Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']Astro wysyłam do Echa Powietu.[/quote]
No to super - może coś da to ogłoszonko w gazecie :cool3:
Którego jeszcze psiaka dajesz do gazety ??
Trzeba pomyśleć też o tych psiakach co już siedzą bardzo dugo w schronisku :shake: :-(...:-(

Posted

[quote name='Ziutka']No to super - może coś da to ogłoszonko w gazecie :cool3:
Którego jeszcze psiaka dajesz do gazety ??
Trzeba pomyśleć też o tych psiakach co już siedzą bardzo dugo w schronisku :shake: :-(...:-([/quote]

Warto by przejść po boksach tych wzdłuż budynku i pod wiatą. Jest tam dużo małych niepozornych ale świetnych psiaków. Ja w robieniu zdjęć nie jestem orłem i musze zdac sie na syneczka, a ten zawsze ma mało czasu.
Więc jak jesteście w schronisku tu upatrzcie jakieś cudaki to sie je będzie lansować.

Posted

[quote name='luka1']
Więc jak jesteście w schronisku tu upatrzcie jakieś cudaki to sie je będzie lansować.[/quote]
Będziemy w sobotę to porobimy :lol:

Posted

luka1 napisał(a):
W ogłoszeniach podawany jest telefon do schroniska, ale jakoś nikt nie pyta. Astro jest wysłany do "Echa" będzie w następnej edycji.

Zależy w jakich ogłoszeniach :evil_lol:
Bo te co Ja robiłam to podaje do Ciebie :eviltong:

Posted

luka1 napisał(a):
Ale i do schroniska nikt nie zadzwonił w sprawie Astro :shake:

Szkoda, że nie mamy teraz lata, wziełoby się wtedy Astro wykąpało, wyczesało i wtedy ludzie by zobaczyli jaki piękny - bili by się o niego....a tak bidulek wygląda marnie - upaprany w tym błocie i koopach ehh...:shake:

Posted

Każdy z psiaków ma zimowe futro, które teraz wyłazi pęczkami, no i w boksach posadzka nie wysycha. Umamrane to towarzystwo. Ale jak się zieni pogoda to one pokażą jakie są faktycznie. :eviltong: