Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta sunia to kopia naszej Lenki, którą przygarnęły kochane Ciocie z Krakowa, a którą zabrała okrutna choroba...

Może Lilka będzie miała więcej szczęścia? Może jej się uda pomóc?
Lilka jest w schronisku od 3 miesięcy, ma ok.1,5 roku (niczym Lenka!), jest niewysterylizowana, no i pieszczocha niesamowita. Wielkość jej - do kolana. Strasznie płacze w schronisku...

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam bardzo chora, a w dodatku klawiatura od komputera sfiksowała.
Otrzymałam dziś informacje, że Lilka jest w schronisku od 3 miesięcy, ma ok.1,5 roku (niczym Lenka!), jest niewysterylizowana, no i pieszczocha niesamowita. Wielkość jej - do kolana. Zanim ją znalazłam, to szłam w stronę płaczącego psa . To była ona. Pewnie nie "zaklimatyzowała się" w warunkach schroniskowych. Skowyczy i chce na siebie zwrócić uwagę, a jak podejdziesz trzęsie się i wyciąga łapinki, żeby Cię schwycić.... okrutne to wszystko:mad:Tyle mogę o niej powiedzieć, nie wiem tylko jaka jest do kotów. Mam jeszcze jedno jej zdjęcie. Tomku, w wolnej chwili wystaw ją na allegro. Może Lilka wpadnie komuś w oko, fajna sunieczka...

Posted

Esia, jeśli możesz napisz w tekście w allegro, że Lilka jest wysterylizowana. Właśnie jest po sterylce, może to pomoże jej znaleźć dom.

Posted

Miałam dziś telefon od pani z Warszawy Białołęka, jest zainteresowana Lilką, ale musimy sprawdzić czy nie dostaje szału na widok kotów, bo w domu są 2 koty. Pati, jak będziecie jutro to sprawdźcie, ona jest po sterylce ale już powinna być w boksie k.kotów na starszych szczeniakach. Trzymam kciuki za domek.