Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Basia1968 napisał(a):
Luiz przesliczne imię - tak jak on - wyjątkowo umaszczony taki przytulak - mam prośbe jakby można było określac od razu przy zdjęciach wiek psiaka i ewentualne zachownai - bo będe po kolei ogłaszać :lol::lol:

Basiu, myślę, że z ogłoszeniami trzeba poczekać na numery czipów i info o kastracji.
Jak tylko Ocelot to prześle, podzielimy się z i zrobimy ogłoszenia.

Aha, powyżej tekst do ogłoszenia Luisa.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OPISY

BONO

Dziś chciałbym opowiedzieć o sobie... Nazywam się Bono. Miałem dom, pana. Dużo biegałem. Uwielbiałem spacery. Byłem szczęśliwy... i nagle coś się skończyło. Nie wiem dlaczego, ale mój pan zniknął, zostawił mnie. Trafiłem do małej, brudnej klatki. Bałem się. Chciałem uciec, ale niestety dookoła były kraty. Minęło kilka miesięcy... pogodziłem się ze swoim losem. Nadal tkwię w tej małej klatce. Czasem ktoś przychodzi, patrzy na mnie, ale zawsze odchodzi, a ja zostaję. Powoli zapominam, czym są spacery, czym jest bieganie. Czym jest radość, gdy można tarzać się w trawie lub śniegu. Czy kiedyś jeszcze pójdę na spacer z moim panem?

Bono jest psem w typie syberian husky. Ma ok 2 lat. Jest spokojny i łagodny. Dobrze dogaduje się z innymi psami, choć bywa w stosunku do nich dominujący. W stosunku do ludzi jest przekochany. Przyszły właściciel powinien pamiętać jednak, że psy tej rasy wymagają dużo ruchu i zajęcia, uwielbia pracować dla swojego pana. Pozostawione same sobie mogą narobić w domu szkód lub uciekać.

Bono przebywa w schronisku w Tomaszowie Maz, ul Kępy 3.

Zabiegi............
Nr czipa............

Kontakt
...................
...................

Posted

Chodziło Basi chyba o nowy watek z aktualnymi psiakami.
Luiz jest po kastracji, reszta wymienionych psiaków tez, tzn. Bono (od listopada w schronisku), Fiodor, Misia już po zabiegach.

O numery czipów się dowiem.

Posted

to dziewczynki czekam - jak będzie gotowe to ruszamy :loveu::loveu: z tym wątkiem galeryjnym to wymyśliłam ja żeby yło nam ławiej i prościej i żeby podpinac ten wątek do ogłoszeń - wtedy więcej ludzi zobaczy tomaszowskie psiaczki. Na tym wątku byłyby tylko zdjęcia psiaków i krótkie opisy pod zdjęciami - to tylko propozycja. :eviltong:

Posted

[quote name='Basia1968']BONO - pies w typie rasy husky pinto - CUDO!!! (701498557) - Aukcje internetowe Allegro
wyróżnione allegro Bono

Choroba... po Bono ktoś ma jutro przyjechać ok. 11, ale niech może allegro zostanie, bo nigdy nie wiadomo do końca. Najwyżej się podmieni tego drugiego później?

Numery czipów pospisuję w niedzielę, bo ciężko wytłumaczyć przez tel. o które psy chodzi.
Pospisuję te co są dla mnie rozpoznawalne, zdjęć postaram się zrobić, jak najwięcej.
Po prawie jamniczkę pani z Łodzi nie przyjechała, rozmyśliła się.

Posted

allegro niech będzie - bo wiesz licho nie śpi - niech chłopaka świat zobaczy - a nóż widelec właśnie super domek się znajdzie, więcej chętnych - najwyżej jak zostanie adoptowany to podmienimy psiaki i pociągnie się Luisa

Posted

Aniu, przepraszam, ze nie odpisalam na wiadomosc ale na to mi zdecydowanie nie pozwala dogo ostatnio :cool1: wywala mnie w trakcie i tyle
przekazalam prosbe o wrzucenie chlopcow na BS

Posted

masienka napisał(a):
Aniu, przepraszam, ze nie odpisalam na wiadomosc ale na to mi zdecydowanie nie pozwala dogo ostatnio :cool1: wywala mnie w trakcie i tyle
przekazalam prosbe o wrzucenie chlopcow na BS

Nie ma za co;) Dziękuję;)
A czy ktoś z BS pomógłby nam się uporać z pseudohodowlą w okolicach HS? Chyba już wiemy dlaczego tyle ich do nas do schronu trafia...

Posted

jeśli mogę, to mam taką małą prośbę...
w Opolu mamy chyba z 13 psów wyciągniętych z Tomaszowa. Ona wszystkie czekają na domy, więc jeśli ktoś mógłby pomóc również w ich ogłaszaniu to będę wdzięczna. Im mniej psów będziemy mieć tutaj tym więcej znowu zabierzemy z Tomaszowa.

Ja miałam czas tylko, żeby allegro wystawić. W razie czego można korzystać z tekstów i zdjęć:

Przepiękny Adonis czeka na wspaniały dom (694530202) - Aukcje internetowe Allegro

"Amstaff" King-chore serce kocha mocniej (697787260) - Aukcje internetowe Allegro

Emir, który spędził dzieciństwo w schronisku (702242890) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Madziek
musisz wejśc na pocztę i aktywowac ogłoszenie:

Prosimy o aktywację ogłoszenia!
Państwa ogłoszenie zostało dodane do naszej bazy, ale narazie nie jest wyświetlane w serwisie - aby ukazało się na naszych stronach należy je aktywować.
W tym celu za kilka minut na Państwa adres E-mail przyjdzie list, zawierająca 2 linki:

1. Kliknięcie w link nr 1 aktywuje ogłoszenie - pojawi się ono na stronie serwisu krakusik.pl
  2. Kliknięcie w link nr 2 usuwa ogłoszenie z serwisu krakusik.pl

Prosimy o zachowanie wiadomości E-mail do momentu, w którym ogłoszenie przestanie być ważne, gdyż tylko za pomocą linku nr 2 można usunąć gołoszenie przed terminem jego wygaśnięcia.
Z poważaniem - zespół krakusik.p