Russellka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Kinia napisał(a):Bardzo jej pasuje! Dzięki :loveu::loveu::loveu: Klaudysiaczek napisał(a):I to jak bardzo :loveu:. Witamy się po raz pierwszy w ogóle :loveu::lol:. Witamy się! :multi::multi::loveu::loveu::multi: grrrond napisał(a):cześć!!! śliczna obróżka!! ja myślę, że może i coś temu mojemu nowego wymyśle ;) Pewnie, warto :cool3: Bonsai napisał(a):Śliczna obróżka na ślicznej psince! Dziękiiiiii :loveu::loveu: Quote
M&T Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 obróżka prześliczna :loveu: a mina rozweselająca skutecznie działa :evil_lol::evil_lol: Quote
Russellka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 M&T napisał(a):obróżka prześliczna :loveu: a mina rozweselająca skutecznie działa :evil_lol::evil_lol: Dankiii :loveu: Ja też ile razy ją widze to przynajmniej się uśmiecham :lol::evil_lol: Sallcia napisał(a):obrózka idealna dla niej.:loveu: Chyba raczej "idealnie! Idziemy na spacer!" - świat w oczach Kody gdy widzi smyczkę i obróżkę na smyczce :diabloti: Quote
Illusion Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Russellka napisał(a):Chyba raczej "idealnie! Idziemy na spacer!" - świat w oczach Kody gdy widzi smyczkę i obróżkę na smyczce :diabloti: Kodzie też odbija szajba jak widzi smycz? :lol: Moja Tośka jak tylko zobaczy, że wyciągam smycz to zaczyna biegać jak szalona ode mnie do drzwi i z powrotem, potem jeszcze poskacze, podrapie, krótko mówiąc zachowuje się tak, jakby na spacer nie wychodziła przez dobry miesiąc. Nie wiedzieć czemu podobnie się zachowuje jak zaczynam się czesać :cool3:. Odkąd mam psa dokładnie mogę obserwować, jak te zwierzaki świetnie wszystko ze sobą kojarzą :lol:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Moja koleżanka ma psa (yorka), który słowami ''Na dwór?'' reaguje kiwnięciem głowy. I to cały czas... :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mój Gram na ''idziemy?'' szaleje : P a na widok smyczy siada i czeka aż mu zapnę:razz: sama go tego nauczyłam:loveu::diabloti: Quote
Russellka Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Malina. napisał(a):Kodzie też odbija szajba jak widzi smycz? :lol: Moja Tośka jak tylko zobaczy, że wyciągam smycz to zaczyna biegać jak szalona ode mnie do drzwi i z powrotem, potem jeszcze poskacze, podrapie, krótko mówiąc zachowuje się tak, jakby na spacer nie wychodziła przez dobry miesiąc. Nie wiedzieć czemu podobnie się zachowuje jak zaczynam się czesać :cool3:. Odkąd mam psa dokładnie mogę obserwować, jak te zwierzaki świetnie wszystko ze sobą kojarzą :lol:. Mega szajba nie, ale zaczyna piszczeć, ponaglać mnie i prowadzi do drzwi :lol: A widać baaaardzo dokładnie :evil_lol: Klaudysiaczek napisał(a):Moja koleżanka ma psa (yorka), który słowami ''Na dwór?'' reaguje kiwnięciem głowy. I to cały czas... :diabloti: Leniwiec znaczy się :diabloti: szczekać i biegać mu się nie chce :evil_lol: Tinka:) napisał(a):mój Gram na ''idziemy?'' szaleje : P a na widok smyczy siada i czeka aż mu zapnę:razz: sama go tego nauczyłam:loveu::diabloti: Oooo u mnie Koda jak słyszy słowo "spacerek" bądź "spacer" bądź "idziemy na spacer" to się zaczyna cieszyć a potem jest to, co już opisałam :evil_lol::lol: Waxy napisał(a):Hej gdzie sie podziewacie? :mad: Tutaaaaj! :multi::multi::multi: Quote
AngelsDream Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A Baaj nie robi nic... Stoi i czeka aż się mu założy smycz. Czasami dziwi się, że każe mu się podejść. Quote
Unbelievable Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 AngelsDream napisał(a):A Baaj nie robi nic... Stoi i czeka aż się mu założy smycz. Czasami dziwi się, że każe mu się podejść. gram siedzi i czeka ale wszystko się w nim gotuje i czasem te siedzenie wygląda tak, że przekłada co chwilę doopę z miejsca na miejsce cały czas siedząc:evil_lol: tak samo przy powitaniu, ale wtedy w nagrodę pozwalam mu trochę poskakać, wiem, bardzo wychowawcza postawa:evil_lol: Quote
