Fruzia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 To może juz jest w nowym domku:roll: Trzymam kciuki i czekam na wieści! Quote
Rybc!a Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Niestety, dom z Pabianic zrezgynował, a Cezar dalej jest w schronisku, wychodzony, obolały i całkiem zrezygnowany! :( Quote
bumerang Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Boże jaki on chudy :placz: on w tym miejscu nie ma szans:shake: Quote
Rybc!a Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 bumerang napisał(a):Boże jaki on chudy :placz: on w tym miejscu nie ma szans:shake: Też tak myślę! :placz: Quote
niufek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Rybcia , a czy ktos go meldowal w niemieckiej fundacji Nowofundlandow?? Moze oni pomoga?? http://www.neufundlaender-nothilfe.de/ http://www.neufundlaender-in-not-ev.de/ Quote
Rybc!a Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='niufek']Rybcia , a czy ktos go meldowal w niemieckiej fundacji Nowofundlandow?? Moze oni pomoga?? http://www.neufundlaender-nothilfe.de/ http://www.neufundlaender-in-not-ev.de/ Nie, ponieważ nie znam biegle niemieckiego i nie wiedziałam o takiej fundacji, pomogłabyś mi? Quote
niufek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Rybc!a napisał(a):Nie, ponieważ nie znam biegle niemieckiego i nie wiedziałam o takiej fundacji, pomogłabyś mi? Jesli schronisko wyda ,to jasne ze pomoge w niemieckim. Quote
Rybc!a Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 niufek napisał(a):Jesli schronisko wyda ,to jasne ze pomoge w niemieckim. Ich nie za bardzo interesuje gdzie pójdzie pies. Byłam dzisiaj i powiem wam tyle..On nawet do budy nie wchodzi.. Pada śnieg i jest cały bialusieńki. Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Bosche, próbujcie z tą niemiecką fundacją bo długo to on tak nie wytrzyma...:-( Quote
bumerang Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 biedny i nieszczęśliwy:shake::shake: Quote
niufek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Rybc!a napisał(a):Ich nie za bardzo interesuje gdzie pójdzie pies. Byłam dzisiaj i powiem wam tyle..On nawet do budy nie wchodzi.. Pada śnieg i jest cały bialusieńki. Napisz mi tekst i wyslij mi na prywa .Ja Ci przetlumacze i wyslemy ;). Quote
niufek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Rybc!a napisał(a):Ich nie za bardzo interesuje gdzie pójdzie pies. Byłam dzisiaj i powiem wam tyle..On nawet do budy nie wchodzi.. Pada śnieg i jest cały bialusieńki. Z opisu wynika ,ze on ma nature Nowofundlanda . To ze nie wchodzi do budy jest normalne , ze inne psy go dominuja to tez .Nowofundlandy potrafia sie bez kontaktu z czlowiekiem zaglodzic na smierc :-(. Daj Rybcia jak najszybciej znac czy go wysylac do tych fundacji . Quote
Rybc!a Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 niufek napisał(a):Z opisu wynika ,ze on ma nature Nowofundlanda . To ze nie wchodzi do budy jest normalne , ze inne psy go dominuja to tez .Nowofundlandy potrafia sie bez kontaktu z czlowiekiem zaglodzic na smierc :-(. Daj Rybcia jak najszybciej znac czy go wysylac do tych fundacji . Wysyłać, jasne, że wysyłać. Dzisiaj biedak znowu siedział w tym cholernym kącie. Dostał ode mnie przysmaka, ale co mu z tego, skoro jest tak chudy, że wszystkie gnaty sterczą mu, aż widać przez taką bujną sierść.. Nie mogę pojąć, dlaczego nie je.. Może inne psy go nie dopuszczają? Jest takim poczciwym psem.. Proszę, pomóżmy mu, ludzie.. Quote
niufek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Rybc!a napisał(a):Wysyłać, jasne, że wysyłać. Dzisiaj biedak znowu siedział w tym cholernym kącie. Dostał ode mnie przysmaka, ale co mu z tego, skoro jest tak chudy, że wszystkie gnaty sterczą mu, aż widać przez taką bujną sierść.. Nie mogę pojąć, dlaczego nie je.. Może inne psy go nie dopuszczają? Jest takim poczciwym psem.. Proszę, pomóżmy mu, ludzie.. To ze on nie je ,to tez normalne.Jesli Niuf nie ma kontaktu z czlowiekiem ,to przestaje jesc . Juz byly przypadki gdy Niuf przy pelnej misce prawie ze zaglodzil sie na smierc :-(. One bez czlowieka naprawde gina. Rybcia ,ja juz wysylam info o nim ,ale musisz sie zobowiazac ,ze pomozesz;). Quote
Rybc!a Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='niufek']To ze on nie je ,to tez normalne.Jesli Niuf nie ma kontaktu z czlowiekiem ,to przestaje jesc . Juz byly przypadki gdy Niuf przy pelnej misce prawie ze zaglodzil sie na smierc :-(. One bez czlowieka naprawde gina. Rybcia ,ja juz wysylam info o nim ,ale musisz sie zobowiazac ,ze pomozesz;). Pomogę, jak tylko będę mogła.. Spać mi nie daje ten pies. :( Quote
Kasia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Trzymam kciuki aby udało mu się pomóc!!! Quote
Iza. Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 O matko jakie biedactwo :-( Wygląda strasznie, oby udało się z tą niemiecką fundacją ... Quote
niufek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Iza13 napisał(a):O matko jakie biedactwo :-( Wygląda strasznie, oby udało się z tą niemiecką fundacją ... Czekamy na odpowiedz ,jesli jutro nic nie przyjdzie ,to zadzwonie do nich . Quote
Rybc!a Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 niufek napisał(a):Czekamy na odpowiedz ,jesli jutro nic nie przyjdzie ,to zadzwonie do nich . Dziękuję ! :loveu: Quote
niufek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 W tej chwili sprawdzaja swe domy tymczasowe czy jest miejsce ,jesli tak ,to bedzie trzeba o transporcie pomyslec .Trzymajcie kciuki by sie udalo . Quote
Recommended Posts