grzenka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :multi::multi::multi: Strasznie szybkie i szczęśliwe zakończenie!:multi::multi::multi: Quote
Hotel KADIF Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 albiemu napisał(a):DIF gratuluje serca i wyboru lecznicy :D heheheh Jak to nigdy nic nie wiadomo - baaaaardzo się cieszę! :D :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Szczęśliwa jestem strasznie!!!!!! Quote
Tigraa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Gratuluję Aneczko, strasznie się cieszę z takiego zakończenia. A Songo cuudny!!!!!!!!!!! Quote
plamka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Franek Szczęściarz Świeta we wlasnym domu!!! DIF nic mi nie odsyłaj jak wpłynie na konto dołóż do jakiejś bidy wedle uznania Quote
Hotel KADIF Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Kochani! Na leczenie potrąconego Franciszka :evil_lol: wpłynęły trzy wpłaty: 1. Marzenka - 20 PLN 2. Madzia82 - 20 PLN 3. Plamka - 25 PLN RAZEM: 65 PLN Bardzo dziękuję za wpłaty!!! :Rose::Rose::Rose: I teraz mam pytanie: czy mogę te pieniążki przeznaczyć na Oskarka z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17416 czy mam zwrócić na Wasze rachunki? Wasza decyzja :lol:.... Quote
oktawia6 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 jakie wspaniałe akończenie!!!:multi::p super! tam w lecznicy zdarza się, że ktoś z personelu adoptuje pieska bezdomnego-widac jakaś niezapsiona nowa pracownica:evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 oktawia6 napisał(a):jakie wspaniałe akończenie!!!:multi::p super! tam w lecznicy zdarza się, że ktoś z personelu adoptuje pieska bezdomnego-widac jakaś niezapsiona nowa pracownica:evil_lol: Była zapsiona do niedawna :-(! Quote
madzia828 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dif ja nie mam nic przeciwko żebyś kasę wpłaciła na Oscarka:p Quote
Hotel KADIF Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 OK !!! Jeszcze tylko Marzenka - czy grzenka? :loveu: Marzena z Rzeszowa nie napisała nicka przy przelewie :evil_lol:! Czekam na decyzję i robię przelew!!!!!!!! Dzięki dziewczyny w imieniu Oskarka i Pani Krystyny!!!!! Nie znam ich osobiście, tylko z wątku. Ale takie historie nadają naszej pracy i naszemu życiu sens :loveu:. Nie sądzicie .... :multi::multi::multi:? Quote
grzenka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 DIF napisał(a):OK !!! Jeszcze tylko Marzenka - czy grzenka? :loveu: Marzena z Rzeszowa nie napisała nicka przy przelewie :evil_lol:! Czekam na decyzję i robię przelew!!!!!!!! Dzięki dziewczyny w imieniu Oskarka i Pani Krystyny!!!!! Nie znam ich osobiście, tylko z wątku. Ale takie historie nadają naszej pracy i naszemu życiu sens :loveu:. Nie sądzicie .... :multi::multi::multi:? Przepraszam za spóźnienie-tak, tak to ja!Jasne -wspomóż Oskarka, chociaż to tak niewiele...ale zawsze to coś ;)!!! Quote
belmonti Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Franek już jest w domku od 29 XI. świetnie sie czuje za tydzień może zmiana gipsu na łapce dzis mielismy pierwsze szczepienie. Chętnie dodała bym zdjęcia z nowego domu, ale nie wiem jak :);):oops: Quote
Hotel KADIF Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 belmonti napisał(a):Franek już jest w domku od 29 XI. świetnie sie czuje za tydzień może zmiana gipsu na łapce dzis mielismy pierwsze szczepienie. Chętnie dodała bym zdjęcia z nowego domu, ale nie wiem jak :);):oops: Umarłam normalnie!