Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny...!

Pani zadeklarowała pomoc.Zrobimy podobnie jak dwa lata temu...no może coś jeszcze wymyślimy.Akcja będzie zorganizowa w całej szkole.Pani powiedziała, że względnie bierze dwa terminy pod uwagę:
14-20 kwietnia,
21-27 kwietnia.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Dziewczyny...!

Pani zadeklarowała pomoc.Zrobimy podobnie jak dwa lata temu...no może coś jeszcze wymyślimy.Akcja będzie zorganizowa w całej szkole.Pani powiedziała, że względnie bierze dwa terminy pod uwagę:
14-20 kwietnia,
21-27 kwietnia.

SUPER!!! :multi: Bardzo się cieszę!

Posted

Rybko droga, wiem, że jesteś zarobiona i mam nadzieję, że w końcu się obrobisz;)
Jakiś wtedy banereczek dla Skoczka albo Saruni? Bo mamy wolne miejsce...

Posted

ja już kupiłam duży worek suchej karmy szczeniakom! i dziś kolezanka przyniosla mi 2 1kg woreczki terz dla szczeniorów!! miałam jechać jutro do schronu ale nie wyszło!! za tydzień bym z chęcią skoczyła!! wprowadzicie mnie w pieski świat??;)super akcja z tą zbiórką w szkole!!!

Posted

papudraczek napisał(a):
ja już kupiłam duży worek suchej karmy szczeniakom! i dziś kolezanka przyniosla mi 2 1kg woreczki terz dla szczeniorów!! miałam jechać jutro do schronu ale nie wyszło!! za tydzień bym z chęcią skoczyła!! wprowadzicie mnie w pieski świat??;)super akcja z tą zbiórką w szkole!!!

Asiu kochana, bardzo chętnie umówię się z tobą na wyjazd za tydzień. :)

A w sprawie karmy... jaką kupiłaś? Ja właśnie gromadzę pieniądze na karmę. Nie jestem jednak pewna, co kupić. Aha, gdzie kupowałaś? Masz jakiś namiar na hurtownię, czy po prostu w sklepie?

Posted

No ja też sobie zarezerwuję czas na bank. Teraz mi TZ pokrzyżował plany, bo na kory się poumawiał.
Agnieszka to jak Asia kupiła suchą - to może my puchy?

Posted

zazwyczaj kupuję karmę w zooexpress przez internet, ale myślałam że na jutro będzie potrzebna to kupiłam w sklepie Nutra Nuggets Puppy, kurczak i ryz. mam nadzieję że bedzie ok!! cieszę się że za tydzień wybierzemy się do psiaczków!!