Neczka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Pręguniu, Pręgusiu kochana moja najcudowniejsza !!!! :multi::multi::multi::multi::multi: :laola::cunao::cunao: foty, fotyyy.... :roll::multi: A co do wyładowywania, jutro na zmianie będzie Grzesiek ;) Quote
weronika1 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Zawsze na Wolontariuszki z Rzeszowa mówiłam Orzeszki i na psiaki tez, dlaczego nie może być Szpilka i Szpilka, myslę że nikt nie pomyli , bo jedna Szpilka nie szczeka.:diabloti: Napiszcie skąd ten transport, jeszcze nic nie obiecuję ale mogę szukać. Proszę podać jak duży ma być ten samochód, czy Tir?:lol: Quote
biba Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jeszcze nie wyslalam fotek bo moze co jutro pstrykne jeszcze fajnego bo na razie tak sie garnie przylepa ze nie da mi zdjecia zrobic jak mnie zobaczy....lazi na mna wszedzie jakby sie bala ze ja odwioze..jak mnie dluzej nie ma to jak mnie zobaczy to sie cieszy jak szalona....a jak pogoni moje koty i mowie 'nie rusz' to staje spuszcza ogon i patrzy na mnie takim wzrokiem z wyrazem 'juz bede grzeczna' jest po prostu niesamowita i bardzo madra...juz czuje sie spokojniej i odpoczywa na trawniczku chrapiac pol dnia bo wczesniej nie mogla sobie znalezc miejsca...lubi pobiegac ale biore ja troche poza moj ogrod na spacery bo to lubi....no i zauwazylam ze chyba lubi ciasteczka....moze jakie ciotki cos tam dawaly:lol:bo malo sie nie zabila ogonem jak zobaczyla wafelki:evil_lol: oczywiscie walcuje sie po trawie i smyranko po brzuchu obowiazkowe:razz: nie wiecie czy byla od urodzenia w orzechowcach? tak z ciekawosci pytam, bo jest naprawde bardzo ulozona....szykowalam sie na gorszego wariata:evil_lol: jestesmy obydwie najszczesliwsze na swiecie....:multi::multi: Quote
SZPiLKA23 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Prega była oddana kiedy była w ciazy, dzielnie odchowała szczeniaki i czekała na dom :) Quote
gagata Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Uff,i kolejny orzeszek ma dom...:loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Czyli w schronisku znalazła się gdzieś w okolicy lutego :roll:. Strasznie się cieszę, że Pręgusia - Korcia jest taka grzeczna :loveu: biba, tylko nie przesadź z tymi wafelkami ! :mad::evil_lol::evil_lol: ...myślisz może o sterylce ? :roll: Quote
biba Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Aha wiecie co a wzial ktos tego biudulka taki cos jak chart byl tam calkiem z przodu po prawej stronie.....moze sie zgubil i juz go odebrali taki jakis zachudzony psinek sie garnal do ludzi strasznie... A jeszcze bidulka taka biala na koncu po lewej stronie taka starsza z latka na oku ciemniejsza a cala biala taka przylepa biedna z chorymi oczkami niech ktos ja wezmie:placz::placz::placz::placz::placz::placz: jest taka kochana A chaplinka nie spotkalam niestety.... Quote
biba Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Nie chcialam jej narazac tak od razu na duzo stresu, musimy i tak jechac do weterynarza zaszczepic bo nie jest szczepiona podobno tak mowil kierownik...wiec zapytam sie o sterylke bo nie wiem jak to wyglada co i jak gdzie kiedy. Nie ma problemu bo sie nie boi jezdzic w aucie i nie wymiotuje:multi: zreszta mamy blisko. Co do ciastek to chyba ze psie i to w ograniczonej ilosci;) zdawala mi sie troche gruba na brzuchu bo bokach ale moze ma taka budowe i niedawno chyba miala te szczenieta...no i zjesc lubi:lol: Quote
Neczka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Wiesz co, ona nie jest gruba, wypraszamy sobie z Pręgusią :mad::lol: Staffeczka ma taką budowę, zauważ, że to nie jest tłuszcz, tylko kości ;):evil_lol: Quote
biba Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 wiesz jak sie przygladnelam to widzialam ze to takie boki rozbudowane i zebra..ma czym oddychac kobita po prostu:evil_lol: juz jest na avaterze a fotki jutro jakies wysle szpilce na maila bo ja tu nie umie wsadzic:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mi bardziej na po ascie wyglada, kufe ma szeroka i głowe taka astowata Quote
