Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

„ Solo” rodowodowy staffik, którego zabraliśmy wczoraj ze schroniska we Wrocławiu .
( został znaleziony na jednej z wrocławskich ulic).
Jest starszym ok. 8-9 letnim psem bez oczka. ( brak oka to stara sprawa)
Solo jest super wesołym , przymilnym psem do ludzi ( typowy staffik).
Na spacerze nie zwraca większej uwagi na inne psy. Przy bezpośrednim kontakcie merda ogonem ale zachowuje dystans, jest raczej ostrożny . Być może spowodowane jest to jego kalectwem i tym ,ze ma ograniczone pole widzenia.
Solo to typowy pies mieszkający w domu ( mieszkaniu) . Doskonale zna spanie w łóżku , sygnalizuje chęć wyjścia na spacer , bardzo dobrze jeździ autem.
Jest przesympatycznym wesołym staffikiem.
Solo miał mieć dom w Łodzi ale niestety chłopak , który chciał dać mu dom miał kilka dni temu wypadek . Sytuacja się strasznie skomplikowała a my nie mogliśmy pozostawić psa ani jednego dnia dłużej ( z racji swojego wieku i kalectwa nie rokował szans na adopcję).
Mieliśmy bardzo mało czasu ( kilka godzin) na znalezienie jakiegoś rozwiązania .
Solo potrzebuje nowego domu najlepiej bez innych psow ( napewno samców)
W sprawie Solo można się kontaktować ( Łódź)

tel.

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezeli Solo jest rodowodowy, to czy wiadomo kogo był? Czy wiadomo z jakiej hodowli pochodzi? Pytam, bo jakby tak się coś "przytrafiło" mojemu szczeniaczkowi to na 100% to ja bym mu najpierw pomogła... Moze hodowca nie wie co się z Solo dzieje?

Posted

Pysia napisał(a):
Jezeli Solo jest rodowodowy, to czy wiadomo kogo był? Czy wiadomo z jakiej hodowli pochodzi? Pytam, bo jakby tak się coś "przytrafiło" mojemu szczeniaczkowi to na 100% to ja bym mu najpierw pomogła... Moze hodowca nie wie co się z Solo dzieje?

hodowca nie jest zainteresowany:shake:nie zapisuje komu sprzedaje:roll:

Posted

Pies jest charakterystyczny z powodu braku oczka. Moze ktoś wsrod wrocławskich znajomych ,włascicieli staffikow popyta czy komus nie zaginął :roll:
Strata oczka to stara sprawa wiec moze komus wpadł w oko taki pies

Posted

dariaopole napisał(a):
kochani staffiki to wspaniale i kochane psiaki do tego on jest juz staruszkiem - niech sie ktos zlituje i da mu dom !!!!:placz:

daria czy Ty przypadkiem nie chciałas miec staffika:eviltong:

Posted

basiagk napisał(a):
Podnoszę tego bidulka. Ja tak lubię staffiki! To takie serdeczne stworzonka!

Dzięki Basiu ;) Solo mimo swojego kalectwa jest bardzo wesolutki, świetnie aportuje patyczki ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Kto pokocha staffika????:-(

andzia chyba nikt,:shake:bo jest starszy i mało atrakcyjny:roll:A takie starsze chrupki są wspaniałe sama wiem po Kilerze, ktorego los tez doswiadczył

Posted

andzia69 napisał(a):
no i gdzie on biedaczyna teraz jest????? mial tymczas tylko do dzisiaj...

biedaczyna zajmuje dom Heniowi a tamtemu marznie tyłek w kojcu:placz: