Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wolę MP. Co prawda omijam wszystko co piszą o rasach, wywiadów też nie czytam, ale są również ciekawe artykuły. PP kupuję okazjonalnie, bo właśnie ono wydaje się dla mnie mniej treściwe.
Poza tym w MP była ostatnio ankieta (ja wypełniłam ją przez www.psy.pl - sprawdźcie, może jeszcze jest), w której można było napisać co się podoba, a co nie w tej gazecie. Może zmienią. :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę rozmowa o psich gazetkach. Aktualnie nie czytam ani Przyjaciela Psa ani Mojego Psa. Co ciekawego mieli napisać - to napisali. Obecnie to artykuły mają po prostu nudne. Szkoda pieniędzy (a innych wydatków mam sporo) :lol:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
Widzę rozmowa o psich gazetkach. Aktualnie nie czytam ani Przyjaciela Psa ani Mojego Psa. Co ciekawego mieli napisać - to napisali. Obecnie to artykuły mają po prostu nudne. Szkoda pieniędzy (a innych wydatków mam sporo) :lol:

Lepiej kupić nową obroże :D;)

Posted

Ja lubie mieć co poczytać :evil_lol: Ale co racja to racja, już się powtarzają ;-) Chociaż jak są fajne dodatki to... można zakupić :diabloti: A tata zabrał aparata i nie mam czym obfocić zioma :placz:

Posted

Russellka napisał(a):
Ja lubie mieć co poczytać :evil_lol: Ale co racja to racja, już się powtarzają ;-) Chociaż jak są fajne dodatki to... można zakupić :diabloti: A tata zabrał aparata i nie mam czym obfocić zioma :placz:

Czyli, że płaczemy? :placz:

Posted

Nie moja wina, krzyczcie na tatę, on zabrał sprzęt o nazwie: aparat :evil_lol: Ja też już bym zrobiła parę fotek Kodziakowi :placz: A co do pogody to jest po prostu straszna. Tylko Koda mnie motywuje do wyjścia na dwór :D:diabloti:

Posted

Russellka napisał(a):
Nie moja wina, krzyczcie na tatę, on zabrał sprzęt o nazwie: aparat :evil_lol: Ja też już bym zrobiła parę fotek Kodziakowi :placz: A co do pogody to jest po prostu straszna. Tylko Koda mnie motywuje do wyjścia na dwór :D:diabloti:

Telefonem jakieś tam zdjęcia zrób:cool3:

Posted

Russellka napisał(a):

Tato, oddawaj aparat, ale już! :lol:

Posted

Russellka napisał(a):
Zrobiłam zdjęcia jak Koda bawi siębutelką ale gdzieś zaginęły już pozmniejszane w akcji i muszę robić od początku więc cierpliwości za chwilkę dam :evil_lol:

To czekamy! :multi: