Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Również próbowałam dzwonić lecz nie dodzwoniłam się:shake:
Jutro jest odbiór maluszka wcześnie rano, ale powiedziałam ze w każdym momencie ktoś może wpaść do domu i sprawdzić a państwo powiedzieli,ze jak najbardziej zapraszają na herbatę

Posted

I w ogole wczoraj w pracy jedna osoba pytala sie mnie o pozyczenie transportera bo musi chyba psa podwiesc do jeleniej gory i okazalo sie,ze to ta osoba co ma malucha mojego zawiesc:lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
I w ogole wczoraj w pracy jedna osoba pytala sie mnie o pozyczenie transportera bo musi chyba psa podwiesc do jeleniej gory i okazalo sie,ze to ta osoba co ma malucha mojego zawiesc:lol:

Śmieszny zbieg okoliczności :). Czyli okazało się, że pracujecie razem:crazyeye:, czy to znajoma jakiejś znajomej z pracy? Tak, czy siak, smieszna historia.

Czyli jutro maluszek jedzie do noewgo domku? Powodzenia Rojberku! KaRa pamiętaj o umowie adopcyjnej.

Posted

W tym samym centrum handlowym pracuje bo ja w zoologicznym a ona w obuwniczym;) . Maluszek pewnie już w nowym domu, ale i tak szukam osoby co przejdzie się zobaczyć co u niego ;)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
KaRa, czy masz już wieści od Rojberka z nowego domku?
A może będą też fotki? :razz:

Tak mam wieści,że się zaklimatyzował,że wszyscy zakochani w nim no i niedługo prześlą mi zdjęcia w wtedy napewno Wam pokaże!!
A temat można już przenieść:multi::multi::multi::multi:
Dziewczyny jesteśmy wszystkie super udało Nam się znaleźć im domy!