Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

To pomęczę Ocelota...

Ad. 19 - tamte poprzednie szczeniurki poszły do domów już? Jak ona będzie karmić kolejne mioty, to nie da rady, przecież to kruszynka. Zamierzają ją ciachać? Jakie są realne szanse ją wyciągnąć?

Ad.21 - planują niedługo ciachnąć te kaukazy?

Ad. 14 - w areszcie, czyli nie do adopcji, rozumiem?

Ad. 15 - z tych tylko Lola do adopcji?

Fotek terierowatej nie ma :shake:

Wieczorem obrobię fotki i zacznę wrzucać na stronę. Jeśli macie jakieś pomysły dot. imion bezimiennych psów, poproszę.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):

Biały szorstkowłosy chłopak z nr 12 oadoptowany do bloków, co prawda na drugi dzień Pani chiała go oddać, była pod schroniskiem. Kierownik nie przyjął. Ale mówi, że rozsądna i nie powinna mu krzywdy zrobić. I tak się o niego boję.

:eek: Nie przyjął, bo pies ma właściciela, a schron tylko bezdomne psy przyjmuje?
Oby się nie mylil i za chwilę nie trzeba było odławiać psa jako bezdomnego z ulicy...
Spytał chociaż dlaczego chce oddać?

Posted

Męcz, męcz:p
Chciała oddać, bo za duży.

Sunia nr 19 niestety karmi, bo podrzucony trzytygodniowy miot. W schronisku 12 malców. Najbiedniejsze to takie 4 kulki co bez mamy siedzą zbite w kulkę, bo im zimno i chyba przerażone zaistniałą sytuacją. Malizna na pewno będzie ciachnięta, ale nie wiem kiedy.

Nr 21 Planują ciachnąć, ale kiedy nie wiem, na razie wszyscy zadowoleni, że psiaki odżyły. Taa...

Nr 14 niestety nie do adopcji, a zmarniej w schronisku, jeszcze w areszcie pinczerek:shake:

Nr 15 Lola jak najbardziej do adopcji;)

Posted

Bazyliah napisał(a):
:eek: Nie przyjął, bo pies ma właściciela, a schron tylko bezdomne psy przyjmuje?
Oby się nie mylil i za chwilę nie trzeba było odławiać psa jako bezdomnego z ulicy...
Spytał chociaż dlaczego chce oddać?

Rozbraja mnie takie zachowanie. Kierownik psów do właścicieli nie przyjmuje, ale sam swojego oddał, powód, pies ze dużo jadł. :angryy::angryy::angryy: I od razu wymienił na młodszy i mniejszy model. :angryy::angryy::angryy:

Posted

Aniu, tych zdjęć jest mnóstwo.
Nie zdążyłam ich obrobić dziś. Postaram się jutro.
Tylko, że wstawienie takiej ilości zdjęć to kilka godzin roboty. A ja mam ostatnio zapierdziel w pracy. No nic, postaram się jutro wstawić choć kilka.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Aniu, tych zdjęć jest mnóstwo.
Nie zdążyłam ich obrobić dziś. Postaram się jutro.
Tylko, że wstawienie takiej ilości zdjęć to kilka godzin roboty. A ja mam ostatnio zapierdziel w pracy. No nic, postaram się jutro wstawić choć kilka.

To kierownik robił, głównie chodzi o to, żeby wstawić psiaki na stronę www, żeby było ich jak najwięcej. I tu ma chyba jedynie rację, strona jest dla nich szansą.