Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fx200']http://fx2008.fm.interia.pl/foto/roza2.jpg[/quote]
W imieniu wszystkich zlotowiczek bardzo dziękuję za życzonka. :p

[quote name='Mysia_']Ze Śląska jedzie sporo dogomaniaków :cool3::cool3::cool3:[/quote]
Chyba najwiecej będzie ze Śląska. :cool3: :lol:

[quote name='gops2000']porozmawiam z rybcia chyba :) watpie zeby mnie rodzice puscili ale zawsze mozna sprobowac ;)[/quote]
Próbuj, trzymamy kciuki. :cool3: :kciuki: :kciuki:

[quote name='magdyska25']ja również się zastanawiam:):):)[/quote]
Zapraszamy, zapraszamy. :cool3:

[quote name='agusiazet']A tak bez wcześniejszych zapisów nie można przyjechać?[/quote]
[quote name='brazowa1']ooo,no właśnie![/quote]
[quote name='baffi2']chyba można ale pod namiot :)[/quote]
Dokładnie, można pod namiot albo na dostawki. ;)

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Dziewczyny a jedzie może ktoś z Was z Wa-wy samochodem u kogo znalazło by się wolne miejsce? Wtedy może bym pojechała:razz:[/B][/COLOR][/quote]

jaka wygodna :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Dziewczyny a jedzie może ktoś z Was z Wa-wy samochodem u kogo znalazło by się wolne miejsce? Wtedy może bym pojechała:razz:[/B][/COLOR][/quote]
Baffi chyba jedzie z Warszawy z mamą samochodem i Izabela się z nimi zabiera. :cool3:
Tak mi się gdzieś tu obiło o uszy. ;)

Posted

no właśnie ja chyba jade samochodem z mamą i jeszcze niewiem kogo zabiorę, bo było kilka chętnych: Izabela, Junka, BlackSheWolf no i teraz jeszcze emdziolek... A mogę zabrać max. 2 osoby [SIZE=1]jesli wogóle kogoś będę mogła[/SIZE]:roll:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No to trzymamy kciuki, żeby odpowiedź była pozytywna. :kciuki: :kciuki:
A ze Śląska sporo osób jedzie, spójrz na pierwszą stronę, nikogo nie znasz? ;)[/QUOTE]
Ja znam, tylko, że rodzice nie znają ;)

Zobaczymy jak będzie :)

Posted

[quote name='baffi2']no właśnie ja chyba jade samochodem z mamą i jeszcze niewiem kogo zabiorę, bo było kilka chętnych: Izabela, Junka, BlackSheWolf no i teraz jeszcze emdziolek... A mogę zabrać max. 2 osoby [SIZE=1]jesli wogóle kogoś będę mogła[/SIZE]:roll:[/quote]To trza bedzie autokar caly zabrac:evil_lol::evil_lol: Jakos to bedzie, trzeba tylko znalezc jvszcze jedna osobe z Wawy

Posted

[quote name='MealyAngel']U mnie rodzice mówią, że by puścili. Ale nie znają dogomaniaków 'na żywo'... :(:(:([/quote]
W tamtym roku u mnie było tak samo, ale w tym roku najpierw się zapisałam i postawiłam rodziców przed faktem dokonanym :P

Posted

[quote name='Agama']Malagos daj znac jesli ... moja naguska nadaje sie na zlot -to ona lazila po stole i wyjadala ciasto Twojego wypieku...[/quote]
nie pamietam?....

Posted

Ja to sie chyba nie wybiorę w tamte, dalekie, dla mnie strony :shake:
Zaraz po ostatnim szkolnym dzwonku pakujemy manatki i tylko we dwie z moją córcią pędzimy na Mazurki
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106784[/URL]
broń Boże nie rebię Wam konkurencji, bo wiem, ze spotkanie dogomaniaków to nawspanialsza przygoda!

Posted

[quote name='Basia i Barni']Że tak sie zapytam czy są jeszcze wolne miejsca? na tym zlocie czy juz nie ?[/QUOTE]

Basia, chyba jeszcze są ;)

Posted

[quote name='Basia i Barni']Że tak sie zapytam czy są jeszcze wolne miejsca? na tym zlocie czy juz nie ?[/quote]
Basia są i zapisuj się czem prędzej!!! Informacje odnośnie jakie domki kto zarezerował masz na pierwszej stronie, w pierwszym poście :p.

Posted

[quote name='Basia i Barni']Że tak sie zapytam czy są jeszcze wolne miejsca? na tym zlocie czy juz nie ?[/quote]
[quote name='Dianeczka']Basia, chyba jeszcze są ;)[/quote]
Jest jeszcze ok. 10 wolnych miejsc. ;)

[quote name='Basia i Barni']a czy ktos był tak kochany i podsumował domki i uczestników? bo te 300 postów przeczytac to bym musiałą wziac wolne, i jakie domki są wolne?i czy cały osrodek jest zarezerwowany? uff :p[/quote]
Ok, to zaraz podliczę ile osób już się zapisało i ile brakuje.
Są wolne domki 4 i 5 osobowe.
Tak, mamy zarazerwowany cały ośrodek. ;)

[quote name='Kida i Olo']Basia są i zapisuj się czem prędzej!!! Informacje odnośnie jakie domki kto zarezerował masz na pierwszej stronie, w pierwszym poście :p.[/quote]
[B]Kida[/B], Ty tak wszystko wiesz, wątek śledzisz na bieżąco, a na zlot nie jedziesz. :-o Ładnie to tak? :mad: :evil_lol: :eviltong:

[quote name='bigos']przypominam o koszulkach:loveu::loveu::loveu:można zamówić! zlotowe[/quote]
O właśnie, kto chciałby jeszcze koszulkę zlotową? :cool3:
Ja mam już dwie i zlotową i dogomaniacką. :razz: :multi: Na razie mi starczy. :eviltong:

[quote name='rose']są wolne jeszcze domki 4 i 5 osobowe;) Zapraszamy!!!!![/quote]
Zapraszamy, zapraszamy! :cool3: :multi: :p