Tymonka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/figurki-z-masy-solnej-zbieramy-skrytka-bez-twojej-pomocy-umrze-bazarek-do-29-08-a-143686/#post12752443 Quote
Ewa i flatki Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Pieska kudłatego z postu poprzedniego wrzućcie na forum PONów a jamniczkę długowłosą pokażcie ciotce Isadorze :razz: Piesek w typie flat coated retrievera jest na flatowym forum już jakiś czas, teraz go podniosłam i przypominam o nim. Quote
Ewa i flatki Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jeszcze mam pytanie, może głupie, ale nie doczytałam: czy psiaki są sprawdzane, czy nie mają tatuazu ( ucho lub pachwina) albo chipa ? Quote
ocelot Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Pieska kudłatego z postu poprzedniego wrzućcie na forum PONów a jamniczkę długowłosą pokażcie ciotce Isadorze :razz: Piesek w typie flat coated retrievera jest na flatowym forum już jakiś czas, teraz go podniosłam i przypominam o nim. Isadora już widziała;) Ok. poszukam to forum. Dzięki za Reksa;) Quote
Tymonka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 zbieramy na leczenie , bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/figurki-z-masy-solnej-zbieramy-skrytka-bez-twojej-pomocy-umrze-bazarek-do-29-08-a-143686/#post12752443 Quote
Madziek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Aniu dziewczyny z Holandii przyjeżdżają 22 września :-) tak więc 23 lub 24 szykujcie się na naszą wizytę ;-) Quote
ocelot Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Madziek napisał(a):Aniu dziewczyny z Holandii przyjeżdżają 22 września :-) tak więc 23 lub 24 szykujcie się na naszą wizytę ;-) Ha:):):)Szykujemy się:) I ja też tym razem:) Quote
ocelot Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Jeszcze mam pytanie, może głupie, ale nie doczytałam: czy psiaki są sprawdzane, czy nie mają tatuazu ( ucho lub pachwina) albo chipa ? A skąd tam... Czipa to może i tak, bo dostają naszego schroniskowego Quote
Ewa i flatki Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [CENTER]Jeżeli pies daje się obejrzeć bez problemu, to postarajcie się oglądać te miejsca na ciele, gdzie bywa tatuaż. Z Ostatniej Szansy zabrałam gończą polską, która rok tam siedziała, bo nikt nie zadał sobie trudu porządnego obejrzenia łagodnej suczki :-([/CENTER] Quote
ocelot Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Jeżeli pies daje się obejrzeć bez problemu, to postarajcie się oglądać te miejsca na ciele, gdzie bywa tatuaż. Z Ostatniej Szansy zabrałam gończą polską, która rok tam siedziała, bo nikt nie zadał sobie trudu porządnego obejrzenia łagodnej suczki :-( Problem jest taki, że my psów nie oglądamy. My możemy tylko robić im zdjęcia, ale poproszę o sprawdzenie. Quote
Ewa i flatki Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Postarajcie się uświadomic personel, jakie to ważne - obejrzć, czy nie ma tatoo i przeskanować czytnikiem. Może kartkę w biurze powieście :razz: Quote
ocelot Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Bardzo wszystkich proszę o ogłoszenia dla psiaków... W schronisku jest ogromne przepełnienie.... Quote
Madziek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Adonis znalazł dom!!! u dobrych, wrażliwych ludzi :) Quote
ocelot Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Madziek']Adonis znalazł dom!!! u dobrych, wrażliwych ludzi :) Dziękujemy:) mam milion nowych zdjęć:) Jak się uporamy z Rybbą to wrzucimy na wątek, ale chyba już na nowy. Tu link http://www.dogomania.pl/forum/f1159/futrzaki-z-tomaszowa-maz-przepelnienie-brak-adopcji-zdjecia-143456/ Quote
Recommended Posts