Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się, ale teraz mnie rozłożyło i siedzę w domu :shake: Głupie choróbsko. Teraz ide wymoczyć nóżki w gorącej wodzie i wwalam się do łóżka. Trzymajcie kciuki żebym szybko wyzdrowiała ;-)

Posted

[quote name='Klaudysiaczek']Moja mama ma taką ''wspaniałą herbatkę na przeziębienie, a właściwie grzaniec z procentami :evil_lol:. Podobno postawia na nogi :evil_lol:.
Herbatka nie dla dzieci :evil_lol:.
Ja już nie dziecko więc poproszę :diabloti:
U nas takie wiatry, ze łeb mi wywiało nawet w kapturze, oj cosik też mnie kręci :shake:. Ale do łóżeczka nie da rady. mam robote do zrobienia:-(, no i psa do wyprowadzenia ;)

A Ty rasselka siedź w łóżku i się kuruj :p

Posted

[quote name='Asiaczek']Ciepła herbatka z malinkami, skarpeteczki na nóżki, cieły kocyk/kołderka, piżamka/sweterek i co tam jeszcze masz pod ręka, aby szybko wyzdrowieć!
Trzymaj się!!!
Pzdr.
Postaram się takową skombinować :loveu: Dzięki :multi:

[quote name='Klaudysiaczek']Moja mama ma taką ''wspaniałą herbatkę na przeziębienie, a właściwie grzaniec z procentami :evil_lol:. Podobno postawia na nogi :evil_lol:.
Herbatka nie dla dzieci :evil_lol:.
Co ty mi tu takie propozycyje dajesz ja jeszcze nieletnia :evil_lol:

[quote name='infers1995']Ja tam wole się sztycznymi antybiotykami faszerować:evilbat::diabloti:
Ty to wogóle dziwny jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='jamnicze']Ja już nie dziecko więc poproszę :diabloti:
U nas takie wiatry, ze łeb mi wywiało nawet w kapturze, oj cosik też mnie kręci :shake:. Ale do łóżeczka nie da rady. mam robote do zrobienia:-(, no i psa do wyprowadzenia ;)

A Ty rasselka siedź w łóżku i się kuruj :p
Siedze, siedze, ale już czasem nie moge i pełzam po domu, od czasu do czasu rzucając ziomalowi piłkę :lol: Dziękuję :loveu:

[quote name='Malina.']Eh... co ja bym dała, żeby sobie w domciu posiedzieć :roll:. Russ, jak chcesz to możesz iść za mnie do szkoły :evil_lol:.
Taaa a potem nadrabiaj te wszystkie zaległości :roll: Fajnie to jest tylko przez chwile :eviltong::razz:

Posted

[quote name='Russellka']Co ty mi tu takie propozycyje dajesz ja jeszcze nieletnia :evil_lol:
Ja też nieletnia :evil_lol:.
Ale na przyszłość daleką już piszę :razz:.
A ja właśnie piję herbatkę malinową (:evil_lol:)...
Może coś mi się poprawi :placz:.

Posted

AngelsDream napisał(a):
A kto każe nadrabiać ;)?

Nauczyciele :evil_lol::diabloti:

Klaudysiaczek napisał(a):
Ja też nieletnia :evil_lol:.
Ale na przyszłość daleką już piszę :razz:.
A ja właśnie piję herbatkę malinową (:evil_lol:)...
Może coś mi się poprawi :placz:.

Ty też chora? :shake:

Posted

Russellka napisał(a):
Nauczyciele :evil_lol::diabloti:

Taak, nauczyciele każą nadrabiać co do zdania :shake:.

Ty też chora? :shake:

Niestety :-(

A dziś kupiłam gazetkę MP i jeszcze chcę kupić PP, ale czy ktoś wie kiedy wychodzi?? :lol:
Sorki, że pytanie nie na temat :oops:

Posted

Russellka napisał(a):
Nie ma za co :D Ja nie wiem niestety i też kupuję wtedy kiedy już przeczytam MP, bo wolę własnie MP :evil_lol:

Ja też wolę stanowczo MP, a PP widziałam w sklepie, tylko stare wydanie, a chciałabym kupić już nowe :p. Zresztą, nie wiem czy jest jeszcze to stare...:roll:

Posted

Tinka:) napisał(a):
a ja wolę PP... w mp są często totalne bzdury, nie podoba mi się jak opisują rasy i jest.. mniej treściwa... PP jest bardziej zbliżone do kynologicznego psa, a mp do psiego bravo :evil_lol:

A co jest nie tak w opisach rasy? Pytam, bo jak są tam bzdury to przestanę czytać :p.

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
A co jest nie tak w opisach rasy? Pytam, bo jak są tam bzdury to przestanę czytać :p.

nie że w opisach ras, tylko ogólnie ;) np że psy nie pochodzą od wilków! i nie mogą mieć ich instynktów= całkowita zmiana postępowania z nimi... ani słowa o tym, że jedni myslą tak a drudzy inaczej czy coś takiego, po prostu narzucony tok myślenia. Albo wywiady z gwiazdami- przesada:diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):
nie że w opisach ras, tylko ogólnie ;) np że psy nie pochodzą od wilków! i nie mogą mieć ich instynktów= całkowita zmiana postępowania z nimi... ani słowa o tym, że jedni myslą tak a drudzy inaczej czy coś takiego, po prostu narzucony tok myślenia. Albo wywiady z gwiazdami- przesada:diabloti:

Ty to dziwna jesteś :evil_lol: Mi tez nie wszystko się tam podoba, ale na coś co mi się nie podoba trochę sie powkurzam i daje se spokój, bo jak nie jedni to drudzy cos głupiego wymyślą :lol::p