Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[I][B]hahahaa teraz dopiero uwierzyłam, że ona faktycznie traci musk na spacerach :evil_lol: i mega wkur.....co szczeka/piszczy :diabloti: wycięłabym struny swojemy psu gdyby tak szczekał :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Amber']To nie kupuj nigdy dobermana :eviltong:[/QUOTE]

[I][B]Ale Jari to pewnie ma taki gruby głos, a ona ma taki strasznie piskliwy :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='jonQuilla']wolałabym decybele... Salsa też ma piskliwy głos i mnie trzęsie jak muszę słuchać jej ujadania a ujada dość dużo :roll:[/QUOTE]

[I][B]o to to to :diabloti:
[/B][/I]

Posted

moje pieski na szczęście , nie mają zwyczaju drzeć ryja jak się bawimy. Bo by zabawy nie było :diabloti:
Serio drażni mi to strasznie , jak tak pies ryja drze przy aportowaniu. Od razu mam ochotę skrócić o główkę.

Posted

[quote name='Vectra']moje pieski na szczęście , nie mają zwyczaju drzeć ryja jak się bawimy. Bo by zabawy nie było :diabloti:
Serio drażni mi to strasznie , jak tak pies ryja drze przy aportowaniu. Od razu mam ochotę skrócić o główkę.[/QUOTE]
[I][B]a nie prawda bo na jakimś filmiku słyszałam jak przy broomerze darł ktoś ryja tylko nie wiem kto to był :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]a nie prawda bo na jakimś filmiku słyszałam jak przy broomerze darł ktoś ryja tylko nie wiem kto to był :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
ale ja byłam w domu :grins: i pisałam , ze drą się tylko jak się same bawią :eviltong:
filmik kręciłam z pięterka :grins:

i nie przy boomerze , a przy jaju i nie ktoś tylko coś , zwane Emila :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Ściemniasz. Masz niewychowane psy :shake: :lol:[/QUOTE]
i nie pracujące !!! to prawda , lenie zasrane , na moją kasę tylko lecą :angryy:
a same tylko przyjemności ... las i las.

Posted

[quote name='Amber']I na dodatek tylko Marysia jest staffikiem :evil_lol:[/QUOTE]
jeszcze jest staffikiem , niech się cieszy :evil_lol:
ale za jakiś czas , wróci do lasu :diabloti:

Posted

Brum na prawdę szczeka tylko jak się mocno podjara i jej na to pozwolę. Jak mi drze ryja przy czymś innym niż przy takiej randomowej zabawie i głupawce, to ją opieprzam. A jak szczeknie czasem bo jej się coś nie podoba, to szczeka ładnie. Inaczej bym jej główkę złamała :grins:

ale mnie wkurzyła sraka przed chwila -.- wypuściłam ją na siku, zrobiła co miała, wołam ją a ta ma mnie w dupie :roll: powołałam sobie tak parę razy i poszłam do niej, wzięłam za wsiarz i zaprowadziłam do domu :grins: teraz siedzi w klatce. Niech sobie przemyśli.

Posted

[quote name='Unbelievable']

ale mnie wkurzyła sraka przed chwila -.- wypuściłam ją na siku, zrobiła co miała, wołam ją a ta ma mnie w dupie :roll: powołałam sobie tak parę razy i poszłam do niej, wzięłam za wsiarz i zaprowadziłam do domu :grins: teraz siedzi w klatce. Niech sobie przemyśli.[/QUOTE]

jak mnie wnerwia takie coś, to wiem tylko ja :diabloti: bo mój piesek zdaje się nie wie, albo lubi zapominać ;)

Posted

za siwienie są odpowiedzialne geny i nie ma NIKT na to wpływu :)
Tak samo jest u ludzi ... moja babcia w wieku 70 lat nie miała ani jednego siwego włosa , a mój TZ w wieku 22 lat miał ich już bardzo dużo.