irysek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://www.allegro.pl/item284451788_apel_t_o_z_pomoz_nam_pomagac_.html pomozcie jesli mozecie... Quote
Tweety Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 U Bacika, żadnych zmian, w żadną stronę. Nie poddajemy sie jednak chociaż maluch nie zawsze chce się poddać masażom, gryzie, drapie, ucieka, chce się bawić. Nie udaje mi się zmusić go aby korzystał z tej swojej łapki na tyle na ile może. Jedynie w kuwecie macha nią jak oszalały, tzn od barku po łokieć i to nam daje nadzieję, że może być jeszcze lepiej niż jest. a w związku ze Świętami i zbliżającym się Nowym Rokiem życzę Wam wszystkim dużo uśmiechu i radości, tymczasowym zwierzakom wspaniałych domów, tymczasowym opiekunom wytrwałości i wiary, że to co robią jest warte więcej niż wszystkie pieniądze świata a dla zwierzaków, którym pomagacie jesteście najważniejszymi osobami. Niech dobro, którym obdarzacie na co dzień, powróci do Was z wielokrotną siłą:tree1:. Bacikowi życzę aby wszedł w Nowy Rok na 4 łapkach jak typowy kot. Baciku, postaraj się jeszcze troszkę, proszę Cię Quote
Patsi Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Takie wieści to dobre wieści;) Wierzę, że przy takiej opiece Bacik w nowym roku będzie szalał na wszystkich łapinkach. Cioci Tweety życzę mnóstwa cierpliwości, by nadal mogła tak wspaniale troszczyć się o zwierzęta:loveu: Quote
zdrojka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ja nadal trzymam kciuki! I spóźnione ciut, ale serdeczne życzenia Wesołych Świąt! Quote
Patsi Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ciągłe kciuki za skuteczną rehablitację!!!!!!! Quote
Gem Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Patsi napisał(a):Ciągłe kciuki za skuteczną rehablitację!!!!!!! Nieustające! Quote
Tweety Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Baciku, tak chciałam abyś w Nowy Rok wszedł na czterech łapkach, teraz pozostało mi już tylko marzenie abyś w ogóle na nich wszystkich kiedyś stanął. Po Nowym Roku jeszcze rzutem na taśmę zastosujemy intensywną kurację: steryd plus reszta specyfików i laser i tak przez tydzień. Trzymajcie kciuki, bardzo proszę! Quote
Isabel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Trzymam kciuki i ja! Dla całej Rodzinki najserdeczniejsze życzenia noworoczne - oby się marzenia spełniały, los hojnie sypał darami, zdrówko dopisywało, a uśmiech jak najczęściej na wszystkich buziach i pyszczkach gościł! Quote
halbina Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 na ten Nowy Rok: http://www.abimex.pl/ Quote
zdrojka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 I jak tam nowa kuracja? Rozpoczęta? Przynosi rezultaty? Kciuki trzymam nadal! Quote
Moniskaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Powodzenia kotkowi życzę! I szybkiego znalezienia domku :) Quote
Tweety Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 moniska napisał(a):Powodzenia kotkowi życzę! I szybkiego znalezienia domku :) domek to Bacik ma oby tylko łapka wydobrzała Quote
Fiona.22 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Tweety']domek to Bacik ma oby tylko łapka wydobrzała[/quote] Czyli nie ogłaszamy juz małego ?? Quote
zdrojka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Możliwe, że jakaś kaska z bazarku wpadnie, tylko chętna jeszcze się waha :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101255 Quote
Tweety Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 z domkiem umawiałam się, że jak coś się wyjaśni to dam znać ale sam z siebie nie odzywa, ja bym nie usiedziała bez wieści:shake: z łapką tak sobie, wygląda na to, że młody jakoś podświadomie ją oszczędza tzn w kuwecie tłucze się nią aż echo niesie, czasami przy zabawie się zapomni i próbują łapać nią piłeczkę. Szukam kogoś bardzo odpowiedzialnego z Katowic aby go przejął, bo maluch pojedzie na rehabilitację do tamtejszego ośrodka. Trzeba go jednak codziennie zawieźć tam na zabiegi. Tam mają spore sukcesy w wyciąganiu takich urazów, mam informację o konkretnych przypadkach np o kotce z For Animals, upadku z balkonu, nawet nie ma śladu po bezwładnej łapce a kot po zderzeniu z samochodem jedynie kuleje na tę chorą łapkę. Mają tam między innymi magnetoterapię, która może tutaj pomóc. Także nadal zbieramy pieniądze a wszystkim, którzy już zasilili portfelik Bacika ogromne podziękowania:loveu::loveu::loveu: Quote
Tweety Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 nadal poszukiwany ktoś dyspozycyjny z Katowic. Ja naprawdę nie jestem w stanie dojeżdżać tam codziennie. Gdyby mieli otwarte do ppółnocy jak u nas w klinice to jeszcze ale po prostu nie zdążę żadna miarą. Fiona.22, mogłabyś zmienić tytuł, że poszukujemy kogoś z Katowic gdzieś na okres 2-3 tygodni? Quote
Tweety Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 DT w Katowicach jest bardzo pilny, nie wolno przekreślić tego co do tej pory osiągnęliśmy. Ja malucha przywiozę i pójdę z nim na pierwszą wizytę aby wszystko uzgodnić. Tylko, żebym mogła go później już zostawić pod dobrą opieką Quote
halbina Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ja mam za daleko i nie jestem zmotoryzowana... szukaj może na Miau, w wątku kotów ze schroniska w Katowicach... Quote
Tweety Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 jestem w kontakcie z nimi ale zarobione po uszy:shake: Quote
fona Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 a slowko jakies, co u kociucha, szepniesz/... Quote
Tweety Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oprócz tego, że łobuzuje, że dzisiaj go zaszczepiłam w końcu i powtarzamy serię laserów to żadnych zmian:-( Quote
zdrojka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 A miałam taką cichą nadzieję, że przeczytam, że z łapką lepiej... Quote
Recommended Posts