kasia14 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 No Sprite przecież pierwsze co robił to dawał buziaka na spacerze a potem nie chciał wracać do boksu:( Zaraz wyślę Ci teksty Quote
piechcia15 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 ok a więc na dzień dzisiejszy u mnie allegro i gratkę ma Karmen, Mery, Misiek i Bilbo. ZOstał jeszcze Sprite i Doremi. Jeśli nikt ich nie weźmie to ja zrobie, ale już nie dzisiaj. aha Kasiu zmieniłam Mery wiek bo ona ma max 3-4 lata a nie 6:) Quote
dzodzo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 dostalam fotki od Boryska-staruszka dobcia, ktory...ile to juz lat temu\??????pojechal na emeryture do psiego raju:cool3: jak go zabieralismy ze schronu w 2007 chyba to mial ok 10 lat, wiec teraz jest juz w bardzo podeszlym jak dla dobermana wieku ale jak widac na jedzeniu sobie nie zaluje hihi nowi niemieccy własciciele zoperowali mu oczy i uratowali wzrok bo wkrótce po adopcji okazalo sie ze slepnie niestety mysle, ze tylko Agnieszka go bedzie kojarzyc Quote
modliszka84 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Borysek :) Pewnie, że pamiętam. Jaki dziadek z niego. Jaki grubasek był z niego taki jest ;) Quote
dzodzo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 dziadek nie dziadek ale jaka ma młoda laskę obok:)))-to Lola jego wspolmieszkanka Quote
kasia14 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='piechcia15']ok a więc na dzień dzisiejszy u mnie allegro i gratkę ma Karmen, Mery, Misiek i Bilbo. ZOstał jeszcze Sprite i Doremi. Jeśli nikt ich nie weźmie to ja zrobie, ale już nie dzisiaj. aha Kasiu zmieniłam Mery wiek bo ona ma max 3-4 lata a nie 6:) A ja też mam Mery i Karmen - ale ty masz Karmen ładniej, to ja u siebie usunę ;) Tu są wszystkie moje gratki : http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=836305 i drugie : http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=1603984 Magdy : http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=1164695 Agi - http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=337108 Tak myślę, może wrzucić by te linki do pierwszego postu + alegratki Magdy i Twoje Aga? Będzie wiadomo, kto które ma..... Quote
modliszka84 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kasia to nie jest moje konto ;) moje jest tu: http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=337108 ALLEGRO CEGIEŁKOWE DLA LUSI http://allegro.pl/show_item.php?item=909047330 Quote
piechcia15 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 czyli ty Kasiu usunęłaś Mery też tak? aha no i tą małą sunię ty i aga macie obie, tą z białą mordką. już trochę zgłupiałam...kto jeszcze został do wzięcia??tzn jaki pies??:) Quote
łodzian3333 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 a co z ta sunią, jest jeszcze w schronisku? jaki ma numer? Quote
łodzian3333 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 co z tą sunią? jest w schronie jeszcze? jaki ma numer? nie spisałam nr, zadzwonię jutro do schronu. zobaczcie jaka ta ONka jest śliczna, normalnie jak rasowa staje...To ta co jest z Miśkiem w boksie a to jej GALERIA a o tym wilku mowa Quote
kasia14 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Faktycznie, zasugerowałam się naszym Dropsem a reszty nie sprawdziłam:) Już zmieniam link ;) Łodzianin3333 - ten owczarek został już adoptowany Quote
łodzian3333 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 a jest więcej jej zdjęć, wygląda znajomo Quote
piechcia15 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 łódzian mówisz o dwóch różnych psach bo ten długowłosy to pies i poszedł już do adopcji, i ta sunia od Miśka tez już pojechała do domku Quote
