Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny proszę aby każda z was przejrzała jakie ma psie ogłoszenia porobione i pousuwała psy których już nie ma, bo ludzie dzwonią do mnie i muszę wysłuchiwać zrzędzenia:( dziś pani dzwoniła np. po Goldiego, którego nie ma już dawno dawno:)

idzie ktoś w sobotę do schronu??bo ja się wybieram:)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak będzie zimno lub bardzo sypalo to nie przyjde, bo ostatnio jestem co troche przeziebiona a nie chce się rozłożyć na wyjazd :( Ale mam w planach akcje ogłoszenia, mam nadzieje, ze w weekend mi sie uda.

Co do moich aktualnych ogłoszeń:

e-zwierzak.pl
ale.gratka - ale nie wiem czemu, mam 30 ogłoszeń a przynajmniej u mnie z tego linku wyświetla się tylko połowa... Mam jeszcze założone 2 konto, ale na razie bez ogłoszeń ;)
psy.pl

I jeszcze kilka innych serwisów, listę w weekend uaktualnię.

Posted

Kacha to jak masz czas to przejrzyj dogo, czy jest jakiś opis wolny i fotki to bym wzięła jakieś nawet kilka allegrów:) ostatnio wzięłam Dżekiego i chyba została tylko Doremi, bo nie wiem czy ci bracia mają ogłoszenia?

Posted

no to mogę wziąć resztę,ale czy mają zdjęcia? a Dianę to przypadkiem nie ma agnieszka?dziś byłam odśnieżyć wybieg aby na jutro było:) szykuje się ładna pogoda więc ruszać tyłki do schronu!! co prawda będzie pan R ale ostatnio tez był i ja wychodziłam:)

Posted

ZDJĘCIA! ;) potrzebuję do ogłoszeń, wiem, że dogo strasznie muli, mogą być na pocztę. Kofi, Karmen + jej boks, Atos i w sumie wszystkie, które ostatnio wychodziły.

Założyłam wątek zbiorczy maluchom z pabianic,

Jutro założę psiakom starszym, będzie łatwiej to wszystko ogarnąć i powrzucać na strony tematyczne + ogłoszenia.

Teksty do ogłoszeń mam dla : Doremi, Sprite, Karmen, Bilbo, Mery, Tymka, Kenzo, Tuptusia, Diany.

Posted

Pilnie nowego domu szuka KRÓLIK miniaturka zwany Trusiek :) Przywieziony do schroniska przez straż miejską, ktoś go zostawił na klatce schodowej w bloku w mini klatce całej w gównach... Jest oswojony, wskakuje na kolana, daje się brać na ręce, lubi głaskanie. Młody.

Posted

Arka - sunia, która w schronisku jest od 3 lat!
Przez kraty mocno szczeka i udaje groźną. Po wyjściu z boksu okazuje się sunią baardzo przyjazną, łasą na pieszczoty, wesołą, spragnioną kontaktu z człowiekiem.

* * *

* *

Posted

[quote name='modliszka84']a tutaj szaleństwa Febe, Kazana i reszty:
http://www.youtube.com/watch?v=CFf_33qs3qg

dziewczyny, zdjęcia są, to do roboty :D

A myślisz, że co ja robię od prawie godziny :)

Alegratka :
Kofi, Bajka, Diana, Sprite, Iwan, - zaktualizowałam Makao, Atosowi, Mery ;)

Piechcia - mamy trochę dubli na gratce, a teraz wprowadzili limit ogłoszeń, to może usuń u siebie : Mobil, Mery, Saba, Ksera - bo ja też ich mam - to będziesz miała wolne miejsce na kolejne ;)

Allegro
Diana, Trusiek :)

Adopcje starszych psów: http://www.psiegrane-marzenia.pl
Dodałam Karmen, Kazan, Amur, Makao, Febe - czekają na akceptacje przez administratora strony. Wkrótce dodam następne. Pojawią się też nowe opisy ;)

cdn. (ale chyba jutro)

Posted

ok w takim razie Kasiu poproszę o tekst dla Mery, Doremi, Sprita, Karmen i Bilbo o ile żadna z was nie ma ich na allegro.
Bo Tymka mam, Kenzo i Tuptusia już nie ma:) a Diane ty już masz:) Myślałam, ze Mery mam ale nie, więc wezmę ją. Chyba że któraś z was weźmie kilka psów??

Sprite ostatnio zrobił się bardzo nerwowy i gryzący:( gdy podchodzę do krat to pokazuje mi pełne uzębienie....a pamiętacie jaki był kochany:( to kolejny przykład co schronisko robi z psem:(