Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lilith -nie wpłacaj na to konto pieniędzy dla Lorii-to było TYLKO na 100zł od Agaty-nie mam siły juz tego tłumaczyc,p:mad:isałam 2x!!!!!!!!!!!!konto LORII podam w b. tygodniu( czy Wy tez macie kłopoty z dogo ,na 100 prób mogę wejśc raz.)
RYBA-ciesze sie,ze można zobaczyć zjdęcia Lorii-to inny pies!!!!Tak niewiele potrzeba piesowi,tak mało..... i jest szczęsliwy!!!
Basiu- jak,będziesz potrzebowała mnie -daj znać:p

Posted

Głupia jestem, nie spisałam od razu nr konta! Przez dwa dni nie mogłam wejść na dogo, dopiero dzisiaj mi się udało. Jutro przeleję pieniądze. :oops:

Lori, nareszcie się uśmiechasz, sunieczko! :loveu:

Posted

Lorii jest fajnym psakiem, wita wszystkich/ kobiety /, cieszy się , jest calkiem inna niż przed paru dniami. Ten mały przy niej to nasz amant o gołebim sercu Gucio. Guciowi tez muszę szukac domu bo nigdy tak naprawde go nie mial. Oddalam go wprawdzie na drugą wieś ale wrocil zanim my dojechałysmy do domu. Gucio to cień Iwony, zbiera z nią ziemniaki, grzyby, nawet znajdzie ją u sąsiadow. Ot taki sobie nieborak.

Koss , jeszcze pan nie dzwonil. ma zadzwonic dziś, jutro.

Posted

UWAGA-KONTO DLA LORII MAM JA I RYBC!A,NIE MA MNIE OD13.10 DO 17.10-BEZ DOSTĘPU DO KOMUTERA,MOŻNA W :pTYM CZASIE PISAC NA PRIV I DO RYBY:loveu:
Basiu-przed wyjazdem ,zrobię to o co prosiłas-z chętnoscią!

Posted

Widziałam. Zgroza. Biedna Lori, biedna Dabi - ile one musiały się tam nacierpieć. Tak się cieszę, że ich już tam nie ma. A inne? Ryba, wyślij do TV ten list od kierowniczki.

Posted

Kojec dla Lori stoi wolny. Figa zamieszkałą u mnie w domu:angryy:, bo podkopywała sie pod siatką. Nie robił tego żaden z wielu psów mieszkajacych w naszym przytulisku.
Na szczęście w piatek jedzie juz do swojego domku.

Posted

Agatko-o co chodzi z tą komórka,pewnie mąz jakąś ma ale ,my bedziemy dopiero 18.10 u :crazyeye:Ciebie.TERAZ od 13.10 do 17.10 jestem w Zakopanem na takim projekcie z klasą,kontakt tylko ze mną tel.-masz moja kom.??? RYBA-TY masz,prawda? RYBA -pisałam do CIEBIE ,abyś rozesłała konto dla Lorii do osób,o których wiesz ,ze deklarowały wpłaty,nie jestem tak zorientowana jak Ty ; konto-o które było tak trudno załatwiłam ,dzieki uprzejmosci Agaty-:lol:pilotuj resztę prosze...
lilith-przeslałam,dzięki:loveu:
Agatko 51-musisz zapytac Basię;)

Posted

Wczoraj mój tymczas Figa pojechał do fajnego domu.

Teraz czekam na Lori. Mam na nia 100zł, dostałam od nowej pani Figi na moją działalnośc.

Lori też zawiozę do DS i.. idę na emeryturę od psich spraw.