Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kąpiele błotne są bardzo zdrowe, wiec nie zastanawiać się tylko brać pięknego astro do siebie i kąpać razem się proszę:eviltong:

Posted

luka1 napisał(a):
foxi to może troche błotka przygarniesz? :evil_lol:

Nooo....kusząca propozycja :cool3:

Foxi....a kiedy jakieś oteczki Nandusia naszego Azorkowego nam wstawisz :mad:

Posted

Ziutka napisał(a):
Nooo....kusząca propozycja :cool3:

Foxi....a kiedy jakieś oteczki Nandusia naszego Azorkowego nam wstawisz :mad:

eeeech obiecuję sobie ze wstawię.....a potem mnie leń dopada, muszę się wreszcie zmobilizować

Posted

foxi napisał(a):
eeeech obiecuję sobie ze wstawię.....a potem mnie leń dopada, muszę się wreszcie zmobilizować

No to mobilizować mi się proszę i czekamy :cool3:

Posted

Dzis rano Astro wrócił do schroniska.
Astro tak wył w nocy że państwo nie chcąc narazac sie sąsiadom zadzwonili o 5 rano do Zyty aby ta zabrała psa. Astro strasznie sie cieszył z powrotu i razem z Wiki odtańczyły taniec radości. Wydaje sie że Astro tęsknił za Wiki.

Posted

a moze on powinien trafic do domku a nie mieszkania?

tylko raz udalo nam sie wyadoptowac z Azorka 2 psy razem, Cygana i Amelke, podwojna adopcja jest bardzo trudna

a moze gdyby poszedl do domu z inna sunia?

Posted

ludzie przychodzą do schroniska, adoptują se psiaka na dzień, dwa i oddają............................brak słów

nie sądzę by tęsknił jako tako za Wiki, a bardziej za miejscem, w którym tyle czasu już spędził i się przyzwyczaił

Posted

on poszedł do ogrodu. Może gdyby był w domu z ludżmi, miał bezpośredni kontakt, nie był sam w tym ogrodzie. Pewnie był wylękniony i dlatego wył i szczekał. No ale ...........

Posted

a tak się cieszyłam......................

a swoją drogą to czego się państwo spodziewali? że pies się przystosuje w ciągu jednego dnia?, i co jeszcze? może papcie i gazete będzie na dzień dobry przynosił?

jeden z moich ulubionych postaci literackich -asterix-mawiał:głupi są ci rzymianie

ja mówie:głupi są ci ludzie....

Posted

szkoda że nie dali mu szansy:shake:teraz się zastanawiam czy nie dodac zdjęć Wiki do watku Astro na Szansie i razem im domu nie szukać:roll: Astro może poczuł się samotny i tak zareagował :roll:

Posted

luka1 napisał(a):
Astro, jest psem potrzebującym wsparcia, kiedy został sam na dworze na pewno był przestraszony.Obcy teren, sam w obcym ogrodzie.

tez tak myślę on się po prostu poczuł samotny i niepewny:-(