Rybc!a Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Dziewczyny, czyli ile mamy kaski na Lorii ? 100zł od pani adoptującą sunię od Agaty69, stówę od agaty51, 60zł od lilith. Dobrze zrozumiałam? / pomijając oczywiście zadeklarowanie koss o sterylce :multi: / . Czy wam też nie działa opcja szybkiej odpowiedzi ? Ale mnie to denerwuje . Quote
Charly Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 a co z tym kolesiem, co to Lori niby jego była? Quote
dalia 54 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dziewczyny czy Lori ma wątek na owczarki w potrzebie\?? jesli nie to moge zalozyc bo juz sie wkrecilam:) Quote
dalia 54 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 lilith27 napisał(a):czyli co teraz trzeba ją poogłaszać? mam rozumiec ze Jestes na mnie zła ?? tylko proponuje-chce pomoc zeby Lori znalazła DS :) Quote
lilith27 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dalio nie. To nie do Ciebie przepraszam zaskrót myślowy chodzi ogólnie o kampanie dla Lori właśnie ja obiecywałam jej ogłoszenia teraz pozmainie miejsca pobytu trzeba chyba w końcu ruszyć doopkę i wziąść się za to jesli chodzi o OwP to Lori tam nie ma raczej Quote
dalia 54 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 wątek na OwP: http://www.owczarekwpotrzebie.com/forum/showthread.php?p=21872#post21872 Quote
basia0607 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hallo ! Lori jest u nas juz 24 dni. Nie wyaganim jej ale jak uda mi sie wreszcie złapać dziką labke, ktorej dzieci są u nas nie będę miala dla niej budy. Labka żywi sie padłym jeleniem , który już dawno się rozłożyl., boję się , że wypatrzą ją myśliwi ! Quote
Rybc!a Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Koss zabierze małą w sobotę. Basiu, proszę skontaktuj się z nią w celu dokładnego umówienia się co do odbioru niuni . Quote
Agata69 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Koss jest poza netem do soboty z tego co wiem. zadzwonię do niej popołudniu, tylko muszę poszukać nr telefonu. Quote
Agata69 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kojec czeka, Koss umówiła sie ze mną na 18 stego. Quote
dalia 54 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 a gdzie teraz sunia przebywa?? w DT ale w jakim miescie Quote
basia0607 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Lori juz szczęśliwa u Koss w samochodzie ! Agata na nie czeka .:multi: Quote
Rybc!a Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Super akcja - koss mam nadzieję, że cykniesz małej jakieś zdjęcia. :lol: No i oczywiście dziękujemy za darmowy transport ! :multi: Quote
koss Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 DZIEWCZYNY-właśnie wróciliśmyod AGATKI: Lorii jest we WŁOCŁAWKU,W BOKSIE-boks połozony jest na takich działeczkach,umiejscowionych za garażami-nie ma tam ludzi,to pełne odosobnione i to jest jedyna ale powazna przyczyna naszego zmartwienia( mojego i Agaty)> AGATA ma 3 psy domowe-raz na dzień będzie dojezdżała do sunii, nakarmi wyjdzie na spacer-zawiezie do weta( RYBA-Lorii mocno kuleje-nie uzywa tylniej lewej nogi!)ale sunia jest szalenie stęskniona za człowiekiem ,przyzwyczajona do widoku innych piesów,jestem pewna, że oddałaby żarcie za mizanko !!!!!!!!!!!!!Obie z AGATKĄ byłysmy bliskie płaczu-:-(:-(:-( a Lorii ....płakała, jak wychodziłyśmy: nie mogę przestać myślec o niej:-(:-( -że jest tam sama-wygodna buda,kołderka w środku, micha pełna A SUNIA PŁAKAŁA.AGATA raz jeszcze podjechała i tylko z oddali podglądała małą,było juz dośc ciemno-ta kiedy usłyszała hałas znowu się żaliła.Słuchajcie zima tuż tuż dnie coraz krótsze-musimy mocno rozkręcić akcję poszukiwania domku dla suni-Agata porobi jej sesję zdjęciowa,Lorii jest nizwykle łagodna,ufna, spragniona człowieka,z Marysią od Agaty zaraz znalazły wspólny język.Mogę skrobnąć tekst a WY musicie porozgłaszac gdzie się da,boję sie depresji psiny bądż pokopywania-jutro Agata zda relacje z frontu NA początek -Ryba zmień tytuł,ten uspokaja,pozwala odetchnąć.. a tak nie jest:coś na kształt....??? "młoda, łagodna sunia wyrwana z piekła niecierpliwie czeka ... w boksie na swojego człowieka, musimy zdążyc przed zimą" Quote
