Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łagodna, delikatna. Wystarczy na nia spojrzeć a ogarnia człowieka radość i spokój. Miękka, puszysta sierść idealna w dotyku. Oczy… niezwykłe czarne iskierki. Oklapnięte uszy. Pies z bajki.

Na spacerze niewielu jest ludzi, którzy przejdą obojętnie nawet nie spoglądając na Bryzę. Z daleka widać psa wesołego, szczęśliwego. Chętnie się bawi, biega, zaczepia. Mało kto zna prawdziwy powód radości suni. Jeszcze mniej osób umie dostrzec po radością wielki smutek, jaki kryje w swoim sercu. Bryza została porzucona. Niechciana, zapomniana. Moment wyjścia na spacer jest dla niej ucieczką od szarej, schroniskowej rzeczywistości… Krat, zamarzniętej miski, budy, mroźnych nocy.

Bryza to suczka wesoła i towarzyska. Chętnie wychodzi na spacery. Łagodna, przyjacielska, lubi pieszczoty. Jest zgodna z innymi psami. Nieduża, drobna, młoda – ma ok. 10 miesięcy. Spragniona kontaktu z człowiekiem. Tęskni, jest zagubiona. Szuka nowego, kochającego dom, dla którego stanie się prawdziwym przyjacielem i z pewnością wniesie wiele szczęścia.

Posted

piechcia jak cos bedziesz wiedziec o dobku-rotku (tzn czy jest i czy mozna go jutro zabrac)to mozesz mi napisac smsa na numer 600 313 306?
bo pewnie juz nie bede przy kompie wieczorem a musze dac znac kierowcy czy ma jechac po niego do Pabianic czy nie

Posted

o kurcze no to niefajny początek:( już na samym wstępie ma minusa u męża:( ale jak się zachowuje?grzeczny jest, bawią się razem?

co do Gucia, to chyba jedyny pies w schronie o trzech imionach:) na stronie widzę że jest Szati, ja mam na kompie Śmiesznotek, bo tak go nazwałyśmy podczas spaceru a ty teraz Gucio:) więc jak ostatecznie??

Posted

dziś Niemcy zabrali psiaki. Z naszych takich ogłoszeniowych pojechała Abra i Emi. Pojechała też ta ruda sunia z Szydłowca, stara sunia ONka z kwarantanny i jeszcze inna stara sunia, ale niedawno do nas trafiła

Posted

Bilbo jest grzeczny, przymila się do moich dzieci, z Moją suką też się dogaduje.
Jak będę miała więcej czasu to założę mu wątek, ale chyba w mazowieckim?
Parę zdjęć Bilbo w DT: