Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnnaB']No i teraz Żaba ,którego nawet nie znam obrazi się na mnie że mu chciałam Dianę dać do budy.A ja tak ją tylko wymieniłam bo jakoś z Waszych rozmów wynikało że Wam bardzo na domu dla niej zależy.[/quote]

Na nic się nie obrażam ;) Zależy nam na domu dla wszystkich, ale jedne psiaki są nam bliższe, a drugie trochę mniej. A Diane znałem już wcześniej, zanim trafiła do schroniska.

Posted

szans nie mamy teraz, zima nie wiadomo jak będzie wyglądać więc w razie potrzeb wystartujemy - narazie niech korzystają Ci, którzy naprawdę mają bardzo ciężko. Orzechowce narazie dają radę.

Nie myślalałam że kiedykolwiek to napiszę .... :)

Posted

Ok, to idę głosować na Emira.Albiemu,też się cieszę z powrotu,nienawidzę szpadla,grabi i takich innych paskudnych urządzeń,które są lubiane przez kwiatki,brrr

Posted

W radiu rzeszów jakaś kobieta wygłaszała dzisiaj, że wszystkie Orzechowskie koty są chore, bo został przywieziony do nas kot, który pozarażał resztę.... :icon_roc:

....aaa, i byłam wczoraj na spacerze z Anatolianką, sunia ślicznie chodzi na smyczy, ooogrooomnie się łasi. Inne psy toleruje, ale gdy nie narzucają się jej. Niestety nie sprawdziłam, jak chodzi bez smyczki, bo ma cieczkę i wole nie ryzykować...
Ale to taki cudny pies, że powinien szybko znaleźć domek... :roll:
Szpilka, nie masz może fot ? Przydałoby się poogłaszać sunię...

Posted

Byłam dzisiaj w szkole zamówić budy ( ze zbiórki wyjdzie dwie) oczywiście w ramach promocji.
Na zlecenie Urzędu Miasta szkoła robi 30 szt , połowa tj 15 bud będzie gotowa do końca września a druga dopiero w pazdzierniku.
Ucieszyłam się ,bo w historii schroniska rzadko kiedy miasto robiło budy w wiekszości to wolontariusze.:lol: Widać zaangażowanie. :lol:

Posted

Zawsze musi być ktoś kto pierwszy się odważy na słowa krytyki. Mało kto chce sie narazić, zwlaszcza takim szemranym babunom. Po co mają go szargać i obmawiać, lepiej siedzieć cicho.....

Posted

[B][COLOR=red][IMG]http://www.orzechowce.ovh.org/duze/babunia2.JPG[/IMG][/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]przytrzymaj mnie swoimi dłońmi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]kiedy czuje, że życie ucieka[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]otul mnie wyrozumiałym sercem[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]kiedy wiem, że nic śmierci nie odwleka[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]wsłuchaj się w rytm mojego serca[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]bo ono dla Ciebie nie dla mnie bije[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]nie bój się patrzeć w kierunku tęczowego mostu[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]obejmij mnie mocno za szyję[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ostatnie moje uderzenie serca będzie pożeganiem[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]z Ewą, ktorą znalazłam ostatecznym rozstaniem ....[/COLOR][/B]

[B][COLOR=black](*) bardzo mi przykro zawiadomić Was, że wczoraj o godzinie 16 odeszła za Tęczowy Most UKOCHANA BABCIA LUNA. Do ostatniego tchnienia była przy niej Ewa - Ewcia ... wiem ile łez, wiem ile smutku, wiem jak boli, tym bardziej dziękuję za Twoją dzielność i wielką miłość do Lunki. Dziękuję i bardzo mi przykro :-([/COLOR][/B]

[B](*) Luneczko przychodź do Ewy ona bardzo Cie potrzebuje ...[/B]

Posted

Ewa dała jej tak wiele miłości, że Luna będzie mogła obdzielić jeszcze te zwierzaki, które nigdy tyle szczęścia nie miały co ona. Jedyne 1,5 miesiąca u Ewci było w stanie wynagrodzić Lunce kilkanaście podłych lat życia. Jak widać ludzkie serce też może byc plastrem na rany, pod warunkiem że potrafi tak bezgranicznie kochać jak serducho Ewy. Ja jestem pod Ewy olbrzymim wrażeniem ... piękna kobieta, piękny człowiek, piękne serce. Luna była naprawdę szczęśliwa, odeszła w domu - w dłoniach Ewy i w jej spokoju serca.

Posted

oooh :(

spij spokojnie, mała
[*]
ktoś Cię kochał, ktoś płacze po Tobie... to bardzo dużo.

[SIZE=1]zawsze mam wrażenie, że za TM jest jakoś smutno...[/SIZE]

Posted

[quote name='mru']oooh :(

spij spokojnie, mała
[*]
ktoś Cię kochał, ktoś płacze po Tobie... to bardzo dużo.

[SIZE=1]zawsze mam wrażenie, że za TM jest jakoś smutno...[/SIZE][/quote]
:-( jest mi smutno, ale cudowne jest to ,że był ktoś kto pod koniec jej zycia dał jej tyle serca