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [SIZE=2] Ciotki to chyba nowa Pańcia "mojego" Szczeniorka!!!!! Boziulku, witamy Cię serdecznie na Dogo!!! :Rose: Ojej, mogę po imieniu...?! Tu wszyscy tak! Super, że trafiłaś na wątek Franka! Nie chciałam Cię molestować telefonami w lecznicy, ale pod koniec tego tygodnia miałam się odezwać. Jesteśmy szczęśliwe, że maluszek trafił w pierwszorzędne ręce! I będzie miał super opiekę medyczną ;). Ze zdjęciami nie pomogę, bo sama ledwo, ledwo mi to wychodzi i to z pomocą TZ (męża czyli :evil_lol:). Pisz często o Franiu, przecież to pies publiczny - dogomaniacki!!! :loveu::loveu::loveu:. PS. dzięki dziewczyny za zgodę na przekazanie pieniążków na Oskarka - na pewno mu się przydadzą. Dzisiaj wieczorem dokonałam przelewu na konto asiaf1. Poproszę ją, żeby na tym wątku potwierdziła wpływ pieniążków. Jesteście WIELKIE !!!! Dzięki! Quote
grzenka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 belmonti napisał(a):Franek już jest w domku od 29 XI. świetnie sie czuje za tydzień może zmiana gipsu na łapce dzis mielismy pierwsze szczepienie. Chętnie dodała bym zdjęcia z nowego domu, ale nie wiem jak :);):oops: Ach!!!Jak sie cieszę!!!:multi::multi::multi: Quote
belmonti Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tak Franek jest super szczęsliwym pieskiem a gips na łapce wcale mu nie przeszkadza w szaleństwach po mieszkaniu :lol: lata skacze zaczepia kota Ryśka. Jeszcze troche boi sie spacerów ale mysle ze bedzie ok. Zdjecia sa dostepne w mojej galeri. Aga Quote
Hotel KADIF Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 belmonti napisał(a):Tak Franek jest super szczęsliwym pieskiem a gips na łapce wcale mu nie przeszkadza w szaleństwach po mieszkaniu :lol: lata skacze zaczepia kota Ryśka. Jeszcze troche boi sie spacerów ale mysle ze bedzie ok. Zdjecia sa dostepne w mojej galeri. Aga A gdzie ta galeria? :mad::evil_lol: Chętnie zajrzę..... A Franusia nic nie boli? Wszystko oki? Quote
belmonti Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Nic a nic go nie boli dzis byliśmy w lecznicy zobaczyć jak tam łaka :) i jest ok :) Tylko strasznie nie lubi jeżdzić samochodem dokucza mu choroba lokomocyjna:) ;) Quote
albiemu Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 pomijając chorobę komunikacyjną to piękne wieści :) Quote
asiaf1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Bardzo dziękuję za przekazanie pieniążków na Oskara:loveu: przelew doszedł. pozdrawiam serdecznie:lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 belmonti napisał(a):Nic a nic go nie boli dzis byliśmy w lecznicy zobaczyć jak tam łaka :) i jest ok :) Tylko strasznie nie lubi jeżdzić samochodem dokucza mu choroba lokomocyjna:) ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak jechaliśmy do lecznicy nic mu nie było, w sensie choroby lokomocyjnej oczywiście :evil_lol:. Może musi się po prostu przyzwyczaić. Jest jeszcze malutki i caaałe życie przed nim. A co je, gdzie śpi, czy niszczy w domku jak zostaje sam, gdzie robi qpę itd.itd :evil_lol:. Poprosimy o więcej info!!!! ;) Quote
belmonti Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 O Matko przypomniałam sobie swój login. więc teraz mogę napisać kilka słów o franku:p powinnam mu zmienic imie na Diabllo :diabloti:czy coś :))))))) straszny rozrabiaka ale ile radości wnosi do domu:)))) łapka pieknie sie zrosła i po wypadku ani sladu:) ma ukochanego kumpla 1,5 rocznego boksera o imieniu poker i całe dnie szaleja :) jest kochany radosny i uwielbia spać w łóżeczku pod kołdra oczywiście:)) Pozdrawiam Aga:evil_lol: Quote
belmonti Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://www.dogomania.pl/gallery/319/25/5625.html Quote
Hotel KADIF Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ojej dopiero teraz weszłam na wątek!!! Jaki gipsior na łapie :loveu:. Ale cieszę się bardzo, że u Franka vel Diablo wszystko dobrze!!!! :multi::multi::multi: Quote
belmonti Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Picasa Web Albums - Agnieszka - Franuś Quote
Recommended Posts