Unbelievable Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 ten lepszy [url]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=n3oConCeNJI&NR=1[/url] :loveu: Quote
NightQueen Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Aleks89'][URL]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ioP1OoBz-co[/URL] A tititi jaki mądrusi i jaki słodziutki:loveu:[/QUOTE] zarąbisty :loveu: to nie czasem rassmo? Quote
Vectra Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Unbelievable']pies przybija łapami w tą ruchomą część i uruchamiają się takie "młoteczki" które piłkę wybijają- dla staffików do zabawy tako się nie nadaje na pewno, zbyt niebezpieczne, za dużo możliwych urazów [/QUOTE] Marysi tatuś czynnie uprawiał ten sport :) dla staffika wszystko co robi , jest niebezpieczne i ma dużo możliwych urazów ;) mnie chodziło jak jest zbudowana ta machina , a nie co robi ... bo to wiem ;) co robi Jest to kupione czy da się zrobić ? pytam czysto ciekawie Quote
Unbelievable Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 można można, jak jest budowane dokładnie nie mam pojęcia, ta maszyna była robiona przez kogoś w domu, tylko to spory koszt (koło 600-700zł) [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/319033_430096143710456_1009214972_n.jpg[/IMG] Quote
rossa_ Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Biedna Brum:-( Przecież tak ładnie biegała flyball:placz: Długo Ci zajęło nauczenie jej tego?;) Podoba mi się ten "trup", ale to chyba jeszcze nie ten level u mojego psa w umiejętności spoczywania w bezruchu:evil_lol: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=Fk-I38tzvfo&feature=relmfu[/URL] a to jest świetne:loveu: i ten jazgot jakby dostał kopa z buta:eviltong: Quote
Vectra Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Byłam ciekawa na jakiej zasadzie to jest zbudowane ;) tego [url]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=n3oConCeNJI&NR=1[/url] nigdy nie dała bym staffikowi Franiowi , bo by poprawił tą machinę , po stafficzemu ;) :evil_lol: zrobił by mix boomera z aportowaniem ;) ale fajowe jak się komuś piłką rzucać nie chce. Quote
necianeta89 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 bosh, chce tą maszyne, a raczej mój pies, miałabym go z głowy na cały dzień :diabloti: Quote
Aleks89 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Vectra']Byłam ciekawa na jakiej zasadzie to jest zbudowane ;) tego [URL]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=n3oConCeNJI&NR=1[/URL] nigdy nie dała bym staffikowi Franiowi , bo by poprawił tą machinę , po stafficzemu ;) :evil_lol: zrobił by mix boomera z aportowaniem ;) ale fajowe jak się komuś piłką rzucać nie chce.[/QUOTE] Jakbyś to zalała betonem to może dałoby rade:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 umysł niektórych staffików , nie zezwala na tego typu zabawki .... musiała by być jednostka z zerowym ilorazem inteligencji , by czekała pokornie aż maszyna wywali piłkę. Może ze 2 -3 razy by poczekał przeanalizować rozwój wydarzeń... a potem by urozmaicił grę i nadał jej tempo. Bardziej sprawdziło by się w wersji , tej co pytałam jak budowa ...ale na zasadzie - wsadzić nacisnąć - boom piłka leci ... Bo zabawa jest wtedy jak coś się dzieje , a czym dzieje się szybciej tym weselej. Quote
nick_ Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 a teraz ja z innej beczki.. Unbl.. do kiedy Twoj Gram byl na lince? rzecz jasna mam na mysli lata.. Quote
jonQuilla Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 nie chcę Cię straszyć ale chyba pies Ci zdechł ... pozdrawiam :) Quote
Unbelievable Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='nick_']a teraz ja z innej beczki.. Unbl.. do kiedy Twoj Gram byl na lince? rzecz jasna mam na mysli lata..[/QUOTE] jakoś do 3 lat na każdym spacerze, później zaczęliśmy chodzić na agility, odpinałam mu linkę jak coś z nim robiłam i widziałam ze nie ucieknie, odważałam się głównie przy tym jak uczyłam go aportować i zostawać w miejscu, no i spuszczałam go jak było dużo śniegu i -20 na dworze, wtedy nie miał ochoty uciekać :evil_lol: i jakoś to poszło dalej [quote name='jonQuilla']nie chcę Cię straszyć ale chyba pies Ci zdechł ... pozdrawiam :)[/QUOTE] <płacze rzewnymi łezkami> ktoś zna fajny miot borderów? :grins: Quote
Vectra Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 idź na PWP , coś Ci dobiorą :evil_lol: pamiętam taki temat , jak dziewczyna chciała adoptować psiaka (jest stosowny dział) wypisała wytyczne , z naciskiem że piesek ma być maleńki .. taki do łydki max ... to wklejano jej 50 -70 kg molosy.Mały też podobno pojęcie względne. Napisz że chcesz biłdeła , młodego , suczkę musowo .. będziesz ją chudo trzymać , szkolić wyczynowo , będzie miała klatkę i takie tam ;) Bo nudno na tym dogo szalenie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 a dopisac ze poprzedniego oddalam bo sie nie sprawdzil a nie mam kasy na nowego? :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Unbelievable']a dopisac ze poprzedniego oddalam bo sie nie sprawdzil a nie mam kasy na nowego? :evil_lol:[/QUOTE] Ja myślę , że jak napiszesz. Że oddałaś to rodowodowe ścierwo , bo spać nie mogłaś , jeść ani myśleć ... tylko patrząc na tego snobistycznego pieska .. same łzy cisnęły Ci się po policzkach .. że on tu rasowy , a tyle głodnych bid w schroniskach - że nie wytrzymałaś i musisz mieć adopcyjnego. Może Ci wybaczą :) w tą stronę prędzej , masz szansę ... Napiszesz , że sie zreformowałaś , bo to przez te słitaśne foto blogi tak ci w głowie namieszano .. Dasz radę !!!! Quote
