Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
Agnieszka nie dam rady zabrać psiaków ze schroniska, bo ja nie mam co z nimi zrobić niestety.

No to takie rozwiązanie odpada. Napiszę do Trol, żeby na nas nie liczyła, bo psiaki nie pojadą. :-(

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, na pewno nie dasz rady zabrać psów? Wiesz, że to może być dla nich szansa? Nie możesz zabrać ONki za kilka godzin? Po Sarę pewnie Trol zdąży, gdy schron będzie otwarty, ale ona nie da rady przejechać z Tomaszowa do Zabrza i z powrotem w czasie pracy schronu. Więc domek dla ONki przepadnie.

Ja nie znam nikogo z Tomaszowa... pomyśl o tym... to tylko kilka godzin.

Posted

Agnieszka u mnie w domu nie da rady,żebym nie wiem jakich argumentów używała. Godziny w schronisku są kradzione.
Porozmawiam jutro przez tel. z Izą, w końcu mieszka trzy kroki od schronu, ma podwórko, kojec.

Posted

Ciotki tak myślę, a może byśmy jakiś bazarek wymyśliły? W ten sposób byśmy może mogły zgromadzić trochę kasy na przyszłe transporty, czy wykup psiaków?

Posted

ocelot napisał(a):
Ciotki tak myślę, a może byśmy jakiś bazarek wymyśliły? W ten sposób byśmy może mogły zgromadzić trochę kasy na przyszłe transporty, czy wykup psiaków?

Bazarki-dobry pomysł.Każdy był coś dał i kasa by była...;)

Posted

gajowej odpowiada termin w przyszłym tygodniu;)
Ciotki to pomyślmy o tym bazarku, bo kasa może nam się przydać, jak widać na przykładzie Sary.
Niestety u mnie tylko książek dostatek w domu. Z bólem, ale z niektórymi bym się mogła rozstać.
Aga a ubranka dziecięce, niestety też nienowe?

Posted

Byłam w schronisku, mam nowe zdjęcia znanych nam już psów.
Do domu poszedł Puchaty, Czekoladka, jedna On-ka, ale nie Brenda i chyba Momo.
Momo trzeba będzie potwierdzić. Nie ma też starego foksterriera.

Na kwarantannie cuda same (On-ek około roczny, masa kundelków)

Posted

Potrzebny nam jest transporterek dla Sary. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to prawie transport mamy.
Pan Elma obiecał pomóc finansowo.
Czy ktoś z Warszawy albo z Łodzi mógłby pożyczyć transporter?

Posted

Szczeniaka HS też już nie ma. Podobno adoptowali go młodzi ludzie, których nie przeraził brak jego socjalizacji. taki mały dzikus to był. Na smyczy ciągnął, ale do samochodu wskoczył.
Szczeniak kaukaza też w domu, odebrał go właściciel.