Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozwalam sobie przekleić z ogólnego wątku Krzyczek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9094462#post9094462 żeby psiak był lepiej widoczny

:placz::placz::placz:

Sznaucer.
Pies starszy....ale łagodny.
Prosimy o pomoc w szukaniu właściciela lub nowego domu.

Terrier ruski lub sznaucer olbrzym - ma strasznego gluta i wymaga pilnej opieki medycznej. Moze jacys milosnicy rasy mu pomoga?

KTO MOŻE POMÓC?????
:placz::placz::placz:

Posted

Dziewczyny z tego co ja wiem to psiak jest starszy.
Kiedy przyjechał to sama skóra i kości tyle, że przez jego kudłatą sierść nie było tego widać bardzo.
No a teraz widzę, że ma tego gluta :placz: :placz: :placz:
I to jakiego gluta :shake:

Napiszcie do Kierownik na gg 4663956
Odpowie na każde wasze pytanie.

Posted

weszka napisał(a):
KTO MOŻE DAĆ TYMCZAS??? ALBO POMÓC I ZABRAĆ PSA DO HOTELU... wiem wiem pieniądze... ale może wspólnymi siłami damy radę???? Pies gaśnie :(:(:(

Ofiaruje na poczatek 300 pln na hotelik sznaucerka, ale co dalej:-(

Posted

asia-s :loveu:
Dla niego chyba odpowiedniejsza by była klinika :roll: bo wymaga leczenia. Dałybyście radę coś wykombinować?
No dalej jak zawsze - trochę ryzyka, wielka niewiadoma, ogłoszenia i szukanie domu lub chociaż DT.

Posted

Data zaginięcia: 24.09.07r.
Miejsce zaginięcia: Warszawa - białołęka okolice ul. Mehoffera
W dniu 24.09.07r. zaginął roczny czarny terier rosyjski(podobny do sznaucera olbrzyma)w okolicach ul.Mehoffera. Wabi się Grisza. Bardzo proszę osoby które może widziały takiego pieska lub wiedzą w jakim miejscu się znajduje o kontakt
0 698 624 786
Kontakt: 0 698 624 786

Data zaginięcia: 25.10.2007
Miejsce zaginięcia: Józefosław
25.10 rano zaginął nam czarny terier rosyjski z obciętą krótko brodą, wysoki, łagodny, śliczny. już bardzo tęsknimy..prosimy o wszelkie informacje. obiecujemy nagrodę
Kontakt: 605417233

Posted

[quote name='ruda76']Data zaginięcia: 24.09.07r.
Miejsce zaginięcia: Warszawa - białołęka okolice ul. Mehoffera
W dniu 24.09.07r. zaginął roczny czarny terier rosyjski(podobny do sznaucera olbrzyma)w okolicach ul.Mehoffera. Wabi się Grisza. Bardzo proszę osoby które może widziały takiego pieska lub wiedzą w jakim miejscu się znajduje o kontakt
0 698 624 786
Kontakt: 0 698 624 786

Data zaginięcia: 25.10.2007
Miejsce zaginięcia: Józefosław
25.10 rano zaginął nam czarny terier rosyjski z obciętą krótko brodą, wysoki, łagodny, śliczny. już bardzo tęsknimy..prosimy o wszelkie informacje. obiecujemy nagrodę
Kontakt: 605417233

to na pewno nie pies z tych ogłoszeń - on w Krzyczkach jest znacznie dłużej :shake: