darunia-puma Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 u nas w domu panuje zasada - kto pierwszy ten lepszy :razz: i to się tyczy i kanap i jedzenia :evil_lol: mój mąż jak siedzi na kanapie i musi wstać po coś do kuchni to robi rurę przez całe mieszkanie i jeśli zdąży to ma gdzie siedzieć ale to jest rzadkość zazwyczaj któryś z psów wypatrzy wolną miejscówkę i koniec :evil_lol: Quote
Malgoska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='darunia-puma']u nas w domu panuje zasada - kto pierwszy ten lepszy :razz: i to się tyczy i kanap i jedzenia :evil_lol: mój mąż jak siedzi na kanapie i musi wstać po coś do kuchni to robi rurę przez całe mieszkanie i jeśli zdąży to ma gdzie siedzieć ale to jest rzadkość zazwyczaj któryś z psów wypatrzy wolną miejscówkę i koniec :evil_lol:[/QUOTE] boskie:)......... Quote
Oscar Patric Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 witamy:) cholerka zapominam że macie tu galerię,a nie tylko w III gr,skleroza nie boli:lol: a może tę sprawę z Twoim sąsiadem zgłoś na prokuraturę,strzelanie do okien ludzi to nie żarty,co będzie jak trafi kogoś,aż strach pomyśleć Shiro na pięknego samca wyrósł,świetne masz stadko:loveu: Quote
darunia-puma Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 no to mam nadzieję że teraz będziesz nas częściej odwiedzała :cool3: wiesz co do sąsiada to w środę był u nas dzielnicowy i powiedział że prawo jest jakie jest że on do niego pójdzie i go nastraszy ale jeśli nikogo nie było w oknie to nie ma o czym mówić sprawa zostanie umorzona no cała polska sprawiedliwość jakby wybił mi szybę zranił mnie albo męża to by działali :angryy: w poniedziałek leci do niego pismo od naszego prawnika że : -o nękanie - zastraszanie - strzelanie po oknach - groźby karalne do mnie i o zabiciu psów - składanie fałszywych zeznań na policji zobaczymy jak to na niego podziała mogą być dwie skrajności - albo będzie jeszcze większa wojna albo zamknie gębę i będzie spokój trzymaj kochana kciuki Quote
Oscar Patric Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 kurcze ale u Nas syf,zamiast za wczasu zapobiegać,to co oni wolą jak coś złego komuś się przydarzy?!szok trzymamy kciuki Quote
Besti Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Hej Darunia! Jejku to się masz z tym psycholem... Jeden człowiek a potrafi postawić na nogi pół osiedla:shake: Mam nadzieje że nie przyjdzie mu nic głupiego do głowy. Prawo mamy takie że jak się coś stanie to wtedy mogą zadziałać ale czasu nie cofniemy. Skąd się biorą tacy ludzie... Trzymaj się! Quote
darunia-puma Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 kochane bardzo Wam dziękuję za miłe słowa trzymam się a przynajmniej moje psy mnie trzymają przy zdrowym rozsądku. Dziś byłam na spotkaniu organizacji www.domytymczasowe.org byłam tam z Shillą zachowywała się jak anioł ;-) 26 kwienia będzie kolejne spotkanie tym razem behawioryzm i agresji psów więc biorę w kagańcu Shiro ( dziś było 7 psów ) nie wyobrażam sobie wejścia z młodym w stado 7 psów mimo tego że będzie w kagańcu ale psy wyczują jego nastawienie.... mamy na spotkaniu behawiorystkę powiedziała że chciałaby zobaczyć młodego w realu :roll: Quote
darunia-puma Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 kochane stwierdzam iż mój sąsiad jest debilem do potęgi entej wczoraj jak schodził ze strychu do siebie do mieszkania wystawił język i zrobił blleeee do naszych drzwi ( chciałam zaznaczyć iż gość ma ponad 50 lat :crazyeye: ) no ręce mi opadły do samej ziemi jakim trzeba być kretynem aby coś takiego zrobić :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='darunia-puma']kochane stwierdzam iż mój sąsiad jest debilem do potęgi entej wczoraj jak schodził ze strychu do siebie do mieszkania wystawił język i zrobił blleeee do naszych drzwi ( chciałam zaznaczyć iż gość ma ponad 50 lat :crazyeye: ) no ręce mi opadły do samej ziemi jakim trzeba być kretynem aby coś takiego zrobić :evil_lol:[/QUOTE] :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :stupid::stupid::stupid::stupid: Quote
