Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, czyli ile mamy kaski na Lorii ?
100zł od pani adoptującą sunię od Agaty69, stówę od agaty51, 60zł od lilith. Dobrze zrozumiałam? / pomijając oczywiście zadeklarowanie koss o sterylce :multi: / .

Czy wam też nie działa opcja szybkiej odpowiedzi ?
Ale mnie to denerwuje .

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalio nie.
To nie do Ciebie

przepraszam zaskrót myślowy
chodzi ogólnie o kampanie dla Lori

właśnie ja obiecywałam jej ogłoszenia
teraz pozmainie miejsca pobytu trzeba chyba w końcu ruszyć doopkę i wziąść się za to

jesli chodzi o OwP
to Lori tam nie ma raczej

Posted

Hallo ! Lori jest u nas juz 24 dni. Nie wyaganim jej ale jak uda mi sie wreszcie złapać dziką labke, ktorej dzieci są u nas nie będę miala dla niej budy. Labka żywi sie padłym jeleniem , który już dawno się rozłożyl., boję się , że wypatrzą ją myśliwi !

Posted

DZIEWCZYNY-właśnie wróciliśmyod AGATKI:
Lorii jest we WŁOCŁAWKU,W BOKSIE-boks połozony jest na takich działeczkach,umiejscowionych za garażami-nie ma tam ludzi,to pełne odosobnione i to jest jedyna ale powazna przyczyna naszego zmartwienia( mojego i Agaty)> AGATA ma 3 psy domowe-raz na dzień będzie dojezdżała do sunii, nakarmi wyjdzie na spacer-zawiezie do weta( RYBA-Lorii mocno kuleje-nie uzywa tylniej lewej nogi!)ale sunia jest szalenie stęskniona za człowiekiem ,przyzwyczajona do widoku innych piesów,jestem pewna, że oddałaby żarcie za mizanko !!!!!!!!!!!!!Obie z AGATKĄ byłysmy bliskie płaczu-:-(:-(:-( a Lorii ....płakała, jak wychodziłyśmy: nie mogę przestać myślec o niej:-(:-( -że jest tam sama-wygodna buda,kołderka w środku, micha pełna A SUNIA PŁAKAŁA.AGATA raz jeszcze podjechała i tylko z oddali podglądała małą,było juz dośc ciemno-ta kiedy usłyszała hałas znowu się żaliła.Słuchajcie zima tuż tuż dnie coraz krótsze-musimy mocno rozkręcić akcję poszukiwania domku dla suni-Agata porobi jej sesję zdjęciowa,Lorii jest nizwykle łagodna,ufna, spragniona człowieka,z Marysią od Agaty zaraz znalazły wspólny język.Mogę skrobnąć tekst a WY musicie porozgłaszac gdzie się da,boję sie depresji psiny bądż pokopywania-jutro Agata zda relacje z frontu
NA początek -Ryba zmień tytuł,ten uspokaja,pozwala odetchnąć.. a tak nie jest:coś na kształt....???
"młoda, łagodna sunia wyrwana z piekła niecierpliwie czeka ... w boksie na swojego człowieka, musimy zdążyc przed zimą"

Posted

kurcze a ja wyzbyłam się jej banerka
spokojna, że są sprawy pilniejsze

ja pomogę z ogłoszeniami jak tylko znajdę czas i ogłoszę najpierw piesiaki jamnikowe Danusi
czy mają być ogłoszenia nie tylko na necie?
czy myślimy też o gazetach w wydaniu fizycznym - papierowym?
czy projekt plakatu też chcecie, takiego czegoś co by na słupie czy w witrynie wywiesić?