Unbelievable Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='Vectra']Ja myślę , że jak napiszesz. Że oddałaś to rodowodowe ścierwo , bo spać nie mogłaś , jeść ani myśleć ... tylko patrząc na tego snobistycznego pieska .. same łzy cisnęły Ci się po policzkach .. że on tu rasowy , a tyle głodnych bid w schroniskach - że nie wytrzymałaś i musisz mieć adopcyjnego. Może Ci wybaczą :) w tą stronę prędzej , masz szansę ... Napiszesz , że sie zreformowałaś , bo to przez te słitaśne foto blogi tak ci w głowie namieszano .. Dasz radę !!!![/QUOTE] no to nic tylko smażyć posta :grins: a serio, to chyba niestety galeria i niecenzuralne pw wysyłane do cioteczek rozsyłających rzewne wiadomości mogą mnie spalić :< edit: smażyć i spalić? chyba jestem głodna :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 tak przy okazji PwP Wczoraj ładnie wkleiłam sobie do podpisu tekst (widać poniżej :evil_lol:), a 5 min później otrzymałam standardowo wiadomość z zaproszeniem na bazarek, odpisałam grzecznie że sobie TAKICH wiadomości nie życzę i że mam to ewidentnie wpisane w podpisie, dostałam odpowiedź [QUOTE]Pewnie życzysz sobie tylko wiadomości, że wszystkie psy są zdrowe, najedzone. Jedną z [B]istotnych form pomocy [COLOR=#ff0000]psom [/COLOR][/B]są bazarki. Twój wpis w sygnaturze jest nie na miejscu w sytuacji, kiedy przynależysz do tego forum. [/QUOTE] także dowiedziałam się że będąc uczestnikiem tego forum MUSZĘ odbierać wiadomości tego typu i MUSZĘ kupować na każdym bazarku, a mój podpis jest nie na miejscu :-( Quote
Unbelievable Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Idź coś zjedz może. :lol:[/QUOTE] już dawno zjadłam, jeszcze schudnę, i będę do psa pasować, i co wtedy :grins::evil_lol: [quote name='NightQueen']tak przy okazji PwP Wczoraj ładnie wkleiłam sobie do podpisu tekst (widać poniżej :evil_lol:), a 5 min później otrzymałam standardowo wiadomość z zaproszeniem na bazarek, odpisałam grzecznie że sobie TAKICH wiadomości nie życzę i że mam to ewidentnie wpisane w podpisie, dostałam odpowiedź także dowiedziałam się że będąc uczestnikiem tego forum MUSZĘ odbierać wiadomości tego typu i MUSZĘ kupować na każdym bazarku, a mój podpis jest nie na miejscu :-([/QUOTE] co za bezczelność :roll: Quote
dog193 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='Unbelievable']już dawno zjadłam, jeszcze schudnę, i będę do psa pasować, i co wtedy :grins::evil_lol: [/QUOTE] To twój pies jest chudy? Pewnie leczysz się z kompleksów w ten sposób :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='dog193']To twój pies jest chudy? Pewnie leczysz się z kompleksów w ten sposób :diabloti:[/QUOTE] szczerze mówiąc to tylko czekałam od długieeeego czasu jak ktoś z czymś takim wyleci :grins: o dziwo moi znajomi jeszcze się nie odważyli, za to dogo wszczęło alarm :diabloti: uwaga uwaga, chcesz mieć chudego psa, musisz być chudy! :grins: tylko po co ;) myślę za psa i myślę za siebie, psu tej krzywdy co samej sobie nie mam zamiaru robić :grins: Quote
NightQueen Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='Unbelievable'] co za bezczelność :roll:[/QUOTE] żaenada... oczywiście odpisałam co o tym sądzę i już odpowiedzi nie dostałam - na szczęście :evil_lol: Ludzie z PwP normalnie mnie przerażają, fanatyzm nie jest zdrowy :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='Unbelievable']szczerze mówiąc to tylko czekałam od długieeeego czasu jak ktoś z czymś takim wyleci :grins: o dziwo moi znajomi jeszcze się nie odważyli, za to dogo wszczęło alarm :diabloti:[B] uwaga uwaga, chcesz mieć chudego psa, musisz być chudy![/B] :grins: tylko po co ;) myślę za psa i myślę za siebie, psu tej krzywdy co samej sobie nie mam zamiaru robić :grins:[/QUOTE] serio? nie wiedziałam.... od dzisiaj tuczę psa! oj już sobie wyobrażam Salsę z tą jej małą głową i ogromniastym odwłokiem jak u krowy :loveu: będzie piękna Quote
Unbelievable Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='jonQuilla']serio? nie wiedziałam.... od dzisiaj tuczę psa! oj już sobie wyobrażam Salsę z tą jej małą głową i ogromniastym odwłokiem jak u krowy :loveu: będzie piękna[/QUOTE] ja brum też muszę utuczyć, będzie pięknie skakać przez hopki :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='Unbelievable']ja brum też muszę utuczyć, będzie pięknie skakać przez hopki :loveu:[/QUOTE] w ogóle musisz sobie zadać pytanie czy Ty się ruszasz tak intensywnie...jeżeli nie to nie masz prawa zmuszać psa do wysiłku! :P Quote
Recommended Posts