Neczka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Astka - Amstafka - Amstaffeczka - Staffeczka... dokładnie o to mi Szpilka chodziło ;):) Biba, fajny av :roll: :) Quote
Neczka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ...a tak wogóle to nie wiem, czy wiesz, ale Pręgusia była moją najukochańszą schroniskową sunią :roll::loveu: ....ogromnie się cieszę, że znalazła super domek w pewnych rękach :multi::loveu: ...no i nie będzie miał z czego teraz kierownik ze mnie śmiać:roll: Quote
Becia66 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='biba'] A jeszcze bidulka taka biala na koncu po lewej stronie taka starsza z latka na oku ciemniejsza a cala biala taka przylepa biedna z chorymi oczkami niech ktos ja wezmie:placz::placz::placz::placz::placz::placz: jest taka kochana..[/quote] Biba o tej suni mowisz ? [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/35/dscn8905vk1.jpg[/IMG] [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/6570/dscn8901gm9.jpg[/IMG] Quote
biba Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 tak o tym biduloczku..wyglskalam ja ile sie dalo przez te kraty:placz:tak sie garnie do glasiania neczka wiesz ze kierownik mnie prosil zebym sie odezwala jak sie ze mna skontaktuja wolontariuszki z rzeszowa bo sie beda na pewno martwic o sunie bo bardzo z nia na spacery wychodzily:lol: wiec mowilam mu ze spoko wiem napisze...taki zakrecony facet zaraz gdzies polecial cos tam robic...a ten co nas oprowadzam mowil ze ' wzielyby tez inne psiaki na spacer a nie non stop te same':evil_lol: dziekuje Wam za to ze przynajmniej czesc tych psiakow pozostaje niezdziczala i dalej potrafi kochac czlowieka a nie nienawidzic za to co im zrobil...fajnie ze to robicie.... Quote
Neczka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Eee tam, nie prawda. Bierzemy też inne psiaki :) ...a co do kierownika... to ŚMIECH i tylo :eviltong: ! :D Quote
żaba88 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ktoś tu bardzo lubi Pana Kierownika ! :eviltong::lol: Quote
Neczka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Żaba, jakieś majaczenia nocne ? Lepiej idź spać. Już po gumisiach :evil_lol::siara: Quote
biba Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 jeszcze zapomnialam wspomniec ze widzialam sniezke ta bez oczek tak swietnie wygladala :loveu:wystawila tylko glowe z budy poniuchala nosem co i jak i schowala sie jak kukulka:placz::placz::placz::placz::placz::placz: dlatego ja nie moge tam jezdzic:bigcry: Quote
MalgosMalgos Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 sama tez nie proznuje i szukam intensywnie. Mam na oku dworzec autobusow dlugobieznych, rowniez podobno do Rzeszowa. A jak juz zupelnie wszystkie drogi zawioda, to bede chodzila z puszka po okolicy tak dlugo, az na transport uzbieram. Chociaz do Kostrzynia (najblizsze miasto za granica), zeby z tamtad wyslac poczta polska. Niemiecka i DHL nie wchodza w gre - strasznie podrozaly. Wszystkie te dobra siedza u mnie w 13507 Berlinie, Gabrielenstr.77. 6 kilometrow ode mnie na Ringu berlinskim znajduje sie ogromny parking dla TIRow - RASTSTÄTTE STOLPE - HEIDE. Prosze dalej o wszelka pomoc! M-gos Quote
halcia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Straszna rzecz ten transprt,my nawet nie mozemy go zorganizowac na meble do schr.i wersalke dla p.Romy,a tylko z Rz-wa.Jak jest kasa to wolimy przeznaczyc na budy a transport czekamy az sie trafi.... Quote
żaba88 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Dzisiaj szczeniaczek od małej suni znalazł domek, Szpilka zbadana przez miejmy nadzieję nowych właścicieli. A z tych gorszych wiadomości to psiakowi nie pomogły kroplówki... Quote
Neczka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kochany... [*] :( Odszedł w samotności... [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/9603/1001302aw1.jpg[/IMG] Quote
MagYa^^ Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Śpij psiaczku i wybacz nam - ludziom za cala krzywdę (*) Quote
Recommended Posts