Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też się zastanawiam nad zlotem, ale jeszcze za wcześnie żebym zdecydowała bo nie wiem jak się pouklada !!
jutro około 12 bedę w tomaszowie i zabieram brendę do gajowej!!
tylko nie wiem jak ona wygląda:oops: myślę że kier nie wciśnie mi innej suńki;)

Posted

Papudraczku wysterylizowane są dwie On-ki. Brenda siedzi w pierwszym boksie z lewej, jak się wchodzi do schroniska. Razem z Albi i jeszcze dwiema. Druga siedzi sama po prawej ma dłuższą sierść i jest chudsza.

Posted

Tak Brenda już u Gajowej!! na początku dziewczyna była troszkę przestraszona ale później podekscytowana!! spodobało jej się!! :multi:
tylko zapomniałam zostawić książeczkę zdrowia brendy!! ale po swiętach pojadę pomóc gajowej ją wykompać ( bo troszkę dziewczyna wania) to zawiozę!!

Posted

papudraczek napisał(a):
Tak Brenda już u Gajowej!! na początku dziewczyna była troszkę przestraszona ale później podekscytowana!! spodobało jej się!! :multi:
tylko zapomniałam zostawić książeczkę zdrowia brendy!! ale po swiętach pojadę pomóc gajowej ją wykompać ( bo troszkę dziewczyna wania) to zawiozę!!

Papudraczku, dziękuję za zawiezienie Brendy. :Rose::Rose::Rose:

Cudownie, że Brenda jest zadowolona. :loveu:

Posted

Czasem nie mam już siły. :shake:
Wczoraj Dalenka skutecznie przez wiele godzin wyprowadzała mnie z równowagi. Dziś od rana ta dobermanka i jeszcze znalazłam małą, 3 kg sunię gwałconą przez duże psy. Sunia ma 8 miesięcy. Jeśli już zaszła w ciążę, umrze przy porodzie. Nie da rady urodzić tak dużych szczeniąt. :wallbash: Czasami są takie dni, że nie powinnam tu wchodzić. Szukamy DT dla małej suni. Zbieramy kasę dla dobermanki i szczeniąt.