Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxxx52 napisał(a):
jezeli spicie z pieskami to pomyscie jaki szok bedzie mial piesek jezeli tego nie wolno mu bedzie robic,albo bedzie mial zakaz wchodzenia na kanape w nowym domu:-(

juz od szczeniaka wychowujemy tzn nie jest nie ,a jak czesto ludzie robia bledy,
szczeniakowi pozwalaja na kanapke lub do lozka ,a jak podrosnie wyrzucaja gdy pies probuje wskoczyc .
pies tego nie rozumie:shake:bedac DT uczymy ,nie tylko czystosci ale prawidlowego zachowania juz od szczeniaka,zeby adopcja byla udana a nie ,zeby piesek wrocil spowrotem,gdyz bedzie bity gdy pobrudzi kanape lub posciel w lozku.Ze szczeniaka wyrosnie czesto duzy pies i co bedzie ?:placz:Ze swoimi psami to mozemy zlamac zasade,ale nie jako DT

xxxx52 bez przesady, przecież Kara nie odda psa komus kto nie bedzie przygotowany na to że psy sikaja i kupkaja w domkach.. :shake: a psy to cwane bestie, bedzie probował w przyszłym domku wchodzić na łóżko, ale jak mu się nie pozwoli to świat mu się nie zawali ;) PRAWIE każdy pies probuje wejsc na łóżko i trzeba mu kilka razy przypomnieć że tego mu nie wolno ;) także nie bojmy się o takie błachostki...

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że Grubcio ma już zaklepany domek :Cool!::bigcool::Cool!:.
Czesio jest w leśniczówce. :Cool!::bigcool::Cool!:

A gdzie mieszka Mała Mi?

No to kasuję część ogłoszeń. Zostawię tylko Rojbera.

Posted

KaRa_ napisał(a):
A wiec Grubcio pojedzie do nowego domu, i to niezły zbieg okoliczności bo znajomy dziś mi napisał czy nie wiem czy ma ktoś szczeniaczki bo szuka dla siebie psa bo jest w końcu na swoim, w domu u rodziny ma akite iu i posokowca z odzysku, pieski karmione eukanubą, on uwielbia zwierzeta i chce zaadoptować bidę. Jutro wizyta przed adopcyjna, w czwartek wyprake kupuje ze mna a później Grubcio do nowego domu jedzie:multi::multi::multi:

Szukamy domu tylko dla Rojberka eychodzi na to;)

Ale się cieszę :multi: :multi: :multi:

Posted

Coraz bardziej się załamuje bo zacyznam baardzo przywiązywać się do Rojberka:shake:a nie mogę mieć 7psów bo to już przesada, wtedy nie udałoby mi się każdemu dać tyle czasu ile powinnam, no i finanse niestety psy tanie nie sa karma i tak mnie wybosi ponad 300zl na miesiac :shake:. Musze do świąt mu znaleść dom, musze bo ja teraz przezywam rozterki strasznie sie do niego przywiązuje a nie moge, rodzina zabrania i moj rozsadek...nie moge z domu robic przytuliska...

Posted

PaulinaT napisał(a):
300 pln to i tak niewiele na taką bandę...

Mały słodki jest :loveu:

No nie bo nie kupuje Hillsa za ponad 220zl, tylko za 140 zl z hurtowni, dwa brity wychodza ok 160 a tego w hurtowni nie kupuję bo nie ma. A nie licząc innych zwierząt bo na koty tez idzie w miesiącu ok 50zł, szczury też dobre 70zł kosztują;)