Pestka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Benek na widok smyczy skacze i biega wokół mnie ;) Zapraszamy na nowe zdjęcia. Quote
infers Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Lena na widok szelek ucieka gdzie może:diabloti: Quote
Bonsai Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mój Piegus też robi tańce - wygibańce na widok smyczy i szelek. Może kiedyś to uchwycę. :) Quote
eria Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 http://img127.imageshack.us/img127/7657/57852059di3.jpg śliczności :loveu::loveu: może by tak więcej fot ? :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Bardzo podoba mi się nowy komplet. Ja chyba kiedys coś miałam z tej firmy (Frog), ale juz nie pamiętam. Kolorek pasuje jak najbardziej! Pzdr. Quote
Russellka Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='AngelsDream']A Baaj nie robi nic... Stoi i czeka aż się mu założy smycz. Czasami dziwi się, że każe mu się podejść. Po Baaju bardziej bym się spodziewała wskoczenia na żyrandol :evil_lol: [quote name='Tinka:)']gram siedzi i czeka ale wszystko się w nim gotuje i czasem te siedzenie wygląda tak, że przekłada co chwilę doopę z miejsca na miejsce cały czas siedząc:evil_lol: tak samo przy powitaniu, ale wtedy w nagrodę pozwalam mu trochę poskakać, wiem, bardzo wychowawcza postawa:evil_lol: Haa, ja też lubię, jak Koda po mnie skacze przy witaniu :diabloti: [quote name='Kinguska']Benek na widok smyczy skacze i biega wokół mnie ;) Zapraszamy na nowe zdjęcia. :p [quote name='infers1995']Lena na widok szelek ucieka gdzie może:diabloti: Wiedziałam że bijesz psy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Bonsai']Mój Piegus też robi tańce - wygibańce na widok smyczy i szelek. Może kiedyś to uchwycę. :) Koniecznie to nagraj :lol: [quote name='eria']http://img127.imageshack.us/img127/7657/57852059di3.jpg śliczności :loveu::loveu: może by tak więcej fot ? :cool3: Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Staram się ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie :oops: [quote name='Asiaczek']Bardzo podoba mi się nowy komplet. Ja chyba kiedys coś miałam z tej firmy (Frog), ale juz nie pamiętam. Kolorek pasuje jak najbardziej! Pzdr. Na razie jestem baaardzo zadowololna, obróżka ładnie się układa, smycz też całkiem wygodna i ogólnie to miodzio :loveu: Quote
Illusion Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Tinka:) napisał(a): tak samo przy powitaniu, ale wtedy w nagrodę pozwalam mu trochę poskakać, wiem, bardzo wychowawcza postawa:evil_lol: Moja przy powitaniu strasznie skacze, jak wracam do domu to mama zawsze otwiera drzwi i wybiega do mnie komitet powitalny w postaci Tosi :loveu:. Wiele szkód przez takie skakanie to raczej nie narobi, gorzej jakby była dogiem niemieckim :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A Sajdunia grzecznie stoi przy drzwiach i czeka aż się jej zapnie obróżkę. Za to przy powitaniu mnie podgryza i po baskowemu burczy (ale to po dłuższej nieobecności) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jakie burczy, jakie burczy... śpiewa! I się cieszy... Pzdr. Quote
M&T Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 przyszliśmy się przywitać :loveu::loveu: Quote
Inkaa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 U nas przy każdym chwyceniu smyczy jest pełne skupienie, bo od pewnego czasu mamy taki system spacerek -> zapięcie na smycz -> wykonanie kilku komend (jaki ten mój pies jest zniewolony i biedny. :diabloti:) Quote
Russellka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Wyjezdzałam do Nowego Sącza z chórem, ale już jestem i będę was od czasu do czasu męczyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts