Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Solo lobuziak potrzebuje domu na wczoraj !!! Quote
zaba14 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ruda76 napisał(a):dzis lub w poniedziałek wraca do domu. Niestety bedzie w gipsie a mieszka sam więc nie nadaje się do opieki nad psem. :shake: Poza tym boje sie juz takiej sytuacji, ze facet mieszka zupełnie sam ( nawet bez dziewczyny) i jesli cokolwiek mu się wydarzy to co z psem? Nie mozna zakładac najgorszego, chłopak miał zwyczajnie pecha i dziekwoac bogu ze w ogole z tego wyszedł. Będzie w gipsie, cały? czy reka, noga? Wiele samotnych ludzi ma psa i na całe szczescie bo one dawaja im oparcie... zrobicie jak chcecie ;) ale nie skreslajcie go bo mieszka sam ;) Quote
ruda76 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 zaba ja nie chce fundowac psu co troche zmiany domu. To bardzo fajny pies i zasługuje na wspaniały dom na stare lata. Ten chłopak wyraził chęc adoptowania go jak się tylko o nim dowiedział. Ja od poczatku miałam jakies obawy i 100 pytan do niego i samej siebie czy da rade. ( nie dlatego, ze stanie mu sie krzywda tylko czy odpowiednio sie nim zajmie- pies to duza odpowiedzialnosc) Ten wypadek i potem brak kontaktu ( z racji ze mieszka sam) dał mi do myślenia co by było gdyby.... Muszę miec pewnosc, ze oddaje psa do domu gdzie bedzie miał zapewnioną opiekę i bedzie bezpieczny wtedy i ja bedę spała spokojnie. Quote
zaba14 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ruda rozumie Cie! mam nadzieje ze psinka znajdzie szybciutko domek, staffiki to taka wspaniala rasa... ehh.. :loveu::loveu::loveu: Quote
ruda76 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Jutro Solo wraca do Łodzi i nie mam pomysłu co dalej... Quote
dariaopole Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ruda76 napisał(a):Jutro Solo wraca do Łodzi i nie mam pomysłu co dalej... nieciekawie :shake: Quote
ruda76 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Szukam pilnie domu tymczasowego dla Solo Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Solo chlopak nie bedzie mial gdzie spedzic swiat :( Quote
ruda76 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Tengusia napisał(a):Solo chlopak nie bedzie mial gdzie spedzic swiat :( Naprawdę nie mam pomyslu co z nim zrobic:placz: Tyle staffikowcow na rożnych forach ale dla starszego , bezdomnego psa miejsca brak:shake: Quote
andzia69 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 moze jednak zadzwon do tego pana, ktory mial go wziąść...z dwojga zlego chyba lepszy bylby domek u niego niżby się mial tulać od jednego do drugiego... Quote
ruda76 Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOZEGO NARODZENIA A GDY PIERWSZA GWIAZDKA NA NIEBIE ZABŁYŚNIE NIECH WAS ANIOŁEK ODE MNIE UŚCIŚNIE. Quote
ruda76 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Solo nadal szuka domu. To bardzo fajny psiak, ktory garnie się do człowieka. Lubi podrozowac samochodem i toleruje koty w mieszkaniu. Nie sprawia żadnych problemow pozostawiony sam w domu Quote
dariaopole Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 biedny Solo, jakby był szczeniakiem to w 15 minut by sie domek znalazł :placz: Quote
ruda76 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 dariaopole napisał(a):biedny Solo, jakby był szczeniakiem to w 15 minut by sie domek znalazł :placz: Daria to naprawdę cudowny pies, ktory wniesie mnostwo radości. Do wszystkich się cieszy, wchodzi na kolana, jest łakomczuszkiem i chętnie towarzyszy przy jedzeniu przy czym nie jest nachalny. Rozdaje buziaki , cieszy się do kotów;) i oczywiscie melduje się w łożku Quote
Tengusia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sylwia slonce a gdzie psiak jest dalej u znajomych w wawie ??? bo mi umknelo :oops: Quote
ruda76 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Tengusia napisał(a):Sylwia slonce a gdzie psiak jest dalej u znajomych w wawie ??? bo mi umknelo :oops: :shake: dzis mija tydzien jak jest znow w Łodzi Quote
ruda76 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Przed oddaniem powinnam mu ciachnąc to i owo ale nie mam na to warunkow:shake: Quote
blaira Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ruda76, dziekuje za wiadomosci o Solo, niestety sama go nie moge zabrac. Narazie jedyne co moge zrobic i juz wyslalam do mojego kochanego webmastera...to dodac ogloszenie na stronie o jego adopcji. Trzymam kciuki za weterana ;) pozdr. Quote
Recommended Posts