Rybc!a Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 UWAGA! CEZAR JEST W BARDZO ZŁYM STANIE. JEST STANOWCZO ZACHUDZONY, BARDZO PRZYGNĘBIONY I ZDOMINOWANY PRZEZ PSY! RATUNKU, NA POMOC! Cezar to ok. 6 letni, dorodnych rozmiarów pies o niezwykłej, puszystej szacie. W schronisku jest od (mniej więcej) 4 grudnia 2007r. Czy taki pies ma szansę na adopcję? Czy warto robić sobie nadzieję? Mnie bardzo urzekł, być może ze względu, na jego sytuację. Co najdziwniejsze- nie ma ogonka! Inne psy się nad nim znęcają, mimo, że są mniejsze. Dominują go, a Cezar siedzi wciśnięty w kraty, nieruchomo. O tyle dobrze, że przynajmniej nie jest mu zimno! Jest mniejszy od rasowego nowofundlanda. Kontakt do mnie: [email protected] GG 5722414 Postaram się zrobić zdjęcia za tydzień, te są słabe. Quote
beka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Śliczny kudlacz... SSzkoda że nie możesz im zrobić fotek bez krat..... Quote
Rybc!a Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 beka napisał(a):Śliczny kudlacz... SSzkoda że nie możesz im zrobić fotek bez krat..... No nie mogę, nie mogę-niestety. Quote
Rybc!a Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Valeur248 napisał(a):To jemu tez zimno nie jest. Też tak myślę, ale nowego domu nie zaszkodzi szukać. Quote
Valeur248 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=291110066 www.bono-polska.pl www.eoferty.com.pl www.etablica.com www.mojpupil.pl Quote
GrubbaRybba Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Jest piękny :loveu:. Cezar, obyś szybko znalazł domek! Quote
bumerang Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 czarnulku - obys szybko znalazł domek!!!! Quote
nata od jadzi Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 skontaktujcie się ze stowarzyszeniem Terranova, strona to chyba www.nowofunland.pl - bardzo zaangażowali się w ratowanie niufków (i mixów) z łódzkiego schroniska Quote
niufa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='nata od jadzi']skontaktujcie się ze stowarzyszeniem Terranova, strona to chyba www.nowofunland.pl - bardzo zaangażowali się w ratowanie niufków (i mixów) z łódzkiego schroniska Informacja o psiaku (z podanym linkiem do dogomanii) jest już na portalu www.nowofundland.pl od kilku dni, w dziale: sekcje/sekcja pomocy/forum sekcji. W Twoim linku nata brakuje w środku d. Jak możesz to popraw ;). Quote
Rybc!a Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='niufa']Informacja o psiaku (z podanym linkiem do dogomanii) jest już na portalu www.nowofundland.pl od kilku dni, w dziale: sekcje/sekcja pomocy/forum sekcji. W Twoim linku nata brakuje w środku d. Jak możesz to popraw ;). Serdecznie dziękujemy, ale ja go tam nie widzę ;) Quote
niufa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Rybc!a napisał(a):Serdecznie dziękujemy, ale ja go tam nie widzę ;) Pierwszy wątek z 27.12.2007 zamieszczony przez Annę F. http://www.nowofundland.pl/domino/dyskusjapomoc.nsf/($All)?OpenView Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jaki piękny :loveu::loveu::loveu: Trzymam za niego kurczowo kciuki!!! Ty ludzi potrzebujesz piesku!! Quote
bumerang Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Cezarku :loveu: oby ktoś sie zauroczył i dał ci domek pełen miłosci:loveu: Quote
Rybc!a Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Być może coś znalazło się dla pieska w Pabianicach- spytam czy coś ruszyło z kontrolą przedadopcyjną modliszki84, która miała się tym zająć. Quote
Rybc!a Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Prawdopodobnie już jutro Modliszka zadzwoni do pani. Quote
Fruzia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Co z Cezarem, czy znalazl juz swój domek? Quote
Rybc!a Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Fruzia napisał(a):Co z Cezarem, czy znalazl juz swój domek? No właśnie, sprawa stanęła w miejscu, bo: a) Modliszka się do mnie nie odzywa, b) Pani od Cezara się do mnie nie odzywa, c) psa nie widziałam dzisiaj w schronisku. Quote
Recommended Posts