zaba14 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 xxxx52 napisał(a):jezeli spicie z pieskami to pomyscie jaki szok bedzie mial piesek jezeli tego nie wolno mu bedzie robic,albo bedzie mial zakaz wchodzenia na kanape w nowym domu:-( juz od szczeniaka wychowujemy tzn nie jest nie ,a jak czesto ludzie robia bledy, szczeniakowi pozwalaja na kanapke lub do lozka ,a jak podrosnie wyrzucaja gdy pies probuje wskoczyc . pies tego nie rozumie:shake:bedac DT uczymy ,nie tylko czystosci ale prawidlowego zachowania juz od szczeniaka,zeby adopcja byla udana a nie ,zeby piesek wrocil spowrotem,gdyz bedzie bity gdy pobrudzi kanape lub posciel w lozku.Ze szczeniaka wyrosnie czesto duzy pies i co bedzie ?:placz:Ze swoimi psami to mozemy zlamac zasade,ale nie jako DT xxxx52 bez przesady, przecież Kara nie odda psa komus kto nie bedzie przygotowany na to że psy sikaja i kupkaja w domkach.. :shake: a psy to cwane bestie, bedzie probował w przyszłym domku wchodzić na łóżko, ale jak mu się nie pozwoli to świat mu się nie zawali ;) PRAWIE każdy pies probuje wejsc na łóżko i trzeba mu kilka razy przypomnieć że tego mu nie wolno ;) także nie bojmy się o takie błachostki... Quote
GrubbaRybba Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cieszę się, że Grubcio ma już zaklepany domek :Cool!::bigcool::Cool!:. Czesio jest w leśniczówce. :Cool!::bigcool::Cool!: A gdzie mieszka Mała Mi? No to kasuję część ogłoszeń. Zostawię tylko Rojbera. Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Mała Mi jest też w domku od piątku i mieszka w Kostrzynie Wielkopolskim;) Quote
GrubbaRybba Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Podniosę psiaki i trzymam kciuki za domek dla Rojbera! Quote
BORA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 KaRa_ napisał(a):A wiec Grubcio pojedzie do nowego domu, i to niezły zbieg okoliczności bo znajomy dziś mi napisał czy nie wiem czy ma ktoś szczeniaczki bo szuka dla siebie psa bo jest w końcu na swoim, w domu u rodziny ma akite iu i posokowca z odzysku, pieski karmione eukanubą, on uwielbia zwierzeta i chce zaadoptować bidę. Jutro wizyta przed adopcyjna, w czwartek wyprake kupuje ze mna a później Grubcio do nowego domu jedzie:multi::multi::multi: Szukamy domu tylko dla Rojberka eychodzi na to;) Ale się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
PaulinaT Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jakby Ci zostały jakieś namiary na suczki małe ale nie maleńkie to wiesz... Coś te moje szkieleciki szczęścia nie mają :shake: Quote
GrubbaRybba Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jak przebiegają poszukiwania domu dla Rojberka? Czy coś masz na oku? Quote
Marta i Wika Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Te suczki Pauliny nie będą duże. Maleńkie nie, ale raczej małe. Więc gdyby ktoś chciał sunię - to mamy w ofercie ;) Quote
KaRa_ Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Są maile, dotyczące Rojberka ale ludzie nie chcą wizyt adopcyjnych, oraz wiele niepełnoletnich osób Quote
fizia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Też uważam, że to zdjęcie jest fantastyczne!!! Quote
KaRa_ Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Coraz bardziej się załamuje z znalezieniem dla niego domu:shake:. Quote
KaRa_ Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Coraz bardziej się załamuje bo zacyznam baardzo przywiązywać się do Rojberka:shake:a nie mogę mieć 7psów bo to już przesada, wtedy nie udałoby mi się każdemu dać tyle czasu ile powinnam, no i finanse niestety psy tanie nie sa karma i tak mnie wybosi ponad 300zl na miesiac :shake:. Musze do świąt mu znaleść dom, musze bo ja teraz przezywam rozterki strasznie sie do niego przywiązuje a nie moge, rodzina zabrania i moj rozsadek...nie moge z domu robic przytuliska... Quote
fizia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cudny Rojberek prosi o Dom!! Te zdjęcia oddają cały charakter Rojberka Quote
Marta i Wika Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Prześliczny jest. Szukamy dobrego domku dla malucha! Quote
PaulinaT Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 300 pln to i tak niewiele na taką bandę... Mały słodki jest :loveu: Quote
KaRa_ Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 PaulinaT napisał(a):300 pln to i tak niewiele na taką bandę... Mały słodki jest :loveu: No nie bo nie kupuje Hillsa za ponad 220zl, tylko za 140 zl z hurtowni, dwa brity wychodza ok 160 a tego w hurtowni nie kupuję bo nie ma. A nie licząc innych zwierząt bo na koty tez idzie w miesiącu ok 50zł, szczury też dobre 70zł kosztują;) Quote
Recommended Posts