piechcia15 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 zrobiłam allegro Amurowi i Kofiemu kurcze przydałoby się spisać allegro każdej z dziewczyn, co która ma, bo gratka i inne mogą sie powtarzać bo są darmo, ale allegro to jednak kasa:( to może ja zacznę: allegro - Magda: Hugo, Paladyn, Saba, Fafik, Sara (czarna), Rudzia, Poker, Wega Ksera, Lucek, Iwan, Makao, Dżeki, Misiek, Bilbo, Karmen, Mery, Bumerang, Sara, Kofi, Amur. teraz kolej na was:)to ułatwi życie:) Quote
kasia14 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Mobil, Agent, Szila, Haker, Atos, Bilbo, Diana, Królik + niebawem szczeniaki Widzę, że Diana i Negra mają jechać do Niemiec, a Bilbo ma i Magda - więc podmienie niebawem te dwie aukcje na sunie 2583 - Megi i jeszcze jakiegoś jednego malucha. Quote
piechcia15 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 jeszcze aga musi sie pochwalić kogo obstawia na allegro i bedzie komplet:) dziewczyny na stronie kociej mamy znalazłam artykuł o pożarze w Pabianicach. Bez domu zostało 6 kotów:( pewnie fundacja coś wymyśli, ale może my tez byśmy ruszyły głową?ja mogę zanieść jedzenie im, choć podobno właścicielka tam chodzi do nich.... http://kociamama.pl/?pabianice-%E2%80%93-pozar-moze-byc-wszedzie!,1716 szkoda, że u nas nie ma miejsca:( akurat nasza "kociarnia" by się przydała:( Quote
malgorzatahubertszymon Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Mam pytanie,czy jest możliwe,że suka po sterylce,nawet nie dobe i zmarła,wcześniej dostawała zastrzyki zapobiegające ciąży,ale gdy właściciele zdecydowali się na sterylke,sunia po tym zabiegu po prostu zmarła,aż się przestraszyłam,bo ze swoimi psami też chodze do tego lekarza Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 WSZYSTKO JEST MOŻLIWE. najlepiej zmienić lekarza. Albo suka była na coś chora. Czasami te zastrzyki powodują komplikacje, albo facet spartaczył robotę. Bo zdrowy pies nie umiera tak poprostu. Mógł np. przedobrzyć z narkozą... ZAPRASZAM NA BAZARKI: OBROŻE SMYCZE KAGAŃCE SZELKI SZCZOTKI,ZABAWKI MISKI UBRANKO MORO roześlijcie dalej bo ja już padam z nóg...:( Quote
modliszka84 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Sonia - bardzo grzeczna, spokojna, nieśmiała sunia (numer w schronisku 2411) w schronisku od sierpnia 2009 Quote
malgorzatahubertszymon Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dziewczyny od jakiegoś czasu miałam w swoich ogłoszeniach takiego 5letniego pięknego,białego psa,wabił się Kieł.Dziś pani do mnie napisała,że chciałaby go adoptować,ale chce znać jego usposobienie,czy wymaga jakieś specjalnej opieki,czy przyjmuje leki,jest chory itd,ja nic nie wiem,ponieważ nie mam kontaktu bezpośredniego ani z Wami ani z pieskami,kopiuje sobie tylko psiorki i czasem ktoś się odezwie.Napiszcie mi,czy wiecie coś o tym ślicznym,białym piesku,bo ta pani czeka na informacje,oczywiście poinformowałam panią o wizytach przed adopcyjnych i o kontakcie,żeby można było wiedzieć,jak pies się ma.Napiszcie,jak najszybciej. Quote
kasia14 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='malgorzatahubertszymon']Dziewczyny od jakiegoś czasu miałam w swoich ogłoszeniach takiego 5letniego pięknego,białego psa,wabił się Kieł.Dziś pani do mnie napisała,że chciałaby go adoptować,ale chce znać jego usposobienie,czy wymaga jakieś specjalnej opieki,czy przyjmuje leki,jest chory itd,ja nic nie wiem,ponieważ nie mam kontaktu bezpośredniego ani z Wami ani z pieskami,kopiuje sobie tylko psiorki i czasem ktoś się odezwie.Napiszcie mi,czy wiecie coś o tym ślicznym,białym piesku,bo ta pani czeka na informacje,oczywiście poinformowałam panią o wizytach przed adopcyjnych i o kontakcie,żeby można było wiedzieć,jak pies się ma.Napiszcie,jak najszybciej.[/QUOTE] Kieł pojechał już do nowego domu do Niemiec, może zaproponuj pani jakiegoś innego... Jakie ma wymagania co do psiaka? Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 jest ten mały białasek co masz go na wątku maluszków!! taki samy tyle że mały Quote
Recommended Posts