Jump to content
Dogomania

Potrącony, ok. 3 m-czny szczeniaczek... Znalazł domek w lecznicy!!!!

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani!
Na leczenie potrąconego Franciszka :evil_lol: wpłynęły trzy wpłaty:

1. Marzenka - 20 PLN
2. Madzia82 - 20 PLN
3. Plamka - 25 PLN
RAZEM: 65 PLN
Bardzo dziękuję za wpłaty!!! :Rose::Rose::Rose:

I teraz mam pytanie: czy mogę te pieniążki przeznaczyć na Oskarka z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17416

czy mam zwrócić na Wasze rachunki?
Wasza decyzja :lol:....

Posted

oktawia6 napisał(a):
jakie wspaniałe akończenie!!!:multi::p
super! tam w lecznicy zdarza się, że ktoś z personelu adoptuje pieska bezdomnego-widac jakaś niezapsiona nowa pracownica:evil_lol:

Była zapsiona do niedawna :-(!

Posted

OK !!!

Jeszcze tylko Marzenka - czy grzenka? :loveu:
Marzena z Rzeszowa nie napisała nicka przy przelewie :evil_lol:!
Czekam na decyzję i robię przelew!!!!!!!!

Dzięki dziewczyny w imieniu Oskarka i Pani Krystyny!!!!! Nie znam ich osobiście, tylko z wątku. Ale takie historie nadają naszej pracy i naszemu życiu sens :loveu:. Nie sądzicie .... :multi::multi::multi:?

Posted

DIF napisał(a):
OK !!!

Jeszcze tylko Marzenka - czy grzenka? :loveu:
Marzena z Rzeszowa nie napisała nicka przy przelewie :evil_lol:!
Czekam na decyzję i robię przelew!!!!!!!!

Dzięki dziewczyny w imieniu Oskarka i Pani Krystyny!!!!! Nie znam ich osobiście, tylko z wątku. Ale takie historie nadają naszej pracy i naszemu życiu sens :loveu:. Nie sądzicie .... :multi::multi::multi:?

Przepraszam za spóźnienie-tak, tak to ja!Jasne -wspomóż Oskarka, chociaż to tak niewiele...ale zawsze to coś ;)!!!

Posted

Franek już jest w domku od 29 XI. świetnie sie czuje za tydzień może zmiana gipsu na łapce dzis mielismy pierwsze szczepienie. Chętnie dodała bym zdjęcia z nowego domu, ale nie wiem jak :);):oops:

Posted

belmonti napisał(a):
Franek już jest w domku od 29 XI. świetnie sie czuje za tydzień może zmiana gipsu na łapce dzis mielismy pierwsze szczepienie. Chętnie dodała bym zdjęcia z nowego domu, ale nie wiem jak :);):oops:

Umarłam normalnie!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[SIZE=2] Ciotki to chyba nowa Pańcia "mojego" Szczeniorka!!!!! Boziulku, witamy Cię serdecznie na Dogo!!! :Rose: Ojej, mogę po imieniu...?! Tu wszyscy tak!
Super, że trafiłaś na wątek Franka! Nie chciałam Cię molestować telefonami w lecznicy, ale pod koniec tego tygodnia miałam się odezwać.
Jesteśmy szczęśliwe, że maluszek trafił w pierwszorzędne ręce! I będzie miał super opiekę medyczną ;).
Ze zdjęciami nie pomogę, bo sama ledwo, ledwo mi to wychodzi i to z pomocą TZ (męża czyli :evil_lol:).
Pisz często o Franiu, przecież to pies publiczny - dogomaniacki!!! :loveu::loveu::loveu:.

PS. dzięki dziewczyny za zgodę na przekazanie pieniążków na Oskarka - na pewno mu się przydadzą. Dzisiaj wieczorem dokonałam przelewu na konto asiaf1. Poproszę ją, żeby na tym wątku potwierdziła wpływ pieniążków. Jesteście WIELKIE !!!! Dzięki!

Posted

belmonti napisał(a):

Ach!!!Jak sie cieszę!!!:multi::multi::multi:

Posted

Tak Franek jest super szczęsliwym pieskiem a gips na łapce wcale mu nie przeszkadza w szaleństwach po mieszkaniu :lol: lata skacze zaczepia kota Ryśka. Jeszcze troche boi sie spacerów ale mysle ze bedzie ok. Zdjecia sa dostepne w mojej galeri. Aga

Posted

belmonti napisał(a):
Tak Franek jest super szczęsliwym pieskiem a gips na łapce wcale mu nie przeszkadza w szaleństwach po mieszkaniu :lol: lata skacze zaczepia kota Ryśka. Jeszcze troche boi sie spacerów ale mysle ze bedzie ok. Zdjecia sa dostepne w mojej galeri. Aga

A gdzie ta galeria? :mad::evil_lol:
Chętnie zajrzę.....

A Franusia nic nie boli? Wszystko oki?

Posted

belmonti napisał(a):
Nic a nic go nie boli dzis byliśmy w lecznicy zobaczyć jak tam łaka :) i jest ok :) Tylko strasznie nie lubi jeżdzić samochodem dokucza mu choroba lokomocyjna:) ;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Jak jechaliśmy do lecznicy nic mu nie było, w sensie choroby lokomocyjnej oczywiście :evil_lol:. Może musi się po prostu przyzwyczaić. Jest jeszcze malutki i caaałe życie przed nim.

A co je, gdzie śpi, czy niszczy w domku jak zostaje sam, gdzie robi qpę itd.itd :evil_lol:. Poprosimy o więcej info!!!! ;)

• 1 month later...
Posted

O Matko przypomniałam sobie swój login. więc teraz mogę napisać kilka słów o franku:p powinnam mu zmienic imie na Diabllo :diabloti:czy coś :))))))) straszny rozrabiaka ale ile radości wnosi do domu:)))) łapka pieknie sie zrosła i po wypadku ani sladu:) ma ukochanego kumpla 1,5 rocznego boksera o imieniu poker i całe dnie szaleja :) jest kochany radosny i uwielbia spać w łóżeczku pod kołdra oczywiście:))
Pozdrawiam Aga:evil_lol:

• 4 weeks later...
  • 11 months later...