Posted

zedytowałam pierwsze pytanie bo mi logicznie troszkę wykluczało kolejne
ale in meritum zważając
czy plakaty mają się opierać na dotychczasowych fotkach czy na nowychh spodziewanych

Kobiety.........
Panie..............
decydujcie

o gazety podpytam na pw
może nie warto pisać na forum tutaj jak ktoś podgląda (chociaż pewnie już takie asekuranctwa zakrawają na paranoję)

gdyby natomiast ktośLorin chciał wrzucić na net nawet na jeden serwer ja się nie obraże
mam ostatnio badzo mało czasu
zrobienie kolumny natomiast ogłoszeń jaką zwyczajajowo robię
zajmuje 2-3 godziny

także ciotki bierzmy się wspólnie do roboty

Posted

lilith27 napisał(a):
zedytowałam pierwsze pytanie bo mi logicznie troszkę wykluczało kolejne
ale in meritum zważając
czy plakaty mają się opierać na dotychczasowych fotkach czy na nowychh spodziewanych

Kobiety.........
Panie..............
decydujcie

o gazety podpytam na pw
może nie warto pisać na forum tutaj jak ktoś podgląda (chociaż pewnie już takie asekuranctwa zakrawają na paranoję)

gdyby natomiast ktośLorin chciał wrzucić na net nawet na jeden serwer ja się nie obraże
mam ostatnio badzo mało czasu
zrobienie kolumny natomiast ogłoszeń jaką zwyczajajowo robię
zajmuje 2-3 godziny

także ciotki bierzmy się wspólnie do roboty

Czekamy na nowe zdjęcia i tekst od koss, czy robimy już ?

Posted

Ryba -działasz z szybkoscią tajfuna:crazyeye:,ale wydaje sie,ze słowo bezpieczna w nagłówku( chociaz prawdziwe-bo JEST bezpieczna w sensie fizycznym o to zadba AGATKA :lol:) NIE JEST NAJSZCZEŚLIWSZE: sama,kiedy przeglądam wątki, omijam takie -mysląc " grunt,ze bezpieczna",a Lorii nie jest "bezpieczna" -zwazywszy na samotnosc-której nie znała do wczoraj,czekam na wieści od Agaty-boję się gigantycznej depresji,którą przezywała zostawszy sama -Pusia(Agata zawiózła ja do ELZY-BYŁO KRUCHO) .Usuń bezpieczna -zamień na tymczas,boks,ect.
2) Lilith-:loveu:,myśle , ze potrzebne sa wszystkie formy reklamy:
w necie w znanych i nieznanych portalach,
-w gazecie tym bardziej-starsi ludzie częsciej czytają
- Lilith-gdzie tylko -ja nie umiem tego robić,ale poprosze swojego " tutora" Brazową-:razz:ona podziała u nas na na trójmiejskich
-masz zupełną rację potrzebne sa nowe fotki-AGATA działa jak perfekcjonistka -ma specjalnego faceta;), który robi profesjonalne zdjęcia-mozna to sprawdzic na watku Figi,rozmawiałysmy o tym i Agata na pewno sie szybko uwinie-czyli troszku czekamy :oops:
-ja tekst napiszę do jutra, nie bardzo rozumiem czemu mamy na priv??ale ja "jezdem blondynkom":oops:
Myśle, ze kampania reklamowa musi ruszyć wczesniej, niz Agata bedzie mogła zorganizować (a wierzcie mi to BARDZO zorganizowana osóbka:evil_lol:)sterylkę LORII,tym bardziej, ze gdzie Agata ma umiescić sunie zaraz po zabiegu -w boksie?:shake:: marzeniem byłoby ,gdyby dom czekał i piesio mógłby od wet. pojechac do domu..... no dobra wracamy do rzeczywistosci
CO jeszcze mnie martwi-ta lewa ,tylna noga suni podkurczona ,nie bierze udziału w chodzeniu,czuję sie nie fair wobec Agaty-nie wspominałam o tym, nie wiedziałam ,Agata mówiła,ze zaraz jutro pojedzie z małą do wet.To będa kolejne koszty: zostawiłam dla suni wór karmy,obiecaną kwotę sterylkowa i te 100zł-Agaty-,które przleała wcześniej zmiast mnie na konto Basi.
AGATKO 69-DZIĘKUJĘ:multi:
Lilith-:loveu:

Posted

Jak będzie tekst i nowe zdjęcia, zrobię Lorii kampanię reklamową na różnych internetowych stronach / tylko Allegro nie umiem / .

Tytuł wątku zaraz zmieniam .
Zajrzyjcie na Elbląg- dużo nowych wątków porobiłam .
A jakiego setera mamy . :loveu: Tylko chudy strasznie ..