Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/29stycznia12/DSC_6754copy.jpg[/url] jaki słodki pysiolek :loveu:
Ja czekam na info. jak się z Gramem dogadują ;)

Guest papillonek
Posted

[url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/29stycznia12/DSC_6754copy.jpg[/url]
Uwielbiam takie zezowate oka szczeniaków :loveu: Śliczna :D

Posted

Z Gramem jest fajnie, nie za bardzo się nią przejął, musi się nauczyć delikatniej z nią szarpać bo nią trochę pomiata :diabloti: uczyłam małej siadać i już prawie umie na komendę :) ładnie puszcza przy szarpaniu i na "ok" łapie szarpak z powrotem.
Chciałabym trochę pospać, ale oczywiście jak ja już zaczynam zasypiać to ona się budzi i zaczyna szaleć, a ja muszę pilnować czy nie gryzie stołu, metalowej nogi od krzesła lub jakichś kabli :roll: próbuje szczekać ale jej nie powalam. Zazwyczaj ładnie bawi się sama zabawkami, ale czasem próbuje wskakiwać na łóżko do mnie, albo jak wyżej szuka innych rozrywek :diabloti:
po co ludziom szczeniaki :mdleje:

Posted

[quote name='Unbelievable']Z Gramem jest fajnie, nie za bardzo się nią przejął, musi się nauczyć delikatniej z nią szarpać bo nią trochę pomiata :diabloti: uczyłam małej siadać i już prawie umie na komendę :) ładnie puszcza przy szarpaniu i na "ok" łapie szarpak z powrotem.
Chciałabym trochę pospać, ale oczywiście jak ja już zaczynam zasypiać to ona się budzi i zaczyna szaleć, a ja muszę pilnować czy nie gryzie stołu, metalowej nogi od krzesła lub jakichś kabli :roll: próbuje szczekać ale jej nie powalam. Zazwyczaj ładnie bawi się sama zabawkami, ale czasem próbuje wskakiwać na łóżko do mnie, albo jak wyżej szuka innych rozrywek :diabloti:
po co ludziom szczeniaki :mdleje:[/QUOTE]

Do klatki ją :diabloti:

Ja chce szczeniaczka :placz:

Posted

[quote name='Unbelievable']do klatki ją powoli przyzwyczajam, jak wychodzę z pokoju to ją zamykam ale trochę jęczy więc nie mogę na długo ;)

powodzenie się zdecydowanie przyda :diabloti:[/QUOTE]

Możesz zawsze spać z nią w klatce, same korzyści - nic nie zje, nie porazi jej prąd i nie bedzie jęczeć :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']
nie wiem, po co Tobie?:diabloti:
[quote name='Justa']Ja chce szczeniaczka :placz:[/QUOTE]
Ja bede sie zapierac rękami i nogami przed szczeniaczkami:mad:
[quote name='Bewarka']szczeniaczki są kochane :eviltong:[/QUOTE]
szczeniaczki to złłłłłłłłłłłłłoooooooo:diabloti:
[quote name='C&B'] Jednak nie ma to jak dorosły pies :diabloti:
[/QUOTE]
Amen:evil_lol:

[quote name='Justa']Możesz zawsze spać z nią w klatce, same korzyści - nic nie zje, nie porazi jej prąd i nie bedzie jęczeć :diabloti:[/QUOTE]
o i to jest pomysł:diabloti:

sunia śliczna, ale czekamy na więcej fotek, moze teraz jakiś takich w parze z Gramem:cool3:

Guest papillonek
Posted

[quote name='Unbelievable']Z Gramem jest fajnie, nie za bardzo się nią przejął, musi się nauczyć delikatniej z nią szarpać bo nią trochę pomiata :diabloti: uczyłam małej siadać i już prawie umie na komendę :) ładnie puszcza przy szarpaniu i na "ok" łapie szarpak z powrotem.

Lubisz chyba robic sobie kłopoty :diabloti:
Potem będzie już tylko lepiej ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Szczeniaczki są słodkie, ale jednak dorosły pies to dorosły pies. :lol: Mam teraz różnicę Eris - Franek.[/QUOTE]

wypożyczyć Ci rudą ? bulgot to nie szczeniak :diabloti: aparat gębowy , nie ten

Posted

[quote name='Vectra']wypożyczyć Ci rudą ? bulgot to nie szczeniak :diabloti: aparat gębowy , nie ten[/QUOTE]

dokładnie :diabloti: bulgot nie weźmie do uzi na przykład blatu stolika :grins:

nie śpię jeszcze, muszę popilnować młodej ;) wsadziłam ją do klatki i zamknęłam, dostała kość ze skóry preparowanej, trochę jęczy ale krzyknęłam parę razy i jest lepiej, zupełnie odwrotnie niż u szczura ;) powinna zasnąć

Posted

[QUOTE] dokładnie :diabloti: bulgot nie weźmie do uzi na przykład blatu stolika :grins:[/QUOTE]Kurcze, Jari to już dawno nie szczeniak, a blat stołu nadal bierze do paszczy :evil_lol:

Dla mnie Miotła również stanie się bardziej interesująca w wieku ok. 7-10 miesięcy ;)