charakterze,wyglądzie itp. i porobisz jej fotki...no i założę wątek tej pannie...:):razz: