Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda76 napisał(a):
dzis lub w poniedziałek wraca do domu. Niestety bedzie w gipsie a mieszka sam więc nie nadaje się do opieki nad psem. :shake:
Poza tym boje sie juz takiej sytuacji, ze facet mieszka zupełnie sam ( nawet bez dziewczyny) i jesli cokolwiek mu się wydarzy to co z psem?

Nie mozna zakładac najgorszego, chłopak miał zwyczajnie pecha i dziekwoac bogu ze w ogole z tego wyszedł. Będzie w gipsie, cały? czy reka, noga? Wiele samotnych ludzi ma psa i na całe szczescie bo one dawaja im oparcie... zrobicie jak chcecie ;) ale nie skreslajcie go bo mieszka sam ;)

Posted

zaba ja nie chce fundowac psu co troche zmiany domu. To bardzo fajny pies i zasługuje na wspaniały dom na stare lata.
Ten chłopak wyraził chęc adoptowania go jak się tylko o nim dowiedział.
Ja od poczatku miałam jakies obawy i 100 pytan do niego i samej siebie czy da rade. ( nie dlatego, ze stanie mu sie krzywda tylko czy odpowiednio sie nim zajmie- pies to duza odpowiedzialnosc)
Ten wypadek i potem brak kontaktu ( z racji ze mieszka sam) dał mi do myślenia co by było gdyby....
Muszę miec pewnosc, ze oddaje psa do domu gdzie bedzie miał zapewnioną opiekę i bedzie bezpieczny wtedy i ja bedę spała spokojnie.

Posted

Tengusia napisał(a):
Solo chlopak nie bedzie mial gdzie spedzic swiat :(

Naprawdę nie mam pomyslu co z nim zrobic:placz:
Tyle staffikowcow na rożnych forach ale dla starszego , bezdomnego psa miejsca brak:shake:

Posted

Solo nadal szuka domu. To bardzo fajny psiak, ktory garnie się do człowieka.
Lubi podrozowac samochodem i toleruje koty w mieszkaniu.
Nie sprawia żadnych problemow pozostawiony sam w domu

Posted

dariaopole napisał(a):
biedny Solo, jakby był szczeniakiem to w 15 minut by sie domek znalazł :placz:

Daria to naprawdę cudowny pies, ktory wniesie mnostwo radości.
Do wszystkich się cieszy, wchodzi na kolana, jest łakomczuszkiem i chętnie towarzyszy przy jedzeniu przy czym nie jest nachalny.
Rozdaje buziaki , cieszy się do kotów;) i oczywiscie melduje się w łożku

Posted

Ruda76, dziekuje za wiadomosci o Solo, niestety sama go nie moge zabrac. Narazie jedyne co moge zrobic i juz wyslalam do mojego kochanego webmastera...to dodac ogloszenie na stronie o jego adopcji.

Trzymam kciuki za weterana ;)
pozdr.