modliszka84 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 śmiesznotek, któremu wcale nie jest do śmiechu ok 5-6 letni piesek, mix jamnika szorstkowłosego, bardzo spokojny, ładnie chodzi na smyczy * * * Quote
modliszka84 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dosia - przerażony szkielet na pajęczych nózkach... * * * * Quote
modliszka84 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 mix dobermana (a może mix rottka...) - wystraszony szczeniak, może mieć ok 5 m-cy * * * Quote
kasia14 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Przejrzałam całą mase ogłoszeń.... niestety bez rezultatu. Sporo labków zaginęło, niestety praktycznie wszyskie nie pasują opisem do naszej zguby.... O reszcie naszych 'rasowców' pamiętałam, ale też nic...:( Quote
oska1983 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Na stronie schroniska jest ołoszenie o zaginionym owczarku niemieckim 4letnim - Chechle, to może ten? http://www.schronisko-pabianice.eu/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=143&catid=1&Itemid=13 . Tylko zdjęcia nie ma. Quote
piechcia15 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 o labku trzeba napisać że był w kolczatce, a golden ma obrożę na klamrę a nie zatrzaskową. Ależ ta Dosia ma smutek w oczach:( a Megi mega przerażenie:( ehh biedne te psiaki, co one musiały przejść. Co do owczarka to myślę, że jest ciut starszy 6-7 bo zęby bardzo żółte i kamień no i starte ale starte mogą być od kamieni...tzn cegieł:)które lubi nosić:) Quote
*zaba* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Bazarek http://www.dogomania.pl/threads/180979-Zegarek-na-Pabianice-do-8-marca-godz-22-00 Quote
modliszka84 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 dzieki za bazarek! ponieważ mamy jakąś kasę z bazarków Kasi to może zróbmy allegro wyróznione ale takie, żeby na jednym allegro były ze 2-3 psy. Np jużak i owczarek niemiecki... Quote
piechcia15 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 można właśnie połączyć po dwa psy ale w tytule napisać obydwie rasy aby wyszukiwarka znajdowała:) mam chętny DT dla Bilbo w Warszawie tylko trzeba sprawdzić:) kto sprawdzał DT dla Pako? Quote
kasia14 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 piechcia15 napisał(a):można właśnie połączyć po dwa psy ale w tytule napisać obydwie rasy aby wyszukiwarka znajdowała:) mam chętny DT dla Bilbo w Warszawie tylko trzeba sprawdzić:) kto sprawdzał DT dla Pako? A osobę do kontroli DT dla Pako to nie Ty znalazłaś? Quote
modliszka84 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ja znalazłam trzeba szukać wg dzielnicy Wawy Quote
kasia14 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 modliszka84 napisał(a):ja znalazłam trzeba szukać wg dzielnicy Wawy Pomieszałam ;) Sorki. Allegro wyrożnione popiera,m psom w typie jak najbardziej można robić w parach. Ciekawa jestem, czy ktoś się zgłosił po któregoś, wiecie coś? Jak nie to proponuje owczarek + jużak, golden+labek... można by też zrobić naszym mniejszym psom np. Megi + Bryza... I widzę, ze asty zniknęły ze strony schroniska... Celowo czy większość poszła do adopcji? Quote
modliszka84 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 asty zniknęły celowo. to znaczy mamy na stanie Korsa (ta co była w ciąży) i Blejk. Quote
dzodzo Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 macie jakas sunie owczarko-podhalano-podobna(puchata, kudlata) koto i suczkolubna? Quote
piechcia15 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 chyba nie za bardzo:( wszystko psy, aczkolwiek szczeniak taki hmm kaukazopodobny ok półroczny jest ale nie wiem jaka płeć Quote
piechcia15 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 kurde właśnie widziałam kolejnego bezpańskiego beagla pod moim blokiem:( z daleka widziałam że w obroży był ale nie słyszał mojego wołania:( taki duży wyrośnięty chłopak:( a popołudniu widziałam na moniuszki spaniela też w obroży, czerwonej:( to jakas plaga rasowców, niedługo chow -chow'y i chiuaua będą biegać bezpańsko:( Quote
asia78 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Witam, to ja jestem tą Panią od Bilbo. Wizyty jeszcze nie było, ale tak czy inaczej mam zamiar odebrać Bilbo w sobotę. Najwyżej sprawdzający będzie mógł od razu zobaczyć jakie Bilbo ma u mnie warunki :) W razie czego to Piechcia dzwoń lub podawaj mój numer służbowy, bo osobisty tel zdechł mi gdzieś w domu i nie mogę go zlokalizować. Quote
modliszka84 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Asia - dobrze że sie odezwałaś, Podaj proszę swój numer tel bo piechcia ma tylko ten numer "zdechnięty" i nie może się do Ciebie dodzwonić, a mamy sprawę do Ciebie :) Albo odezwij sie do niej pilnie proszę. Quote
piechcia15 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 no i wszystko mamy już obgadane:) Pako pojedzie z Warszawy do łodzi z Asią, a Biblo do nowego domku tymczasowego:) napewno będzie w siódmym niebie!! wizyty nie było bo nikomu sie iśc nie chciało:( ale wierzę, że będzie miał dobrze, bo czemu miałby mieć źle:) Quote
dzodzo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 czy ten maly dobko-rotek jeszcze jest ?w sobote zabieramy z łodzkiego schronu dwa dobki i ten tez mogłby jechac do hoteliku razem z nimi ale nie wiem czy jeszcze jest i czy wydaliby go w schronie? Quote
piechcia15 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 no pewnie że by wydali, jutro sie dowiem i rezerwować?na kogo? Quote
dzodzo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 nadzieja dobermana jest od 1 marca oficjalnie czescią fundacji SOS dla zwierząt , (jestesmy juz OPP , mozna nam przekazac 1% i tak dalej -wreszcie)wiec jak mozesz to na fundacje a jak sie nie da to ustale jutro rano kto przyjedzie po psy Quote
piechcia15 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 ok czyli dzwonię i zaklepuję psiaka dla nadziei:) Quote
*zaba* Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Poprosze o nr konta. No niestety straszny niewypal z tym bazarkiem :oops:, a ten nastepny jeszcze gorszy :shake:. Quote
Recommended Posts