Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marzy mi się, żeby mała roczna 12kg Amelka też znalazła taki cudowny dom. Amelka po sterylizacji uczy się życia w DT. W schronisku wraz z siostrą przeszła piekło terroryzowana i gryziona przez 20 dorosłych suk.
PROSZĘ pomóżcie jej znaleźć domek i rozklejcie jej ogłoszenie gdzie się da:

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

DEA no to lepiej pomyśl nad sklonowaniem mala002 bo sama wiesz, ze takich domków super jest bardzo niewiele. A starszy pies to już w ogóle ma małe szanse nawet rasowy :-(

Posted

[quote name='zdrojka']Jak ten Homer to wytrzymuje?!? :evil_lol:

Na razie wszystko w porzadku jeszcze sie za soba zgodnie bawia:razz:
Kilka dni temu wyszlam z oba psami na spacer, a wygladalo to tak:
ja szlam pierwsza po schodach za mna Homer, a na koncu Lisa trzymajac w zebach ... ogonek Homera:evil_lol: nie wiem jak dlugo on z nie jeszcze wytrzyma:cool3:.

Posted

Jak sie ta "stara" sunia nie uspokoi to zapakujemy w pudelko i...

wyslemy z powrotem:diabloti:.
Ps. Skladalam zamowienie na psa starszego (ktory wiekszosc czasu przesypia bedac w domu), a nie na jakiegos narwanca:evil_lol:.

Posted

Niemożliwe!:crazyeye::crazyeye:Przyznajcie sie,podmieniliście Wilkę na ,,młodszy model,, albo w grę wchodzi operacja plastyczna i super lifting:evil_lol::evil_lol:

Prosze wymiziać Wilkę od Brajlusiowego stadka

Posted

Dea napisał(a):
:placz:chcecie oddać Lisę? Ona nareszcie żyje pełnią życia!!! Jak pies a nie jak więzień czekający na śmierć...

Ktos tu panikuje:diabloti: paczka jeszcze nie nadana:diabloti: :p

Dea napisał(a):
widać, że Lisa zakochana w Homerze prawda?:loveu:

Te urwisy juz nie moga bez siebie zyc:cool3:, juz nawet kosci z pyska sobie na wzajem zabieraja:evil_lol:, zadne z nich na drugiego nie warczy:loveu:. Wyglada jakby sie od zawsze razem wychowywaly:p.

BajkaB sunia bardzo dziekuje za "extra mizianko":p:calus:

Posted

Bylismy dzisiaj znowu z Lisa u weta w zwiazku z alergia:shake:, dostala teraz zastrzyk i moze to jej pomoze (naszemu kotu pomoglo). Ma zmienic natychmiast diete (gotowane zarelko trzeba odstawic - ona padnie z glodu na suchym:placz:) Ma teraz jesc Eukanuba Dermatosis suche i puszkowe. Od pierwszej wizyty u weta przytyla 4 kg - teraz wazy prawie 34 kg ;) (to chyba nie duzo, ale moze i dobrze ze wzgledu na lapy). Znalazlam u niej guzek na przedniej lapie, wetka stwierdzila, ze moze to byc jakas zmiana(stawy!)
A teraz cos weselszego wetka (dzisiaj bylismy u innej niz zwykle, bo naszej nie bylo ocenila sunie na ok 9 lat:multi:, wiec jeszcze pozyje:sweetCyb:

Posted

taka smarkata dziewięciolatka:multi::multi:
Lepiej że ona powoli przybiera na wadze, i ze względu na stawy i ze względu na zdrowie, lepiej po trochu, powoli a stale. Spróbuj z tym polewaniem jej suchego rosołkiem, na pewno podziała:cool3: A jak stosunki między zwierzakami:p

Posted

Mam foteczki Lisy :cool3:
Pieski dostaly kółeczko (Mala napisała ze to donuts ale nie wiem co to, nie mamy w Polsce takich dobrodziejstw)

Lisa podzieliła sie z Homerem

Ale juz za chwile chciala mu zabrać :diabloti:

Nowy kolega

Szczurek kradziej :evil_lol:

Posted

[quote name='Madzik93']
I juz w pełni obudzona, galopująca :cool3:

Jak cudownie oglądać takie zdjęcia. Kochana sunieczka i taki fajny domek. :-)