Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Mam do sprzedania regał młodzieżowy w kolorze jasne drewno z niebieskim, z biurkiem, półkami , szafką itd, w bardzo dobrym stanie. Odbiór z Warszawy. Ewentualny dochód przeznaczę na potrzeby przytuliska Bajk21.
Zainteresowanych proszę o pw

Posted

Jest ktoś z dogomaniaków z nowego dworku gdańskiego lub z miejscowości Dworek?
jeśli tak to proszę o pomoc na drodze równoległej do 7, kilkaset metrów do wjazdu do nowej kościelnej(kościelnicy), niedaleko zajazdu Flis leży pies chyba wyrzucono go z samochodu ale na oko nic mu nie jest ale jest dosyć agresywny. Jesśli ktoś może mu pomóc to bardzo proszę.

• 2 weeks later...
Posted

A ja trochę z innej beczki.
Mogę świadczyć usługi pilarskie. 50% dochodu na jakiś szczytny cel(50% dla mnie bo pusty jestem a piłe trzeba zatankować i oleju wlać)
Ale tylko bliskie okolice stolicy

Posted

[quote name='modliszka84']naprawdę nikt nie ma do rozliczenia PIT-a ??
zapraszam...[/QUOTE]

Jestem zainteresowana rozliczeniem. Czy propozycja jeszcze aktualna?

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

poprzedni post się nie edytuje :
Edit : Mam wyliczoną sumę górką, różnica zostanie przekazana na wybrany cel. Chodzi o 3 pokoje 60mx2,8 wysokość plus dwie łazienki 10mx2,8 wysokość. Glazurę oczywiście kupię :) Warszawa.

• 1 month later...
Posted

szukam kogoś kto zrobi bazarek dla mojego tymczasa w zamian za pieniadze (suma do uzgodnienia) które zostana przekazane na konto psiaka wskazanego przez osobe robiąca bazarek..... wiem że to nieodpowiednie miejsce ale prosiłam juz tyle cioteczek i żadnej pomocy
ponawiam prośbę, tym razem bazarek dla mojej tymczasowiczki po której został mi dług w lecznicy