piechcia15 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 dziewczyny proszę aby każda z was przejrzała jakie ma psie ogłoszenia porobione i pousuwała psy których już nie ma, bo ludzie dzwonią do mnie i muszę wysłuchiwać zrzędzenia:( dziś pani dzwoniła np. po Goldiego, którego nie ma już dawno dawno:) idzie ktoś w sobotę do schronu??bo ja się wybieram:) Quote
Cieplutkaa. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jeżeli nie będę Wam specjalnie przeszkadzać to też z wielką przyjemnością bym poszła :) Ofc o ile bede miala jak dojechac . ; ) Quote
kasia14 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jak będzie zimno lub bardzo sypalo to nie przyjde, bo ostatnio jestem co troche przeziebiona a nie chce się rozłożyć na wyjazd :( Ale mam w planach akcje ogłoszenia, mam nadzieje, ze w weekend mi sie uda. Co do moich aktualnych ogłoszeń: e-zwierzak.pl ale.gratka - ale nie wiem czemu, mam 30 ogłoszeń a przynajmniej u mnie z tego linku wyświetla się tylko połowa... Mam jeszcze założone 2 konto, ale na razie bez ogłoszeń ;) psy.pl I jeszcze kilka innych serwisów, listę w weekend uaktualnię. Quote
piechcia15 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Kacha to jak masz czas to przejrzyj dogo, czy jest jakiś opis wolny i fotki to bym wzięła jakieś nawet kilka allegrów:) ostatnio wzięłam Dżekiego i chyba została tylko Doremi, bo nie wiem czy ci bracia mają ogłoszenia? Quote
kasia14 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja mam jeszcze z 5 opisów. Sama allegro wystawię w sobotę Dianie - reszta może być Twoja, wstawię w weekend, bo teraz nie bardzo mam czas... ;) Quote
piechcia15 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 no to mogę wziąć resztę,ale czy mają zdjęcia? a Dianę to przypadkiem nie ma agnieszka?dziś byłam odśnieżyć wybieg aby na jutro było:) szykuje się ładna pogoda więc ruszać tyłki do schronu!! co prawda będzie pan R ale ostatnio tez był i ja wychodziłam:) Quote
piechcia15 Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 a to jest nasz uroczy Kofi :) http://www.youtube.com/watch?v=TAUTTZwDtAM Quote
kasia14 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ZDJĘCIA! ;) potrzebuję do ogłoszeń, wiem, że dogo strasznie muli, mogą być na pocztę. Kofi, Karmen + jej boks, Atos i w sumie wszystkie, które ostatnio wychodziły. Założyłam wątek zbiorczy maluchom z pabianic, Jutro założę psiakom starszym, będzie łatwiej to wszystko ogarnąć i powrzucać na strony tematyczne + ogłoszenia. Teksty do ogłoszeń mam dla : Doremi, Sprite, Karmen, Bilbo, Mery, Tymka, Kenzo, Tuptusia, Diany. Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Sonia oddana do schroniska przez "właścicieli", popadła w depresję, nie jadła... powoli odzyskuje radość... * * * * * * Quote
kasia14 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Pilnie nowego domu szuka KRÓLIK miniaturka zwany Trusiek :) Przywieziony do schroniska przez straż miejską, ktoś go zostawił na klatce schodowej w bloku w mini klatce całej w gównach... Jest oswojony, wskakuje na kolana, daje się brać na ręce, lubi głaskanie. Młody. Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Atos - pechowiec, oddany do schroniska, znalazł dom, ale nie na długo... Z powrotem wylądował w schronisku. Bardzo przyjazny i wesoły pies, zgodny z innymi. * * * * * * Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Arka - sunia, która w schronisku jest od 3 lat! Przez kraty mocno szczeka i udaje groźną. Po wyjściu z boksu okazuje się sunią baardzo przyjazną, łasą na pieszczoty, wesołą, spragnioną kontaktu z człowiekiem. * * * * * Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 świnka Merry zwariowana sunia, pełna energii i wigoru, wciąż w ruchu, uwielbia się bawić, biega, skacze, * * * * * * Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Makao vel Makuś - ponad 3,5 roku w schronisku... Bez szans na dom. Duży, łagodny i wspaniały pies. Grzeczny i mądry... * * * * * * Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Kofi - mix wyżeł, młodziutki pies z ADHD ;) zdjęcia mówią same za siebie :D * Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Amur - 3 lata w schronisku, wesoły i miły pies. * * * * Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Kazan - 4 lata w schronisku, wesoły i żywiołowy pies, łagodny. Pierwszy raz wyszedł na spacer, o mało nie oszalał z radości. * * * Quote
piechcia15 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 nie no po prostu zdjęcia są genialneee!! dawno sie tak nie uśmiałam:) Tymka/dżeki mam na allegro Mery też, Kenzo już nawno nie ma:) i Tuptunia także:) Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 lecimy dalej ze zdjęciami... Saba - oddana przez "właścicieli" po 7 latach, w schronisku od roku... tak było w maju: a tak jest teraz... * * Saba gaśnie w oczach... Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Karmen - wspaniała starsza sunia... bardzo zmarniała w schronisku zdjęcia słabe, bo Karmenka najchętniej by weszła na kolana i za nic pozować nie chciała... Karmen ze swoim przyjacielem.... :( Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Febe - przyjazna, wesoła, bardzo kontaktowa sunia w wieku ok 8 lat, ale młoda duchem ;) zgodna z innymi psami. w schronisku ponad rok. * * * Quote
modliszka84 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 a tutaj szaleństwa Febe, Kazana i reszty: http://www.youtube.com/watch?v=CFf_33qs3qg dziewczyny, zdjęcia są, to do roboty :D Quote
kasia14 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='modliszka84']a tutaj szaleństwa Febe, Kazana i reszty: http://www.youtube.com/watch?v=CFf_33qs3qg dziewczyny, zdjęcia są, to do roboty :D A myślisz, że co ja robię od prawie godziny :) Alegratka : Kofi, Bajka, Diana, Sprite, Iwan, - zaktualizowałam Makao, Atosowi, Mery ;) Piechcia - mamy trochę dubli na gratce, a teraz wprowadzili limit ogłoszeń, to może usuń u siebie : Mobil, Mery, Saba, Ksera - bo ja też ich mam - to będziesz miała wolne miejsce na kolejne ;) Allegro Diana, Trusiek :) Adopcje starszych psów: http://www.psiegrane-marzenia.pl Dodałam Karmen, Kazan, Amur, Makao, Febe - czekają na akceptacje przez administratora strony. Wkrótce dodam następne. Pojawią się też nowe opisy ;) cdn. (ale chyba jutro) Quote
piechcia15 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 ok w takim razie Kasiu poproszę o tekst dla Mery, Doremi, Sprita, Karmen i Bilbo o ile żadna z was nie ma ich na allegro. Bo Tymka mam, Kenzo i Tuptusia już nie ma:) a Diane ty już masz:) Myślałam, ze Mery mam ale nie, więc wezmę ją. Chyba że któraś z was weźmie kilka psów?? Sprite ostatnio zrobił się bardzo nerwowy i gryzący:( gdy podchodzę do krat to pokazuje mi pełne uzębienie....a pamiętacie jaki był kochany:( to kolejny przykład co schronisko robi z psem:( Quote
modliszka84 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 właśnie zauważyłam, że Diana ma chyba w marcu jechać do Niemiec. dopytajcie w schronie, bo bez sensu ją ogłaszać skoro i tak ma jechać tam Quote
Recommended Posts