ocelot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Niech ktoś wypatrzy jakiegoś pieseczka... Za tydzień nowe zdjęcia dopiero Quote
maggiejan Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Parę dni nie zaglądałam i widzę, że wielkie zmiany! Edi ma nowy dom i kilka innych psiaków. Czy to wasze akcje tak ściągają chętnych? Może się w Tomaszowie robi głośno o schronisku? Quote
ocelot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No niestety psiaki jadą w dal, w Tomaszowie cisza głucha, ale mamy nowy plan;) Quote
ZUZANNA11 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nowy plan :razz: Jaki ? Ja nic nie wiem...:diabloti: Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ocelot, mamy jakiś plan? :razz: Czy ja o nim wiem? :eviltong: Papudlaczku, Agnieszka, właścicielka Ediego / Thora jedzie do Tomaszowa do schronu w niedzielę. Może byśmy się wszystkie razem umówiły. Zrzucimy się na paliwo. Zabierzemy karmę. Porobimy zdjęcia. Może zabierzemy jakieś bidy na spacerki? Co ty na to? Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9884644#post9884644 To jest nowy wątek Rudolfa. Zapraszam! Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 I jeszcze Piegus: [FONT=Comic Sans MS] [SIZE=2] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109176[/FONT] Quote
ZUZANNA11 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Super! Agnieszka wielkie dzięki,że załozyłaś im wątek.Jest większa szansa na to ze ktoś je zauważy...:) Quote
ZUZANNA11 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mam ogromną prośbę...czy możesz pomyśleć o tekście dla młodziutkiej suni...:razz: Bardzo byłabym wdzięczna ,ponieważ mała wpadła mi w oko i chciałabym jej założyć wątek...:) Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Mam ogromną prośbę...czy możesz pomyśleć o tekście dla młodziutkiej suni...:razz: Bardzo byłabym wdzięczna ,ponieważ mała wpadła mi w oko i chciałabym jej założyć wątek...:) Dla której suni? Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Zuziu, ja się w weekend o niej dowiem jak najwięcej. Porobię też zdjęcia. Mam nadzieję, że sunia jest już po sterylce, bo tylko wtedy będziemy ją mogły wystawić i obfocić. Quote
ocelot Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To samo chcialam napisać, tylko wtedy jeśli jest po sterylce możemy ogłaszać. A to zdjęcie z kwarantanny, czyli jest malutka nadzieja, że właściciel ją odnalazł. Quote
ZUZANNA11 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ciotki: Jak będziecie w schronisku dowiedzcie sie dokładnie co jest potrzebne, jakiego typu.Jak będzie zbiórka, żeby dzieciakom dokładnie powiedzieć. i... Jaki pomysł na tą akcje ma kierownik...? Quote
ZUZANNA11 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Mój kochany przyjaciel-Błażej Jóźwik ...napisał mi taki tekst...cudo...:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]MŁODA SUNIA - na kwarantannie znalazłam takie cudo.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jej piękne oczy patrzyły na mnie i wydawało mi się, że proszą mnie o litość... [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]o swój własny dom... o codzienne pożywienie i troske... [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jej drżące ciało podkreślało ból jaki musiała wtedy odczuwać ta niewinna istota... [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jęk jaki wydobywał się z jej pyska był nie do zniesienia... [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ta bezbronna sunia nie miała siły szczekać... [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przykro mi to mówić ale swoim wyglądem nie przypominała nawet psa. Przeżycie, które wtedy doświadczyłem równało się [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ze stratą bliskiej mi osoby... [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Życie zwierząt nie powinno być nam obce - to także żywa istota pragnąca ciepła i miłości. Pamiętajmy o tym...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ten jeden z WIELU takich przypadków jest dowodem na to [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak okrutny może być człowiek wobec zwierząt - swych własnych przyjaciół. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czyż to nie "pies jest najlepszym przyjacielem człowieka"?? Jak to się ma do tej sytuacji?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak człowiek może być tak bezwzględny na los innych żywych stworzeń? [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kieruje nami egoizm, która każe nam patrzeć w własne ego... [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Są jednak ludzie dobrej woli, którzy rozumieją los bezbronnych i niewinnych stworzeń,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i mam nadzieję, że tacy ludzie właśnie to czytają. Proszę, pomóżcie! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie bądźcie obojętni względem tych, którzy potrzebują was i waszej pomocy! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Takich istot na świecie jest ogromnie dużo, wystarczy sie rozejrzeć...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Napisałam o niej właśnie tutaj, gdyż wiem, że ludzie odwiedzający tą strone to ludzie o wilekim sercu, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]którzy bez chwili zwątpienia pomogą nawet najmnijeszej istocie...[/FONT] Quote
GrubbaRybba Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Świetny tekst! :) No i już wiemy, kto będzie nam pisał teksty do ogłoszeń. :razz: Quote
ZUZANNA11 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Poprosiłam go o tekst dla mlodej suni, a on na podstawie tego króciótkiego tekstu... To młodziutka sunia. Na około ma około 7 m-cy. Ma piękne umaszczenia i wspaniały charakter. Gdy podeszłam do boksu, ona przewróciła się na plecki. Kooochana. Napisał mi takie cudeńko...:razz: Agnieszka jeśli będziesz mogła to dopiszesz o jej charakterze,wyglądzie itp. i porobisz jej fotki...no i założę wątek tej pannie...:):razz: Quote
ocelot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Zuza założymy pod warunkiem, że panna wysterylizowana i zaczipowana Quote
ZUZANNA11 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ocelot napisał(a):Zuza założymy pod warunkiem, że panna wysterylizowana i zaczipowana ...no i jak jeszcze będzie....:diabloti: Quote
Recommended Posts