Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Od czasu do czasu?! xD Co to ma znaczyć :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Możesz nas męczyc do woli, ale... fotkami Kody!:lol: Pzdr. Quote
Russellka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Postaram się, ale teraz mnie rozłożyło i siedzę w domu :shake: Głupie choróbsko. Teraz ide wymoczyć nóżki w gorącej wodzie i wwalam się do łóżka. Trzymajcie kciuki żebym szybko wyzdrowiała ;-) Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ciepła herbatka z malinkami, skarpeteczki na nóżki, cieły kocyk/kołderka, piżamka/sweterek i co tam jeszcze masz pod ręka, aby szybko wyzdrowieć! Trzymaj się!!! Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Moja mama ma taką ''wspaniałą herbatkę na przeziębienie, a właściwie grzaniec z procentami :evil_lol:. Podobno postawia na nogi :evil_lol:. Herbatka nie dla dzieci :evil_lol:. Quote
infers Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ja tam wole się sztycznymi antybiotykami faszerować:evilbat::diabloti: Quote
jamnicze Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Moja mama ma taką ''wspaniałą herbatkę na przeziębienie, a właściwie grzaniec z procentami :evil_lol:. Podobno postawia na nogi :evil_lol:. Herbatka nie dla dzieci :evil_lol:. Ja już nie dziecko więc poproszę :diabloti: U nas takie wiatry, ze łeb mi wywiało nawet w kapturze, oj cosik też mnie kręci :shake:. Ale do łóżeczka nie da rady. mam robote do zrobienia:-(, no i psa do wyprowadzenia ;) A Ty rasselka siedź w łóżku i się kuruj :p Quote
Illusion Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Eh... co ja bym dała, żeby sobie w domciu posiedzieć :roll:. Russ, jak chcesz to możesz iść za mnie do szkoły :evil_lol:. Quote
Russellka Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Ciepła herbatka z malinkami, skarpeteczki na nóżki, cieły kocyk/kołderka, piżamka/sweterek i co tam jeszcze masz pod ręka, aby szybko wyzdrowieć! Trzymaj się!!! Pzdr. Postaram się takową skombinować :loveu: Dzięki :multi: [quote name='Klaudysiaczek']Moja mama ma taką ''wspaniałą herbatkę na przeziębienie, a właściwie grzaniec z procentami :evil_lol:. Podobno postawia na nogi :evil_lol:. Herbatka nie dla dzieci :evil_lol:. Co ty mi tu takie propozycyje dajesz ja jeszcze nieletnia :evil_lol: [quote name='infers1995']Ja tam wole się sztycznymi antybiotykami faszerować:evilbat::diabloti: Ty to wogóle dziwny jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jamnicze']Ja już nie dziecko więc poproszę :diabloti: U nas takie wiatry, ze łeb mi wywiało nawet w kapturze, oj cosik też mnie kręci :shake:. Ale do łóżeczka nie da rady. mam robote do zrobienia:-(, no i psa do wyprowadzenia ;) A Ty rasselka siedź w łóżku i się kuruj :p Siedze, siedze, ale już czasem nie moge i pełzam po domu, od czasu do czasu rzucając ziomalowi piłkę :lol: Dziękuję :loveu: [quote name='Malina.']Eh... co ja bym dała, żeby sobie w domciu posiedzieć :roll:. Russ, jak chcesz to możesz iść za mnie do szkoły :evil_lol:. Taaa a potem nadrabiaj te wszystkie zaległości :roll: Fajnie to jest tylko przez chwile :eviltong::razz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Russellka']Co ty mi tu takie propozycyje dajesz ja jeszcze nieletnia :evil_lol: Ja też nieletnia :evil_lol:. Ale na przyszłość daleką już piszę :razz:. A ja właśnie piję herbatkę malinową (:evil_lol:)... Może coś mi się poprawi :placz:. Quote
Russellka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 AngelsDream napisał(a):A kto każe nadrabiać ;)? Nauczyciele :evil_lol::diabloti: Klaudysiaczek napisał(a):Ja też nieletnia :evil_lol:. Ale na przyszłość daleką już piszę :razz:. A ja właśnie piję herbatkę malinową (:evil_lol:)... Może coś mi się poprawi :placz:. Ty też chora? :shake: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Russellka napisał(a):Nauczyciele :evil_lol::diabloti: Taak, nauczyciele każą nadrabiać co do zdania :shake:. Ty też chora? :shake: Niestety :-( *** A dziś kupiłam gazetkę MP i jeszcze chcę kupić PP, ale czy ktoś wie kiedy wychodzi?? :lol: Sorki, że pytanie nie na temat :oops: Quote
Russellka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Nie ma za co :D Ja nie wiem niestety i też kupuję wtedy kiedy już przeczytam MP, bo wolę własnie MP :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Russellka napisał(a):Nie ma za co :D Ja nie wiem niestety i też kupuję wtedy kiedy już przeczytam MP, bo wolę własnie MP :evil_lol: Ja też wolę stanowczo MP, a PP widziałam w sklepie, tylko stare wydanie, a chciałabym kupić już nowe :p. Zresztą, nie wiem czy jest jeszcze to stare...:roll: Quote
Unbelievable Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a ja wolę PP... w mp są często totalne bzdury, nie podoba mi się jak opisują rasy i jest.. mniej treściwa... PP jest bardziej zbliżone do kynologicznego psa, a mp do psiego bravo :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Tinka:) napisał(a):a ja wolę PP... w mp są często totalne bzdury, nie podoba mi się jak opisują rasy i jest.. mniej treściwa... PP jest bardziej zbliżone do kynologicznego psa, a mp do psiego bravo :evil_lol: A co jest nie tak w opisach rasy? Pytam, bo jak są tam bzdury to przestanę czytać :p. Quote
Russellka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ja tam za często opisów ras nie czytam tylko nowinki z psiego świata :D A PP czasem też kupuję zależy czy przecztam już wszystko z pozstałych gazet :lol: Quote
Unbelievable Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):A co jest nie tak w opisach rasy? Pytam, bo jak są tam bzdury to przestanę czytać :p. nie że w opisach ras, tylko ogólnie ;) np że psy nie pochodzą od wilków! i nie mogą mieć ich instynktów= całkowita zmiana postępowania z nimi... ani słowa o tym, że jedni myslą tak a drudzy inaczej czy coś takiego, po prostu narzucony tok myślenia. Albo wywiady z gwiazdami- przesada:diabloti: Quote
Illusion Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A ja kupuję obie gazety - nałogowo :eviltong:. Quote
Russellka Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Tinka:) napisał(a):nie że w opisach ras, tylko ogólnie ;) np że psy nie pochodzą od wilków! i nie mogą mieć ich instynktów= całkowita zmiana postępowania z nimi... ani słowa o tym, że jedni myslą tak a drudzy inaczej czy coś takiego, po prostu narzucony tok myślenia. Albo wywiady z gwiazdami- przesada:diabloti: Ty to dziwna jesteś :evil_lol: Mi tez nie wszystko się tam podoba, ale na coś co mi się nie podoba trochę sie powkurzam i daje se spokój, bo jak nie jedni to drudzy cos głupiego wymyślą :lol::p Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja właśnie też chcę kupować 2 gazety, ale tam gdzie kupuje MP nie ma PP :placz:. Quote
Recommended Posts