Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieska kudłatego z postu poprzedniego wrzućcie na forum PONów a jamniczkę długowłosą pokażcie ciotce Isadorze :razz:
Piesek w typie flat coated retrievera jest na flatowym forum już jakiś czas, teraz go podniosłam i przypominam o nim.

Posted

[quote name='Ewa i flatki']Pieska kudłatego z postu poprzedniego wrzućcie na forum PONów a jamniczkę długowłosą pokażcie ciotce Isadorze :razz:
Piesek w typie flat coated retrievera jest na flatowym forum już jakiś czas, teraz go podniosłam i przypominam o nim.

Isadora już widziała;)
Ok. poszukam to forum.
Dzięki za Reksa;)

Posted

Madziek napisał(a):
Aniu dziewczyny z Holandii przyjeżdżają 22 września :-) tak więc 23 lub 24 szykujcie się na naszą wizytę ;-)

Ha:):):)Szykujemy się:)
I ja też tym razem:)

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Jeszcze mam pytanie, może głupie, ale nie doczytałam: czy psiaki są sprawdzane, czy nie mają tatuazu ( ucho lub pachwina) albo chipa ?

A skąd tam...
Czipa to może i tak, bo dostają naszego schroniskowego

Posted

[CENTER]Jeżeli pies daje się obejrzeć bez problemu, to postarajcie się oglądać te miejsca na ciele, gdzie bywa tatuaż.
Z Ostatniej Szansy zabrałam gończą polską, która rok tam siedziała, bo nikt nie zadał sobie trudu porządnego obejrzenia łagodnej suczki :-([/CENTER]

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Jeżeli pies daje się obejrzeć bez problemu, to postarajcie się oglądać te miejsca na ciele, gdzie bywa tatuaż.
Z Ostatniej Szansy zabrałam gończą polską, która rok tam siedziała, bo nikt nie zadał sobie trudu porządnego obejrzenia łagodnej suczki :-(

Problem jest taki, że my psów nie oglądamy. My możemy tylko robić im zdjęcia, ale poproszę o sprawdzenie.