Jump to content
Dogomania

9 letnia ZARAPI z Radomia MA NOWY DOMEK u Rafała!!! Zarapi za TM ...

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Miśka84']Stalowa masz przewalone na całej linii :angryy:[/quote]
ZA CO ? ZA CO ? CHCIAŁEM DOBRZE !!!!!!
Kurde praw babie komplementy to ci jeszcze odpłaci ....pięknym za nadobne :(

hehe Sie nie martw Pudzian :) jakos to będzie :) .... i tak Cie lubię :)

Posted

Miśka Pudzian nadęła policzki ... chucha na chatę Prosiaczka, dmucha ... aż ciężko mu zasnąć :D

Martuś się nie martw ... w końcu tak Rafciowi dmuchniesz, że się nie podniesie :D

Posted

Zarka ma się dobrze tylko pogoda pod "psim aniołkiem " /////

Halcia dzięki wielkie .... nawet nie wiesz ile dla mnie znaczy ta odskocznia od rzeczywistości .........
Pamiętaj ... numer mój znasz w razie "w" ......

Posted

[quote name='Rafal StWola']JEJKU ALE MAM DOŁA ..... taki piekny husky i ..... ślepe biedactwo .... i szuka domu a ja ku....wa nie mam jak go wziąć !!!!!
Cholera mnie bierze ....:(:(:(:([/quote] Aaa, no tak...nie spojrzałam na daty.... Za to ja mam...

• 2 weeks later...
Posted

Po półgodzinnym szukaniu Zarapi w DOGOMANII mogę wreszcie ( choć pewnym tego do końca nie jestem ) napisać że z Zarką wszystko w porządku ... właśnie wróciliśmy po spacerze itd itp

W razie tak poważnych usterek na Dogo wszelkie informacje co do Zarki dostępne będą na telefon który mam nadzieję zaintresowane osoby posiadają ... jeśli zaś nie to podac mogę ... a i pewnie strona Hasira niedługo gotowa będzie więc i o psiaku poczytac będzie można .....
Gdyby potrzebne nie były to się problem sam rozwiąże ...

Po prostu mam dość przebijania się przez jakieś " zapadłe " lub może nie odpowiednie politycznie serwery .....

Pozdrawiam serdecznie
Zarapi & Rafał inc

ps mając na myśli " zapadłe " piszę o notorycznym braku mozliwości wejścia na wątek Zarki przez linki , skróty cZy też wyszukiwarke DOGO .... Takiej hu.... jeszcze tu nie było gratuluję .....

Posted

Hej,duzo osób ma problem z wejsciem....ja wchodze przez panel kontrolny i tak jest najszybciej:lol:Poczochraj panne,a dla Ciebie serdeczne pozdrowienia.Jutro pewnie skoczymy do schr. I moze Żabolek bedzie:multi:

Posted

Fajnie macie Ciotki :) ...Pozdrówcie Żabola ....
Jakby komu było źle na duszy to polecam to ... to mi daje kopa i to jest tym co lubię po Zarce najwięcej ... może kiedyś będziecie miały czas by posłuchać .. i Marka i mnie hehe a teraz link

[url]http://www.youtube.com/watch?v=dzqNSAbE7Fo[/url]

Taka górsko zimowa muzyka .... ja laik nie zanm się ale lubię ...

Pozdrawiamy
Zarapi & Rafał inc

Posted

Rafał, to mogą być niestety zmiany zwyrodnieniowe w stawach. Zróbcie RTG i zobaczcie co i jak. Może sterydy o przedłużonym działaniu albo inne przeciwzapalne/przeciwbólwe pomogą.
Trzymam kciuki i zaglądam cały czas :) Mizianko dla Zdrapki :)

Posted

Witamy Ciotkę serdecznie .... Też tak myślę że to mogą być zmiany zwyrodnieniowe .... jutro z samego rana jedziemy do weta ... to dobry wet ....
Wiem że to starsza schorowana sunia ... obiecałem informować co i jak i ...dotrzymuje w miarę możliwości ....
Jak wrócimy od Macka to damy znać ...

Co tam u Ciebie słychować Ciotka ? Napisałabyś od czasu do czasu bo się Hasior niecierpliwi i głowę mi suszy .... szkoda ale pewnie już Ciotki w Lublinie nie ma ? .... a Zdrapiszon taki ładny i do głasiania chętny ....
Pozdrowienia dla Ciotki od Zarki i od " mnie " ....

Posted

Cześć Halciu ... to nie tylko dziś ... już przedtem łapki tylne z przednimi coraz bliżej były ( Ciotka Rybka pewnie wie o co mi chodzi ) a i koordynacja ruchów Zdrapci od początku była ...hmmmm nie teges ... co i na wstępie Rybka mi powiedziała i wiem że miała rację ...

Jutro będziemy wiedzieć więcej ... a dzis wystarczy że ja sie martwię , Wy Cioteczki się nie martwcie ... starsza psina i schorowana ...

Rybka nie mogę tego pominąc ... Szacun dla Ciebie wielki .... nie myslałem że pamiętasz ... sorrki wielkie .... Dziękuje w imieniu Zdrapci i moim własnym .

Posted

Teraz taki głupi czas - zimno i mokro się robi. Rafał może zrób jej kurację arthroflexem, jestem jego wielką zwolenniczką (ale tylko tego preparatu, nie innych nawet o tym samym składzie :eviltong:). Ja mojej suce staram się raz w roku na jesieni fundnąć coś takiego.
A może faktycznie uderzyła się zwyczajnie.

Posted

Kudłata to prawda czas nie najlepszy ... Jutro będziemy u weta to spytam o ten specyfik .... a tak na marginesie to jakiś silny lek czy też tylko " suplement diety " ??
Bo jeśli można podać bez szczególnych przeciwwskazań to ja na suńce szczędzić nie umiem a i napewno nie będę .... ale wolę skonsultować to z wetem ... nie darowałbym sobie jakby przez moje działania coś się Jej stalo ...
W każdym bądź razie dzięki za pamięć i radę ....

Wszystkim Ciotkom i Wujkom dzięki ....

" Najgorsze dla opiekuna psa to niemoc i brak przyjaciół , znajomych ... o chorobie psiaka w takich warunkach nie wspomniawszy "....

Ech rozebrało wujka iście na dziewczyńską modłę ....

ps Kudłata piszesz fundnąć ... ile takie " fundnięcie " zaciąży na portfelu ? podkreślam nie pytam z oszczędności tylko z rozsądku i na okazałości portfela bazując .....

Posted

wujek ten "specyfik" Albina na łapy mi postawił na dobry rok ... Stawy ... słychać było wzieły głeboki oddech a ja razem z nimi ...

Polecam! Cena wysoka ale uważam warto.

To nie będzie aż jej ulga ... Twoja również ....

Posted

No i po wizycie ... Zarek ma przyciete wilcze pazury bo jeden się złamał .. ..
Co do łapek to ma jakieś zapalenie stawów ... ponoć to normalne w tym wieku ( określenie dokładne zna doktor bo ja nie zapamiętam tego lingwistycznego kulfona )
Dostała zastrzyk przeciwbólowy i przeciwzapalny i coś tam jeszcze a do domu tabletki w tym ten specyfik od Kudłatej też tylko że ciut inny jakoś " arthrofos " czy jakoś tak ...później podam dokładne nazwy ....

W każdym bądź razie tragedii nie ma ale pilnować Szelme trzeba .... dodam na koniec że uwodziła w poczekalni Policjantów ... dziwny pies nie warczy na mundurowych :)