lilith27 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 kurcze a ja wyzbyłam się jej banerka spokojna, że są sprawy pilniejsze ja pomogę z ogłoszeniami jak tylko znajdę czas i ogłoszę najpierw piesiaki jamnikowe Danusi czy mają być ogłoszenia nie tylko na necie? czy myślimy też o gazetach w wydaniu fizycznym - papierowym? czy projekt plakatu też chcecie, takiego czegoś co by na słupie czy w witrynie wywiesić? Quote
koss Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Lilith -3X TAK.chcemy.... i dziękuję,no wlasnie potrzebna jest zmiana tytułu-prawda???? Quote
lilith27 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 zedytowałam pierwsze pytanie bo mi logicznie troszkę wykluczało kolejne ale in meritum zważając czy plakaty mają się opierać na dotychczasowych fotkach czy na nowychh spodziewanych Kobiety......... Panie.............. decydujcie o gazety podpytam na pw może nie warto pisać na forum tutaj jak ktoś podgląda (chociaż pewnie już takie asekuranctwa zakrawają na paranoję) gdyby natomiast ktośLorin chciał wrzucić na net nawet na jeden serwer ja się nie obraże mam ostatnio badzo mało czasu zrobienie kolumny natomiast ogłoszeń jaką zwyczajajowo robię zajmuje 2-3 godziny także ciotki bierzmy się wspólnie do roboty Quote
Rybc!a Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 lilith27 napisał(a):zedytowałam pierwsze pytanie bo mi logicznie troszkę wykluczało kolejne ale in meritum zważając czy plakaty mają się opierać na dotychczasowych fotkach czy na nowychh spodziewanych Kobiety......... Panie.............. decydujcie o gazety podpytam na pw może nie warto pisać na forum tutaj jak ktoś podgląda (chociaż pewnie już takie asekuranctwa zakrawają na paranoję) gdyby natomiast ktośLorin chciał wrzucić na net nawet na jeden serwer ja się nie obraże mam ostatnio badzo mało czasu zrobienie kolumny natomiast ogłoszeń jaką zwyczajajowo robię zajmuje 2-3 godziny także ciotki bierzmy się wspólnie do roboty Czekamy na nowe zdjęcia i tekst od koss, czy robimy już ? Quote
lilith27 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 może nie warto się spieszyć z historii ptysia wiem że dobre fotki robią ogromne wrażenie Quote
koss Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ryba -działasz z szybkoscią tajfuna:crazyeye:,ale wydaje sie,ze słowo bezpieczna w nagłówku( chociaz prawdziwe-bo JEST bezpieczna w sensie fizycznym o to zadba AGATKA :lol:) NIE JEST NAJSZCZEŚLIWSZE: sama,kiedy przeglądam wątki, omijam takie -mysląc " grunt,ze bezpieczna",a Lorii nie jest "bezpieczna" -zwazywszy na samotnosc-której nie znała do wczoraj,czekam na wieści od Agaty-boję się gigantycznej depresji,którą przezywała zostawszy sama -Pusia(Agata zawiózła ja do ELZY-BYŁO KRUCHO) .Usuń bezpieczna -zamień na tymczas,boks,ect. 2) Lilith-:loveu:,myśle , ze potrzebne sa wszystkie formy reklamy: w necie w znanych i nieznanych portalach, -w gazecie tym bardziej-starsi ludzie częsciej czytają - Lilith-gdzie tylko -ja nie umiem tego robić,ale poprosze swojego " tutora" Brazową-:razz:ona podziała u nas na na trójmiejskich -masz zupełną rację potrzebne sa nowe fotki-AGATA działa jak perfekcjonistka -ma specjalnego faceta;), który robi profesjonalne zdjęcia-mozna to sprawdzic na watku Figi,rozmawiałysmy o tym i Agata na pewno sie szybko uwinie-czyli troszku czekamy :oops: -ja tekst napiszę do jutra, nie bardzo rozumiem czemu mamy na priv??ale ja "jezdem blondynkom":oops: Myśle, ze kampania reklamowa musi ruszyć wczesniej, niz Agata bedzie mogła zorganizować (a wierzcie mi to BARDZO zorganizowana osóbka:evil_lol:)sterylkę LORII,tym bardziej, ze gdzie Agata ma umiescić sunie zaraz po zabiegu -w boksie?:shake:: marzeniem byłoby ,gdyby dom czekał i piesio mógłby od wet. pojechac do domu..... no dobra wracamy do rzeczywistosci CO jeszcze mnie martwi-ta lewa ,tylna noga suni podkurczona ,nie bierze udziału w chodzeniu,czuję sie nie fair wobec Agaty-nie wspominałam o tym, nie wiedziałam ,Agata mówiła,ze zaraz jutro pojedzie z małą do wet.To będa kolejne koszty: zostawiłam dla suni wór karmy,obiecaną kwotę sterylkowa i te 100zł-Agaty-,które przleała wcześniej zmiast mnie na konto Basi. AGATKO 69-DZIĘKUJĘ:multi: Lilith-:loveu: Quote
Rybc!a Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Jak będzie tekst i nowe zdjęcia, zrobię Lorii kampanię reklamową na różnych internetowych stronach / tylko Allegro nie umiem / . Tytuł wątku zaraz zmieniam . Zajrzyjcie na Elbląg- dużo nowych wątków porobiłam . A jakiego setera mamy . :loveu: Tylko chudy strasznie .. Quote
Recommended Posts