GrubbaRybba Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Jutro jadę do schronu. Postaram się zrobić zdjęcia. Namawiam też moją ciocię na wizytę w schronie. Ona szuka psa, kolegi lub jkoleżanki dla swojego Oskara (zabranego z Palucha). Dziś obejrzała zdjecia. Spodobał się jej mały, puchaty pies i Albi. Wujek jednak się opiera. Ciocia ma go dziś urobić. Jak sie zgodzi, jutro jakaś bida trafi do moich wujków. Trzymajcie kciuki!!! Quote
ZUZANNA11 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Aga, a twoja ciocia chce małego psiaka ? Może Mikrus ? ;> Quote
ocelot Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Niestety nie udała się Agnieszce wyprawa do schroniska. Brak kierownik zepsuł plany na odwiedziny. Postaram się za tydz. sprawdzić co się dzieje. Quote
ocelot Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 I nowa wiadomość o Borysie-podhalanie: "Borys to kawał lumpa ciagle sie przekopuje pod płotem ucieka a sara za nim no ale dajemy rade, chyba bedzie zrobiony kojec i tam jak bedziemy wyjezdzac to beda zamykane" Quote
ocelot Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Czeka, czeka i doczekać się nie może. Ja liczę na boom adopcyjny po Świętach;) Quote
papudraczek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ja też czekam na ten booooooommmmmmm!! takie cudne psiaki Quote
GrubbaRybba Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Z dobrych wieści... Jest pani z Warszawy zainteresowana Edim, jadę do niej na wizytę w tym tygodniu. Może ktoś chce się wybrać? Pani mieszka na Grochowie. No i w sobotę na 99,9% Ken jedzie do nowego domu do Poznania. Jest zainteresowana rodzina. Mieli już dwa borderki. Losy Kena śledzą na dogo i forum borderkowym od stycznia. Są zdecydowani. Nie przeraża ich odległość. Chcą przyjechać w sobotę. Dziś będą dzwonić do schroniska, aby Kena "zaklepać". Coś się ruszyło!!! :multi::multi::multi: Quote
ZUZANNA11 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Niech Edi i Ken zapoczątkują ten boom !!! :) Quote
GrubbaRybba Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 ZUZANNA11 napisał(a):Aga, a twoja ciocia chce małego psiaka ? Może Mikrus ? ;> Mikrus odpada niestety. Ciocia chce małego psa lub sunię lub większą sunię. Oni mają już dużego psa i nie chcą drugiego, dużego psa. Obawiają się konfliktów z ich Oskarem. Narazie jednak wujek się uparł. Ciocia ma dalej go urabiać. Oby szybko zmiękł. :evil_lol: Quote
majqa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Myślę, że od 100 to się dopiero zacznie dziać!:loveu: Quote
papudraczek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 same super wieści!! cudnie !!:multi: oby tak dalej!! Quote
ocelot Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ha, czekamy na jeszcze więcej adopcji i macie rację od 100 strony to już musi być tylko lepiej;) Quote
ZUZANNA11 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Mmm...setna.Trzeba to jakoś uczcić :) Najlepiej adopcją... Quote
GrubbaRybba Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Jak adopcją, to ja mam wieści... dzwonił pan z Poznania, powiedział, że jest zdecydowany na 100% i w sobotę jedzie po Kena. Że rozmawiał z kierownikiem schroniska i "zaklepał" psiaka. Że teraz już tylko kataklizm pogodowy może go zatrzymać. Oby w sobotę świeciło słońce!!! Jutro o 20:00 jadę na wizytę przedadopcyjną do pani zainteresowanej Edim. Oby i tu wszystko poszło dobrze. Ciotki, potrzebne zaciśnięte kciuki!!! :thumbs: Quote
GrubbaRybba Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Psiaki z Tomaszowa idą na pierwszą.... Quote
majqa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Psiaki z Tomaszowa idą na pierwszą....[/quote] Na sam jej szczyt! Quote
ocelot Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 I wieści o Balbinie-Zuzi: "Ona nie taka mała:-)Niestety jak idzie bez smyczy na spacer musi mieć kaganiec ludzie się jej boją i ona nie wszystkich lubi dziś na spacerze np miała ochotę na listonosza :D Na początku nie podobał jej się kaganiec bała się strasznie chyba już wcześniej w nim chodziła, zdejmowała go albo próbowała teraz już po paru dniach przyzwyczaiła się. Boi sie piłki ucieka do budy natomiast uwielbia czesanie i szczotkę do włosów.Jutro napisze co i jak u weterynarza i porobię jej zdjęcia w śniegu bo właśnie dużo spadło." dziś badania i wizyta u weta. mam kilka zdjęć, potem wyślę do Agi. Bardzo urodziwa panna z naszej suni Quote
Recommended Posts