Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę,że to dobry pomysł,może by ktoś się zgłosił...Tylko czy teraz,czy poczekać,aż sytuacja choć trochę się uspokoi?
No i kto wie,jak takie ogłoszenia zrobić?Bo odręcznie to chyba nie za bardzo...

Posted

Cały czas trabie o wyjazdach na forum przemyskim ale nikt nawet raczy odpisac:mad:..... ludzie chętniejsi sa zbiórek darow, ale nie do pomocy fizycznej... czy do pomocy przy robieniu fotek i wyprowadzaniu psow:shake:.... ludzie wiele mowia nic kompletnie nie robia:angryy:, uwielbiają wrecz komentować i tylko mnie tym denerwują:angryy:... kazda moja prosba jest szeroko komentowana i jest milion i jedna rada co robic ale nikt nigdy nic nie zrobi i nie zrobił....:angryy: tylko kłapia i kłapia i kłapia a ja sie daje wciagac w dyskusje i jeszcze sie na siebie złoszcze:placz:

Oczywiscie nie pisze o osobach, ktore orientuja sie w sytuacji schroniska (jednostki obecne na tym forum)

Posted

[quote name='Neczka']Zapraszam na nowy wątek ślicznego trzyłapka :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9918370#post9918370[/URL][/quote]

Dziękuję Neczko za wątek - to Twój pierwszy, oby mu przyniósł szczęście...:Rose:

Posted

Dzisiaj jak nigdy dużo się działo, a do tego deszcz i ciężko było wszystko zrobić. A do 19-go jeszcze dużo czasu więc teraz nie powiem czy będę mógł.

Beciu tak jak ktoś Ci obiecał, Murzyn jest teraz pod dachem w duuużej budzie, obok swojego starego boksu.

Posted

Żaba jesteś super gość.:multi: Co z Figaro on właśnie był obok Murzyna pod dachem , właśnie dla niego specjalnie robiłam nowa budę, bo miał dwie budy i niegdzie nie wchodził. Jeśli w tym boksie obok jest teraz Murzyn to tam jest solidna nowa buda, bedzie mu dobrze i nie będzie sie lało na łepetyne.;)

Posted

[quote name='żaba88']Dzisiaj jak nigdy dużo się działo, a do tego deszcz i ciężko było wszystko zrobić. A do 19-go jeszcze dużo czasu więc teraz nie powiem czy będę mógł.

Beciu tak jak ktoś Ci obiecał, Murzyn jest teraz pod dachem w duuużej budzie, obok swojego starego boksu.[/quote]

Żaba ale tam był Figaro, co z nim ? :crazyeye:

Posted

Wyjasniać ,bo teraz wyjdzie na to że Figaro jest bez budy,albo sie nie miesci! Ja juz% przyniosłam z nerwów do kompa/Tak,jak zalecał prezydent,czy braciszek/Żaba nie wiem czy wyrobisz z odpowiedziami?

Posted

To gdzie,tam gdzie były te wyrosnięte szczeniaki?Poprzedni post pisałam nim wskoczył ten Twój ale i tak juz zgłupiałam gzie który jest.Figarek mnie wkurzył,niech sie wytłumaczy,co on wyrabia.Tak dobrze mu w schronie?

Posted

Ja jeszcze cały czas myśle o tym,czy nie warto by wyniesć po jednej budzie z 2 boksów/nowych/bo zawsze sie beda trafiały psy które musza siedziec pojedynczo,tak jak podhalan czy rotek,a wczesniej i amstaf niepotrzebnie stoja 2 a skorzystały by inne psiaki

Posted

[quote name='halcia']Nie,pisałam o betoniakach,tam gdzie podh.,rotek i wczesniej amstaf,o ile pamietam jest po 2 budy a pies jeden/nowe betoniaki od strony drogi/[/quote]

Ale tam właśnie jest po jednej budzie.

Posted

Czyli ostatnio nie zauwazyłam,bo wróciłam zauroczona Amonem,sory,jesli żle pisze,wczesniej były chyba wszedzie po 2,ale fajnie,ze po jednej,bo buda sie nie marnuje i psiak ma wiecej miejsca.Dzięki,super spstrzegawcza nie jestem.