Bonsai Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja wolę MP. Co prawda omijam wszystko co piszą o rasach, wywiadów też nie czytam, ale są również ciekawe artykuły. PP kupuję okazjonalnie, bo właśnie ono wydaje się dla mnie mniej treściwe. Poza tym w MP była ostatnio ankieta (ja wypełniłam ją przez www.psy.pl - sprawdźcie, może jeszcze jest), w której można było napisać co się podoba, a co nie w tej gazecie. Może zmienią. :) Quote
Inkaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Widzę rozmowa o psich gazetkach. Aktualnie nie czytam ani Przyjaciela Psa ani Mojego Psa. Co ciekawego mieli napisać - to napisali. Obecnie to artykuły mają po prostu nudne. Szkoda pieniędzy (a innych wydatków mam sporo) :lol: Quote
infers Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):Widzę rozmowa o psich gazetkach. Aktualnie nie czytam ani Przyjaciela Psa ani Mojego Psa. Co ciekawego mieli napisać - to napisali. Obecnie to artykuły mają po prostu nudne. Szkoda pieniędzy (a innych wydatków mam sporo) :lol: Lepiej kupić nową obroże :D;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Tyle, że ja nie mam jeszcze psiaka, a Amandzia ma wszystkiego pod dostatkiem :evil_lol:. Ale zawsze coś się znajdzie :razz:... :cool3: Quote
Russellka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ja lubie mieć co poczytać :evil_lol: Ale co racja to racja, już się powtarzają ;-) Chociaż jak są fajne dodatki to... można zakupić :diabloti: A tata zabrał aparata i nie mam czym obfocić zioma :placz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Russellka napisał(a):Ja lubie mieć co poczytać :evil_lol: Ale co racja to racja, już się powtarzają ;-) Chociaż jak są fajne dodatki to... można zakupić :diabloti: A tata zabrał aparata i nie mam czym obfocić zioma :placz: Czyli, że płaczemy? :placz: Quote
Russellka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Czyli, że płaczemy? :placz: Jak chcecie Kodziowe foty to tak :diabloti: Quote
Mudik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
M&T Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 tyle płaczu, minęła cała doba i nadal fotek nie ma? :placz: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ja już nie chcę płakać, deszcz za oknem i tak mnie dołuje... Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Puk, puk, to długo na foty tu trzeba czekać? Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Zapowiada się, że troszkę to potrwa... Ach, Russellka jest dla nas okrutna :shake:. :evil_lol: Quote
Illusion Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Zaraz się jej odwdzięczymy :mad::evil_lol:. Quote
Russellka Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Nie moja wina, krzyczcie na tatę, on zabrał sprzęt o nazwie: aparat :evil_lol: Ja też już bym zrobiła parę fotek Kodziakowi :placz: A co do pogody to jest po prostu straszna. Tylko Koda mnie motywuje do wyjścia na dwór :D:diabloti: Quote
infers Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Russellka napisał(a):Nie moja wina, krzyczcie na tatę, on zabrał sprzęt o nazwie: aparat :evil_lol: Ja też już bym zrobiła parę fotek Kodziakowi :placz: A co do pogody to jest po prostu straszna. Tylko Koda mnie motywuje do wyjścia na dwór :D:diabloti: Telefonem jakieś tam zdjęcia zrób:cool3: Quote
Illusion Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Russellka napisał(a):Nie moja wina, krzyczcie na tatę, on zabrał sprzęt o nazwie: aparat :evil_lol: Ja też już bym zrobiła parę fotek Kodziakowi :placz: A co do pogody to jest po prostu straszna. Tylko Koda mnie motywuje do wyjścia na dwór :D:diabloti: Tato, oddawaj aparat, ale już! :lol: Quote
Iza. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Przyszłam na fotki,a fotek nie ma bu ... :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Oj, zły tato, zły... :diabloti:. Quote
jamnicze Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 U nas też pogoda do bani, już od tygodnia wieje i leje :( Quote
Asiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A kiedy Tato ma zamiar oddać aparacik? pzdr. Quote
Russellka Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Zrobiłam zdjęcia jak Koda bawi siębutelką ale gdzieś zaginęły już pozmniejszane w akcji i muszę robić od początku więc cierpliwości za chwilkę dam :evil_lol: Quote
Illusion Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Russellka napisał(a):Zrobiłam zdjęcia jak Koda bawi siębutelką ale gdzieś zaginęły już pozmniejszane w akcji i muszę robić od początku więc cierpliwości za chwilkę dam :evil_lol: To czekamy! :multi: Quote
Russellka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Tam dadadaaaam! Jestem :lol: Quote
Russellka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 A to Kodziowa dziurka :diabloti: Quote
Recommended Posts