luka1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 ale jak woli brakuje - trzeba kasy. A tu ani tego ani tago. Quote
Ziutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='luka1']Ares dzis też ma nadzieję na własnego pana.[/quote] To On Ares czy Astro :roll: :roll: :roll: Quote
luka1 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Pewnie że Astro. Skleroza ta ciotka Luka, trzeba na Bermudy wysłać niech sobie odpocznie.:lol: Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='luka1']Astro wysyłam do Echa Powietu.[/quote] No to super - może coś da to ogłoszonko w gazecie :cool3: Którego jeszcze psiaka dajesz do gazety ?? Trzeba pomyśleć też o tych psiakach co już siedzą bardzo dugo w schronisku :shake: :-(...:-( Quote
Greven Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Do mnie odzywali się ludzie o labka, albo goldena, max rocznego. Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Greven']Do mnie odzywali się ludzie o labka, albo goldena, max rocznego.[/quote] Myślisz, że astro by im odpowiadał :roll: Quote
Greven Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nie wiem, na pierwszej stronie jest mało informacji. Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Ziutka']No to super - może coś da to ogłoszonko w gazecie :cool3: Którego jeszcze psiaka dajesz do gazety ?? Trzeba pomyśleć też o tych psiakach co już siedzą bardzo dugo w schronisku :shake: :-(...:-([/quote] Warto by przejść po boksach tych wzdłuż budynku i pod wiatą. Jest tam dużo małych niepozornych ale świetnych psiaków. Ja w robieniu zdjęć nie jestem orłem i musze zdac sie na syneczka, a ten zawsze ma mało czasu. Więc jak jesteście w schronisku tu upatrzcie jakieś cudaki to sie je będzie lansować. Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='luka1'] Więc jak jesteście w schronisku tu upatrzcie jakieś cudaki to sie je będzie lansować.[/quote] Będziemy w sobotę to porobimy :lol: Quote
luka1 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Przypominam ten pies bardzo potrzebuje domu. Quote
asiamm Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 naprawdę ładny pies, a w domowych warunkach zmienił by się w piękność Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Luka - nawet jednego telefonu w jego sprawie nie miałaś :roll: :shake: ?? Quote
luka1 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 W ogłoszeniach podawany jest telefon do schroniska, ale jakoś nikt nie pyta. Astro jest wysłany do "Echa" będzie w następnej edycji. Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 luka1 napisał(a):W ogłoszeniach podawany jest telefon do schroniska, ale jakoś nikt nie pyta. Astro jest wysłany do "Echa" będzie w następnej edycji. Zależy w jakich ogłoszeniach :evil_lol: Bo te co Ja robiłam to podaje do Ciebie :eviltong: Quote
luka1 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 No to do mnie nikt nie dzwonił :shake:. Ja w allegro podaję schroniskowe numery i adres mojej poczty Quote
luka1 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Ale i do schroniska nikt nie zadzwonił w sprawie Astro :shake: Quote
Ziutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 luka1 napisał(a):Ale i do schroniska nikt nie zadzwonił w sprawie Astro :shake: Szkoda, że nie mamy teraz lata, wziełoby się wtedy Astro wykąpało, wyczesało i wtedy ludzie by zobaczyli jaki piękny - bili by się o niego....a tak bidulek wygląda marnie - upaprany w tym błocie i koopach ehh...:shake: Quote
luka1 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Każdy z psiaków ma zimowe futro, które teraz wyłazi pęczkami, no i w boksach posadzka nie wysycha. Umamrane to towarzystwo. Ale jak się zieni pogoda to one pokażą jakie są faktycznie. :eviltong: Quote
Ziutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 luka1 napisał(a):podniosę piesia A ja z ranka wyskoczę z nim na spacerek :painting: niech nam się chłopak wysika przynajmniej :cool3: Quote
luka1 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 To już nie jest ten sam Astro-wystraszony, kulący sie w kącie - teraz podbiega do krat i bardzo sie cieszy gdy ktos go podrapie za usikami. Quote
foxi Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 astro witamy dzień radośnie, może twój pan cię wypatrzy właśnie dziś? Quote
Recommended Posts