Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Izis,zadzwonię jutro wieczorem. Ty na igłach siedzisz ? :lol:
Będę w Legnicy ok 14-tej.

Ja dziś dzwoniłam tam i była tylko jego mama. Podałam jej Twoje telefony komórkowe i prosiłam o przekazania. Na GG masz podany telefon dodatkowy, gdzie ten Pan może być jak nie będzie w domu. Powiedziałam, że jutro zadzwonisz i ze ok. 14 planujesz Agaska w poniedzialek zawieźć.
Wiesz martwię się, bo nie mam do niego komórki, więc koniecznie zadzwoń jutro i ustal szczegóły.

Posted

Dziś dzwonił do mnie Pan, ktory ma jutro wieźć Agaska z Legnicy do domku. Powiedział, że też ma psa. Uczuliłam, żeby odpowiednio często go wyprowadzał na postojach bo wiadomo stres itd.
Elza pewnie wie, żeby Agaska przed drogą nie karmić ;-)
Pan mówił, że ma umowy Agaska, obroże i smycz chyba też (pytanie czy obroza pasowac bedzie), no i zwrot kasy za chipa i paszport dla osoby, ktora założyła za te rzeczy dla Agaska (chyba Mysia to była).

Posted

Wasz Król na krótko przed podróżą do nowego domu. Z boku prowiant na drogę. :lol:

Rafał i Natalia witają się z Agasem. To z nimi chłopak, trochę zdezorientowany, pojedzie do kraju Germanów.

Posted

Bardzo miły chłopak - znałam tylko głos z telefonu... miło zobaczyć też twarz :-)

A teraz to już naprawdę idę spać :) Czekam na wieści jak dojechał Agasek jutro.
Faktycznie wygląda na trochę stremowanego staruszek pewnie nie wie co jest grane. Biedaczek. Takie fajne suczki musial zostawic ;-). No ale u Maren też bedzie miał suczkę do platonicznego podrywania ;-)

Posted

Agasek już spotkał swego Pana ale Pani jeszcze nie. Bo przyjechał razem z Panem Rafałem do pracy do swego Pana. Po pracy pojedzie już do domku i pozna wszystkich.
Jak tylko dostanę więcej info to wstawię. Na razie Agasek ma stracha bo biedak nic nie rozumie tylko jak do niego polscy koledzy jego Pana zagadują wie o co chodzi ;-) Będzie się bidulek musiał nauczyć paru komend w obcym języku. Dobrze, że choć psiaki po psiemu gadają to nie trzeba będzie tłumaczyć ;-)

Posted

Witamy z tej strony Natalia i Rafał,podróż minęła bardzo sympatycznie. Agasek przespał większość drogi,za to po dotarciu do nas do domu my poszliśmy spać, a Agasek zaczął obchody po domu.Jutro rano będziemy wiedzieć jak Agasowi spodobało się nowe miejsce zamiszkania.Cieszymy się że Agasek spędzi emeryturę w Niemczech. Jesteśmy tylko ciekawi co ON sobie myśli jak mówią do Niego po niemiecku.Serdecznie pozdrawiamy wszystkich miłośników zwierząt.

Posted

Pierwsze zdjęcia Agaska z nowego obejścia.
Kurcze już wszystko zjadłem. Niemożliwe. Gdzie dokładka???

Co to za miejsce hmm. Gdzie są kolezanki do zabaw???

O nareszcie jakaś czarnogłowa... no proszę młoda, ładna i najwyraźniej jej się spodobałem. Ja to mam szczęście ostatnio :-)

No a teraz konkurent do względów damy przyszedł...
a co tam będę łaskawy. Przecież i tak widać u czyich stóp leży serce młodej damy i ona sama ;-)

Niestety bateria się wyczerpała zanim zdążyli przejść do domowych.
Ale pewnie niedługo to nadrobią. Aktualnie Agas już na podusi jak pisze Maren

Kochane Cioteczki i Wujkowie ;-) Agasek przesyla ciepłe myśli do Was i do następnych foteczek proszę czekać i myśleć o Agasku :-)
Hau!

Posted

Ostatnie zdjęcie jest boskie.
Czyli Agasek zmianą towarzystwa nie przejął się za mocno.
Już się martwiliśmy, że zdążył się do nas przyzwyczaić.
Ciotka Beata, co nic nie piszesz...