Izis Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Marzy mi się, żeby mała roczna 12kg Amelka też znalazła taki cudowny dom. Amelka po sterylizacji uczy się życia w DT. W schronisku wraz z siostrą przeszła piekło terroryzowana i gryziona przez 20 dorosłych suk. PROSZĘ pomóżcie jej znaleźć domek i rozklejcie jej ogłoszenie gdzie się da: Quote
Dea Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 a ja teraz wszystkim niedowiarkom typu "eee, za stary, domu nie znajdzie" stawiam za przykład Wilkę, właśnie opowiadałam jej historię panu, który chce uśpić swojego psa i powiedział mi, że i tak domu nie znajdzie... http://www.dogomania.pl/forum/showth...61#post9656461 Quote
Izis Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 DEA no to lepiej pomyśl nad sklonowaniem mala002 bo sama wiesz, ze takich domków super jest bardzo niewiele. A starszy pies to już w ogóle ma małe szanse nawet rasowy :-( Quote
mala002 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='zdrojka']Jak ten Homer to wytrzymuje?!? :evil_lol: Na razie wszystko w porzadku jeszcze sie za soba zgodnie bawia:razz: Kilka dni temu wyszlam z oba psami na spacer, a wygladalo to tak: ja szlam pierwsza po schodach za mna Homer, a na koncu Lisa trzymajac w zebach ... ogonek Homera:evil_lol: nie wiem jak dlugo on z nie jeszcze wytrzyma:cool3:. Quote
mala002 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jak sie ta "stara" sunia nie uspokoi to zapakujemy w pudelko i... wyslemy z powrotem:diabloti:. Ps. Skladalam zamowienie na psa starszego (ktory wiekszosc czasu przesypia bedac w domu), a nie na jakiegos narwanca:evil_lol:. Quote
Dea Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :placz:chcecie oddać Lisę? Ona nareszcie żyje pełnią życia!!! Jak pies a nie jak więzień czekający na śmierć... Quote
maggiejan Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Wygląda mi to na szczęśliwy i bliski związek ;) Quote
Izis Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dokładnie tak to wygląda. Tworzą tak zgraną całość, że nie widać gdzie się kończy Lisa a zaczyna Homer ;-) Quote
BajkaB Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Niemożliwe!:crazyeye::crazyeye:Przyznajcie sie,podmieniliście Wilkę na ,,młodszy model,, albo w grę wchodzi operacja plastyczna i super lifting:evil_lol::evil_lol: Prosze wymiziać Wilkę od Brajlusiowego stadka Quote
Dea Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 no cos mala002 wspominała o preparatach przeciwzmarszczkowych:evil_lol: Quote
mala002 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dea napisał(a)::placz:chcecie oddać Lisę? Ona nareszcie żyje pełnią życia!!! Jak pies a nie jak więzień czekający na śmierć... Ktos tu panikuje:diabloti: paczka jeszcze nie nadana:diabloti: :p Dea napisał(a):widać, że Lisa zakochana w Homerze prawda?:loveu: Te urwisy juz nie moga bez siebie zyc:cool3:, juz nawet kosci z pyska sobie na wzajem zabieraja:evil_lol:, zadne z nich na drugiego nie warczy:loveu:. Wyglada jakby sie od zawsze razem wychowywaly:p. BajkaB sunia bardzo dziekuje za "extra mizianko":p:calus: Quote
mala002 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Znalazlam na necie pomoc od Holendrow dla polskich schronisk:loveu: http://www.vagabond-pets.com Mozna zobaczyc zdjecia z polskich schronisk i polskie psiaki do adopcji jak rowniez psiaki juz w nowych domkach:lol: Quote
mala002 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bylismy dzisiaj znowu z Lisa u weta w zwiazku z alergia:shake:, dostala teraz zastrzyk i moze to jej pomoze (naszemu kotu pomoglo). Ma zmienic natychmiast diete (gotowane zarelko trzeba odstawic - ona padnie z glodu na suchym:placz:) Ma teraz jesc Eukanuba Dermatosis suche i puszkowe. Od pierwszej wizyty u weta przytyla 4 kg - teraz wazy prawie 34 kg ;) (to chyba nie duzo, ale moze i dobrze ze wzgledu na lapy). Znalazlam u niej guzek na przedniej lapie, wetka stwierdzila, ze moze to byc jakas zmiana(stawy!) A teraz cos weselszego wetka (dzisiaj bylismy u innej niz zwykle, bo naszej nie bylo ocenila sunie na ok 9 lat:multi:, wiec jeszcze pozyje:sweetCyb: Quote
alekso Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 moja 12 latka, kundelka, zasmakowała w Eukanuba Special Care Senior Plus, a wcześniej z suchego jedzenia pasowały jej tylko Frolicki :oops: Quote
Madzik93 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Mala002 wyslij mi jakies zdjecia na [email protected] a ja wstawie :loveu: Quote
Dea Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 taka smarkata dziewięciolatka:multi::multi: Lepiej że ona powoli przybiera na wadze, i ze względu na stawy i ze względu na zdrowie, lepiej po trochu, powoli a stale. Spróbuj z tym polewaniem jej suchego rosołkiem, na pewno podziała:cool3: A jak stosunki między zwierzakami:p Quote
Madzik93 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Mam foteczki Lisy :cool3: Pieski dostaly kółeczko (Mala napisała ze to donuts ale nie wiem co to, nie mamy w Polsce takich dobrodziejstw) Lisa podzieliła sie z Homerem Ale juz za chwile chciala mu zabrać :diabloti: Nowy kolega Szczurek kradziej :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Szczurek też kółko chciał, a co! Zaspana Lisa z Homerem na spacerku I juz w pełni obudzona, galopująca :cool3: Quote
Izis Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Madzik93'] I juz w pełni obudzona, galopująca :cool3: Jak cudownie oglądać takie zdjęcia. Kochana sunieczka i taki fajny domek. :-) Quote
Dea Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 SZCZUREK???? Ale numer, to się nazywa symbioza!:siara: Tego jeszcze nie widziałam:thumbs::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Madzik93 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Drogie panie nie cytujemy zdjec tylko same linki! Quote
Recommended Posts