Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Bacika, żadnych zmian, w żadną stronę. Nie poddajemy sie jednak chociaż maluch nie zawsze chce się poddać masażom, gryzie, drapie, ucieka, chce się bawić. Nie udaje mi się zmusić go aby korzystał z tej swojej łapki na tyle na ile może. Jedynie w kuwecie macha nią jak oszalały, tzn od barku po łokieć i to nam daje nadzieję, że może być jeszcze lepiej niż jest.

a w związku ze Świętami i zbliżającym się Nowym Rokiem życzę Wam wszystkim dużo uśmiechu i radości, tymczasowym zwierzakom wspaniałych domów, tymczasowym opiekunom wytrwałości i wiary, że to co robią jest warte więcej niż wszystkie pieniądze świata a dla zwierzaków, którym pomagacie jesteście najważniejszymi osobami. Niech dobro, którym obdarzacie na co dzień, powróci do Was z wielokrotną siłą:tree1:.
Bacikowi życzę aby wszedł w Nowy Rok na 4 łapkach jak typowy kot. Baciku, postaraj się jeszcze troszkę, proszę Cię

Posted

Takie wieści to dobre wieści;) Wierzę, że przy takiej opiece Bacik w nowym roku będzie szalał na wszystkich łapinkach. Cioci Tweety życzę mnóstwa cierpliwości, by nadal mogła tak wspaniale troszczyć się o zwierzęta:loveu:

Posted

Baciku, tak chciałam abyś w Nowy Rok wszedł na czterech łapkach, teraz pozostało mi już tylko marzenie abyś w ogóle na nich wszystkich kiedyś stanął. Po Nowym Roku jeszcze rzutem na taśmę zastosujemy intensywną kurację: steryd plus reszta specyfików i laser i tak przez tydzień. Trzymajcie kciuki, bardzo proszę!

Posted

Trzymam kciuki i ja!
Dla całej Rodzinki najserdeczniejsze życzenia noworoczne - oby się marzenia spełniały, los hojnie sypał darami, zdrówko dopisywało, a uśmiech jak najczęściej na wszystkich buziach i pyszczkach gościł!

Posted

z domkiem umawiałam się, że jak coś się wyjaśni to dam znać ale sam z siebie nie odzywa, ja bym nie usiedziała bez wieści:shake:

z łapką tak sobie, wygląda na to, że młody jakoś podświadomie ją oszczędza tzn w kuwecie tłucze się nią aż echo niesie, czasami przy zabawie się zapomni i próbują łapać nią piłeczkę.

Szukam kogoś bardzo odpowiedzialnego z Katowic aby go przejął, bo maluch pojedzie na rehabilitację do tamtejszego ośrodka. Trzeba go jednak codziennie zawieźć tam na zabiegi. Tam mają spore sukcesy w wyciąganiu takich urazów, mam informację o konkretnych przypadkach np o kotce z For Animals, upadku z balkonu, nawet nie ma śladu po bezwładnej łapce a kot po zderzeniu z samochodem jedynie kuleje na tę chorą łapkę. Mają tam między innymi magnetoterapię, która może tutaj pomóc. Także nadal zbieramy pieniądze a wszystkim, którzy już zasilili portfelik Bacika ogromne podziękowania:loveu::loveu::loveu:

Posted

nadal poszukiwany ktoś dyspozycyjny z Katowic. Ja naprawdę nie jestem w stanie dojeżdżać tam codziennie. Gdyby mieli otwarte do ppółnocy jak u nas w klinice to jeszcze ale po prostu nie zdążę żadna miarą.
Fiona.22, mogłabyś zmienić tytuł, że poszukujemy kogoś z Katowic gdzieś na okres 2-3 tygodni?

Posted

DT w Katowicach jest bardzo pilny, nie wolno przekreślić tego co do tej pory osiągnęliśmy. Ja malucha przywiozę i pójdę z nim na pierwszą wizytę aby wszystko uzgodnić. Tylko, żebym mogła go później już zostawić pod dobrą opieką

• 2 weeks later...