Jump to content
Dogomania

Kasztanowe mikro-Lisek nie zamarznie na stacji w Koluszkach!ma dom!

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetna mieszanka, dlatego taki oryginalny. To niesamowite, że ludzie tak długo koło niego przechodzili i nic. Niewidomi bez uczuć nakręceni jak mechaniczne laleczki czy co?

Posted

Na zdjęciu widać misiaka jak wypoczywa na balkonie ,siedzi na fotelu
obserwując osiedle.
Nie boi sie wysokości .Wychodzi na balkon i sam wskakuje na fotel.
Mordka kocha głaskanie i sam przychodzi przytulać się do człowieka.

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Ewa, Iwona jest w kontakcie z moją kumpelą.
Są umówione, że w razie czego pies przyjedzie do nas. On jest wycieńczony i chory. Wymaga na początek szczególnej opieki. Istnieje podejrzenie, że w jednej nodze znajduje się śrut, druga ma zastarzałe zwichnięcie.
Naprawdę nie rozumiem, dlaczego tak się upieracie na ten wyjazd do Niemiec :cool1:

Trzeba zacząć go ogłaszać. Mogę zrobić allegro.

Posted

asiuniap napisał(a):
Ewa, Iwona jest w kontakcie z moją kumpelą.
Są umówione, że w razie czego pies przyjedzie do nas. On jest wycieńczony i chory. Wymaga na początek szczególnej opieki. Istnieje podejrzenie, że w jednej nodze znajduje się śrut, druga ma zastarzałe zwichnięcie.
Naprawdę nie rozumiem, dlaczego tak się upieracie na ten wyjazd do Niemiec :cool1:

Trzeba zacząć go ogłaszać. Mogę zrobić allegro.

ja sie nie upieram tylko jesli jest szansa na dobry dom to chce ją wykorzystać, Iwona tu decyduje.
o stanie psa nie musisz mnie informować bo dobrze wiem jak się czuje.

Posted

Na temat niemiec mam swoje twarde zdanie i jezeli jest mozliwośc niech pies szuka domu w Polsce. Niemcy kochają psa do momentu aż nie zachoruje ! Do nas trafila cudowna onka ,ktorej pan 'niemiec' zlecił u mojej
kolezanki wetki "zastrzyk śmierci' bo u nich drogo !

Posted

a ja znam mnóstwo przypadków kiedy to u nas traktuje sie psy jak smieci
a przy adopcjach do Niemiec naszych psów nie było do tej pory żadnych problemów,współpracujemy z Fundacją. jak mówię jest to jedna z opcji. może jak się Liska ogłosi to się znajdą chętni nawet z samej Łodzi,na co po cichu liczymy

Posted

My z Fundacjami niemieckimi mamy bardzo dobre doświadczenia. Wszędzie są ludzie i ludziska. Do Niemiec pojechaly psy, których nikt w Polsce nie chciał, znalazły tam domy, nawet chore, bardzo chore, znaleźli się sponsorzy, którzy finansują im leczenie mimo, że drogo. Nie mozna tak twardo stawiać sprawy, bo w ten sposób odbiera się szanse wielu, które ja tam znalazły.
Iwona wie, ze psa chorego nie mo.zna oddać, jest tak wrażliwą i odpowiedzialna osobą, ze mozna jej zaufać iż wie co robi, a zrobi to co dla psa najlepsze.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
A do liska nikt nie zagląda?
Cioteczki kciuki trzymac powinny,bo byc moze lisek zostanie w super domku w Łodzi :-)

Liseczku, niech te słowa będą prorocze !!! Już 3mam kciuki :lol: !!!

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Narazie ide wszystko ku dobremu,ale wciaz trzeba kciuki trzymac zeby wyszło na 100% :-)

No to kciuki trzymamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy