ZUZANNA11 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dziewczyny...! Pani zadeklarowała pomoc.Zrobimy podobnie jak dwa lata temu...no może coś jeszcze wymyślimy.Akcja będzie zorganizowa w całej szkole.Pani powiedziała, że względnie bierze dwa terminy pod uwagę: 14-20 kwietnia, 21-27 kwietnia. Quote
GrubbaRybba Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Dziewczyny...! Pani zadeklarowała pomoc.Zrobimy podobnie jak dwa lata temu...no może coś jeszcze wymyślimy.Akcja będzie zorganizowa w całej szkole.Pani powiedziała, że względnie bierze dwa terminy pod uwagę: 14-20 kwietnia, 21-27 kwietnia. SUPER!!! :multi: Bardzo się cieszę! Quote
majqa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zuzanna, prawdziwy sukces!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
GrubbaRybba Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Ciotki, zrobiłam wstępny plakat do rozwieszenia w Zuzi szkole podczas akcji. http://th.interia.pl/10,g914abc212191298/i676184.jpg podgląd: Co o tym myślicie? Quote
ocelot Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Plakat świetny. Aga znalazłaś troszkę czasu i odnowiłaś psiaczkom allegro? Quote
GrubbaRybba Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 ocelot napisał(a):Aga znalazłaś troszkę czasu i odnowiłaś psiaczkom allegro? Odnowiłam Monie i Sarze. Nie mam czasu wymyślać tekstów dla Skoczka i Albi. Quote
ocelot Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Rybko droga, wiem, że jesteś zarobiona i mam nadzieję, że w końcu się obrobisz;) Jakiś wtedy banereczek dla Skoczka albo Saruni? Bo mamy wolne miejsce... Quote
ZUZANNA11 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jakbyś zrobiła chętnie bym się poczestowała...:) Quote
GrubbaRybba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Zrobiłam bannerki, takie proste, ale lepsze takie, niż żadne. Albi Skoczek Sara Quote
ZUZANNA11 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Niestey tylko, tyle mogę wstawić do podpisu...:( Quote
GrubbaRybba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Mój banerek nie jest za duży ? Mój jest taki sam. Myślę, że jest trochę za duży, ale może nikt nie zauważy. Mam nadzieję. :cool3: Quote
GrubbaRybba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Psiaki, na pierwszą................ Quote
papudraczek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja już kupiłam duży worek suchej karmy szczeniakom! i dziś kolezanka przyniosla mi 2 1kg woreczki terz dla szczeniorów!! miałam jechać jutro do schronu ale nie wyszło!! za tydzień bym z chęcią skoczyła!! wprowadzicie mnie w pieski świat??;)super akcja z tą zbiórką w szkole!!! Quote
ZUZANNA11 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 To ile razem masz tej karmy ? Mam nadzieję, że dzieci w szkole zainteresuja się losem psów i zbiórka wypali...:) Quote
GrubbaRybba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 papudraczek napisał(a):ja już kupiłam duży worek suchej karmy szczeniakom! i dziś kolezanka przyniosla mi 2 1kg woreczki terz dla szczeniorów!! miałam jechać jutro do schronu ale nie wyszło!! za tydzień bym z chęcią skoczyła!! wprowadzicie mnie w pieski świat??;)super akcja z tą zbiórką w szkole!!! Asiu kochana, bardzo chętnie umówię się z tobą na wyjazd za tydzień. :) A w sprawie karmy... jaką kupiłaś? Ja właśnie gromadzę pieniądze na karmę. Nie jestem jednak pewna, co kupić. Aha, gdzie kupowałaś? Masz jakiś namiar na hurtownię, czy po prostu w sklepie? Quote
ocelot Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No ja też sobie zarezerwuję czas na bank. Teraz mi TZ pokrzyżował plany, bo na kory się poumawiał. Agnieszka to jak Asia kupiła suchą - to może my puchy? Quote
papudraczek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 zazwyczaj kupuję karmę w zooexpress przez internet, ale myślałam że na jutro będzie potrzebna to kupiłam w sklepie Nutra Nuggets Puppy, kurczak i ryz. mam nadzieję że bedzie ok!! cieszę się że za tydzień wybierzemy się do psiaczków!! Quote
Recommended Posts