darunia-puma Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 no dokładnie nie mogłabym ująć tego w lepszy sposób :evil_lol: Quote
darunia-puma Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 kochani przepraszam że wklejam zdjęcia robione telefonem ale od czasu kiedy Shiro zjadł mi aparat nie mogę się dorobić następnego Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
darunia-puma Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 kochane to łoże to tylko z przypadku ;-) byłam u mojej mamy z Wafelkiem i on skoczył na szafkę na buty która stała w przedpokoju a na niej stał talerz z jedzeniem :evil_lol: i szafka upadła na ziemie i zostało to co na zdjęciu czyli tylko sam tył i boki więc zabrałam do auta i mamy łoże sądzę że to wszystko było zaplanowane przez mojego wafelka :diabloti: Quote
darunia-puma Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 kochane trzymajcie kciuki dziś za nas mamy zebranie wspólnoty i będzie nasz ukochany sąsiad idiota mamy dla niego mnóstwo niespodzianek on albo dziś znów będzie chlał albo się powiesi :evil_lol: albo będzie potrzebował najlepszego psychiatry w okolicy :diabloti: Quote
darunia-puma Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 dostał od nas komplet dokumentów których nie chciał przyjąć a w nich : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us dokumenty odnośnie pozwolenia na psa rasy amstaff, podpisy odnośnie moich psów oraz pismo od mojego prawnika o nękaniu i groźbach, do tego były jeszcze dwa pisma odnośnie kominka ( stwierdził że mamy go nielegalnie ;-) totalna bzdura ) i odnośnie ściany między kuchnią a salonem że ją rozburzyliśmy a musiałam mieć na to postanowienie wspólnoty mimo iż mamy własnościowe mieszkanie ;-) i.... dostał szału ;-) Quote
darunia-puma Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 a tak dziś wyglądało mieszkanie jak wróciłam z zakupów :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
darunia-puma Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
darunia-puma Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 zajrzyjcie proszę koszmar!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/241933-Nico-pies-u%C5%9Bmiercony-przez-swoje-w%C5%82a%C5%9Bcicielki Quote
magdzior83 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 I zaś miałaś zajęcie hehe wafelek lubi misie :) Quote
darunia-puma Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 kochani ostatnio zastałam zaproszona z Shillą na spotkanie w sprawie domów tymczasowych, odbyła się prelekcja na temat psów schroniskowych, następne spotkanie odbędzie się 26 kwietnia ale tym razem będzie o behawioryźmie i agresji u psów więc pojawię się pewnie z Shiro jest tam na miejscu behawiorystka z Warszawy, jakby ktoś chciał zobaczyć filmik w tv regionalnej przesyłam link po otworzeniu głównej strony w prawym górnym rogu jest link najnowsze materiały a tam " pomagają w adopcji czworonogów" miłego oglądania http://www.regionalnatv.pl/ Quote
Besti Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nie spodziewałam się że ten sąsiad to aż taki baran:angryy: Siedzi, pierdzi w stołek i wymyśla pewnie innym problemy które teraz musisz rozwiązywać. Szkoda słów... Oby wszytko wyszło po Twojej myśli:) A misia pewnie załatwił kot i schował się niewinne w kącie:evil_lol: http://imageshack.us/photo/my-images/521/201304100721.jpg/ Quote
darunia-puma Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 tak dokładnie przecież Shiro zawsze jest niewinny... ale dziś przegiął pałkę - szykowałam miski z jedzeniem psy grzecznie stały pod kuchnią jak nagle Shiro rzucił się na Shillę i ją pogryzł po pysku, polała się krew młody dostał w tyłek ale jestem tą sytuacją zmartwiona .... brak słów Quote
Recommended Posts