Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia napisał(a):
Bardzo jej pasuje!

Dzięki :loveu::loveu::loveu:

Klaudysiaczek napisał(a):
I to jak bardzo :loveu:.
Witamy się po raz pierwszy w ogóle :loveu::lol:.

Witamy się! :multi::multi::loveu::loveu::multi:

grrrond napisał(a):
cześć!!!

śliczna obróżka!!

ja myślę, że może i coś temu mojemu nowego wymyśle ;)

Pewnie, warto :cool3:

Bonsai napisał(a):
Śliczna obróżka na ślicznej psince!

Dziękiiiiii :loveu::loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
obróżka prześliczna :loveu:
a mina rozweselająca skutecznie działa :evil_lol::evil_lol:

Dankiii :loveu: Ja też ile razy ją widze to przynajmniej się uśmiecham :lol::evil_lol:

Sallcia napisał(a):
obrózka idealna dla niej.:loveu:

Chyba raczej "idealnie! Idziemy na spacer!" - świat w oczach Kody gdy widzi smyczkę i obróżkę na smyczce :diabloti:

Posted

Russellka napisał(a):
Chyba raczej "idealnie! Idziemy na spacer!" - świat w oczach Kody gdy widzi smyczkę i obróżkę na smyczce :diabloti:

Kodzie też odbija szajba jak widzi smycz? :lol: Moja Tośka jak tylko zobaczy, że wyciągam smycz to zaczyna biegać jak szalona ode mnie do drzwi i z powrotem, potem jeszcze poskacze, podrapie, krótko mówiąc zachowuje się tak, jakby na spacer nie wychodziła przez dobry miesiąc. Nie wiedzieć czemu podobnie się zachowuje jak zaczynam się czesać :cool3:.
Odkąd mam psa dokładnie mogę obserwować, jak te zwierzaki świetnie wszystko ze sobą kojarzą :lol:.

Posted

Malina. napisał(a):
Kodzie też odbija szajba jak widzi smycz? :lol: Moja Tośka jak tylko zobaczy, że wyciągam smycz to zaczyna biegać jak szalona ode mnie do drzwi i z powrotem, potem jeszcze poskacze, podrapie, krótko mówiąc zachowuje się tak, jakby na spacer nie wychodziła przez dobry miesiąc. Nie wiedzieć czemu podobnie się zachowuje jak zaczynam się czesać :cool3:.
Odkąd mam psa dokładnie mogę obserwować, jak te zwierzaki świetnie wszystko ze sobą kojarzą :lol:.

Mega szajba nie, ale zaczyna piszczeć, ponaglać mnie i prowadzi do drzwi :lol: A widać baaaardzo dokładnie :evil_lol:

Klaudysiaczek napisał(a):
Moja koleżanka ma psa (yorka), który słowami ''Na dwór?'' reaguje kiwnięciem głowy. I to cały czas... :diabloti:

Leniwiec znaczy się :diabloti: szczekać i biegać mu się nie chce :evil_lol:

Tinka:) napisał(a):
mój Gram na ''idziemy?'' szaleje : P a na widok smyczy siada i czeka aż mu zapnę:razz: sama go tego nauczyłam:loveu::diabloti:

Oooo u mnie Koda jak słyszy słowo "spacerek" bądź "spacer" bądź "idziemy na spacer" to się zaczyna cieszyć a potem jest to, co już opisałam :evil_lol::lol:

Waxy napisał(a):
Hej gdzie sie podziewacie? :mad:

Tutaaaaj! :multi::multi::multi:

Posted

AngelsDream napisał(a):
A Baaj nie robi nic... Stoi i czeka aż się mu założy smycz. Czasami dziwi się, że każe mu się podejść.

gram siedzi i czeka ale wszystko się w nim gotuje i czasem te siedzenie wygląda tak, że przekłada co chwilę doopę z miejsca na miejsce cały czas siedząc:evil_lol: tak samo przy powitaniu, ale wtedy w nagrodę pozwalam mu trochę poskakać, wiem, bardzo wychowawcza postawa:evil_lol:

Posted

[quote name='AngelsDream']A Baaj nie robi nic... Stoi i czeka aż się mu założy smycz. Czasami dziwi się, że każe mu się podejść.
Po Baaju bardziej bym się spodziewała wskoczenia na żyrandol :evil_lol:

[quote name='Tinka:)']gram siedzi i czeka ale wszystko się w nim gotuje i czasem te siedzenie wygląda tak, że przekłada co chwilę doopę z miejsca na miejsce cały czas siedząc:evil_lol: tak samo przy powitaniu, ale wtedy w nagrodę pozwalam mu trochę poskakać, wiem, bardzo wychowawcza postawa:evil_lol:
Haa, ja też lubię, jak Koda po mnie skacze przy witaniu :diabloti:

[quote name='Kinguska']Benek na widok smyczy skacze i biega wokół mnie ;)

Zapraszamy na nowe zdjęcia.
:p

[quote name='infers1995']Lena na widok szelek ucieka gdzie może:diabloti:
Wiedziałam że bijesz psy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Bonsai']Mój Piegus też robi tańce - wygibańce na widok smyczy i szelek. Może kiedyś to uchwycę. :)
Koniecznie to nagraj :lol:

[quote name='eria']http://img127.imageshack.us/img127/7657/57852059di3.jpg
śliczności :loveu::loveu:
może by tak więcej fot ? :cool3:
Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Staram się ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie :oops:

[quote name='Asiaczek']Bardzo podoba mi się nowy komplet. Ja chyba kiedys coś miałam z tej firmy (Frog), ale juz nie pamiętam. Kolorek pasuje jak najbardziej!
Pzdr. Na razie jestem baaardzo zadowololna, obróżka ładnie się układa, smycz też całkiem wygodna i ogólnie to miodzio :loveu:

Posted

Tinka:) napisał(a):
tak samo przy powitaniu, ale wtedy w nagrodę pozwalam mu trochę poskakać, wiem, bardzo wychowawcza postawa:evil_lol:

Moja przy powitaniu strasznie skacze, jak wracam do domu to mama zawsze otwiera drzwi i wybiega do mnie komitet powitalny w postaci Tosi :loveu:. Wiele szkód przez takie skakanie to raczej nie narobi, gorzej jakby była dogiem niemieckim :evil_lol:.

Posted

U nas przy każdym chwyceniu smyczy jest pełne skupienie, bo od pewnego czasu mamy taki system
spacerek -> zapięcie na smycz -> wykonanie kilku komend (jaki ten mój pies jest zniewolony i biedny. :diabloti:)